0054 – Bjørn Fjeldstad

Bjorn Fjeldstad
For første gang på tjue måneder har vi fått et nytt medlem i supporterklubben! Vi ønsker hjertelig velkommen til medlem 0054 – Bjørn Fjeldstad