Vil streame på egen plattform

Klubben bekrefter at dem vil tilby en streamingtjeneste tilsvarende iFollow, men at dem vil bruke en egen plattform da nettsida ikke lenger er en del av EFL Digital.

Prisen og videofeeden vil være den samme, så det er bare innpakkinga som blir annerledes.

Grimsby har hatt møtevirksomhet rundt temaet etter at opprykket ble et faktum og det er av høy prioritet å få alt i stand i god tid innen seriepremieren.

Klubben venter å komme med flere detaljer i løpet av kommende uke.

Ullenes i vannskorpa


For tre år siden prøvespilte han med Grimsbys juniorlag. Nå er Paul Endre Ullenes i ferd med å ta ytterligere steg. I vinter har nemlig Pauli fått innhopp i treningskampene til Brynes A-lag fra Obos-ligaen.

Først fikk han 25 minutter mot Mandalskameratene, sist fikk han en omgang mot Vidar hvor han scoret to og hadde en assist.

Ullenes er egentlig midtstopper, men mot Vidar spilte han venstrekant. Vi så 18-åringen i aksjon for Bryne 2 mot SIF i fjor høst og lot oss imponere over den meget presise og kreative venstrelabben. Han har ennå et utviklingspotensiale på tøffheten som kreves spesielt i boks.

Det var i månedskiftet januar/februar 2019 at Paul Endre dro over til Grimsby for å trene med Neil Woods’ U18-lag. Med seg hadde han far Frode og Geir Myklebust fra supporterklubben.

Den gangen var stopperen uheldig med en skade, men han ble lovd å komme tilbake før påske. Her forandret Grimsby til slutt mening og det ble ikke noe ut av. Ullenes var siden også på et opphold i Stoke, samt i Danmark hos Sønderjyske

«Onkelen min kjenner folk som har kontakter i Grimsby. Det var slik prøvespillet kom i stand. Jeg hadde nettopp vært skadet, og den skadet røyk opp igjen. Jeg skulle egentlig få en sjanse til, men det fikk jeg aldri,» forklarer Paul Endre til Jærbladet.

Hundvåg-gutten skal ha for at han går egne veier. I en lang artikkel i Stavanger Aftenblad kommer det frem at han både har privat fysisk trener og egen mentaltrener. Hagen er også bygget om til en liten fotballbane hvor han kan terpe på tekniske detaljer, mens han har en liten gym i garasjen!

Brynes A-lagstrener Kevin Knappen synes å holde en knapp på Ullenes. «Paul Endre har vært bra og vist seg fram på en god måte. Han er en spillende type med potensial, men det er det veldig mange som har. Nå handler det om å ta potensialet videre. Paul Endre kan bli fotballspiller hvis han knekker kodene og vil det selv, det er det ingen tvil om,» sa Knappen til Jærbladet.

Pettit om streaming

I fredagens episode av podcasten DN35 var Jason Stockwood og Andrew Pettit gjester. Blant temaene som kom opp var streaming.

«Jeg snakket med Debbie (Cook) om dette på torsdag,» sa Pettit. «Jeg vil først og fremst sette meg inn i detaljene i BT Sport-kontrakten, deretter yte mitt beste for å få til en bedre avtale når det kommer til streaming i fremtiden. Det vil ikke bli endret denne sesongen, men det var noe som for meg virket veldig bra under Covid. Med teknologien vi har i dag må det være mulig, jeg mener meningen er at antall tilskuere ikke skal synke. Men om folk er i Stavanger, Norge, da vil dem ikke kunne komme til Blundell Park på en lørdag dessverre. Så det burde i allefall vært annerledes internasjonalt. Spørsmålet er om man kan geolokalisere det enda mer.»

Streaming ennå i det blå

Supportere i utlandet har vært så heldige å kunne streame Grimsbys seriekamper gjennom iFollow siden 2017. Vi vet at flere av oss skandinaviske supportere har benyttet seg av dette tilbudet. Grimsbys nye eiere har ønsket å tilby noe tilsvarende da de uansett filmer kampene selv, men etter å ha rykket ut av EFL er det nye regler som nå gjelder.

«I øyeblikket (27. juli) har vi ikke mottatt en bekreftelse fra National League og FA om deres retningslinjer for streaming. Om situasjonen blir slik den var før forrige sesong, så er det slik at BT Sport og National League holder eksklusive rettigheter for bildene av kampene i minimum 24 timer etter at kampen ble blåst av,» forteller Sam Strandt til oss.

«Dette gjelder både nasjonalt og internasjonalt, så om ikke reguleringene endrer seg eller om dem forblir som forrige sesong, da vil uheldigvis streaming ikke være mulig.»

«Med en gang vi har mottatt konkret informasjon fra ligaen vil vi selvsagt legge ut alle detaljene om dette.»

Det positive får være at radiorettighetene til BBC Radio Humberside fritt vil kunne høres i utlandet. Her var det jo geoblokkeringer i EFL om man ikke lyttet via iFollow.

«Ja, jeg forstår at vi kan kringkaste kommenteringen online neste sesong, slik vi gjorde sist gang vi var i National League – om ikke ting har endret seg og ingen har fortalt det til meg, noe som absolutt er mulig,» fortalte BBC’ John Tondeur til oss.

BT Sport sender omlag 30 kamper per sesong fra National League. Grimsbys åpningskamp borte mot Bromley vil jo bli sendt på BT Sport 1 lørdag 21. august klokken 18:20. Så her får folket ha en spørrerunde på diverse fotballpuber med respekt for seg selv.

Supporterklubben

Bruksanvisning: 1.) Åpne medlemskortet i bildebehandling type Paint. 2.) Legg til ønsket tekst og bilde. 3.) Print ut og laminer. 4.) Ha kortet i lommeboken. 5.) Få draget på motsatt kjønn, evt. samme kjønn. 6.) Lev lykkelig.

 

Slik melder du deg inn:
Gi lyd og vis at vi er mange der ute!
Send en e-post til grimsby@lyse.net med detaljer om deg selv.
Du får ikke noe igjen for dette utenom en vidunderlig følelse av å være skremmende unik.

Medlemsliste:
0001 – Jostein Jensen
0002 – Jon Kåre Bertheussen
0003 – Håvard Sørvik
0004 – Thomas Hollund
0005 – Geir Myklebust
0006 – Øyvind Jacobsen
0007 – Kim Kjetil Stavik
0008 – Lars Kåre Grimsby
0009 – Espen Jacobsen
0010 – Geir Steinsland
0011 – Anders Nielsen
0012 – Alex Kielland
0013 – Tarjei S. Grimstad
0014 – Rune Grimsby
0015 – Knut Anders Fostervold
0016 – Norm Grimsby
0017 – Ola Frisk
0018 – Anton Romanov
0019 – Karen Kamsvaag
0020 – Svein-Erik Valla
0021 –
0022 – Olav Werner Grimsby
0023 – Per Arne Grimsby
0024 – Tobias Lea
0025 – Eivind Grimsby Harr
0026 – Torgrim Skogheim
0027 – Svein Korshamn
0028 – Atle Grimsby
0029 – Per Øyvind Grimsby
0030 – Lars Gustav Kielland
0031 – Kjell Grimsby
0032 – Annlaug Grimsby
0033 – Camilla Grimsby
0034 – Svein Arild Grimsby
0035 – Geir Grimsby
0036 – Eirik Korshamn
0037 – Lars Olav Sæther
0038 – Ulf Hansson (Sverige)
0039 – Olav Grimstad
0040 – Perry Harter
0041 – Kasper Eriksen (Danmark)
0042 – Geir Denstad
0043 – Morten Havnes
0044 – Jard Berg
0045 – Jonathan Dahl Berg
0046 – Geir Personbråten
0047 – Thomas Personsbråten
0048 – Jon Grimsby
0049 – M. Necati Akgeyik
0050 – Håvard Bjørnevoll
0051 – John Krispinussen
0052 – Olaf Krispinussen
0053 – Vicente Kalrud

Les mer om medlemmene her!

Far og sønn innmeldt


Medlemsnummer:
0051
Navn: John Krispinussen
Siden: 05.12.2019

Medlemsnummer: 0052
Navn: Olaf Krispinussen
Siden: 05.12.2019

Om seg selv: I would like to apply for membership for both myself and for my father, John Krispinussen, who turns 70 years 5.th December.

My dad was born and bred in Grimsby and is a life long, suffering Town supporter. As a result, myself and my sister have been brought up Towns fans as well and have supported the club for the last 40 years.

I now live just outside Stavanger with my wife who is Norwegian and came across your website. I thought this is something i need to join and thought it would be a perfect birthday surprise for my father.

My Great grandfather was from Florø and moved to Grimsby right after the first World War, so we have connections with both Norway and Grimsby which I hope qualifies us for membership.

Look forward to hearing from you and “Up The Mariners”


Olaf som maskott i 1988 sammen med den gamle Grimsby helten Shaun Cunnington.


Hele familien på Wembley foran Auto Windscreen-finalen i 1998. Mor, Olaf, John og datter.

Olaf sammen med sin norske kone Hege Anette på Blundell Park.


John foran The Norwegian Gate – som forøvrig fikk navnet etter at webmaster Jostein Jensen vant en nettauksjon i internettets spede barndom.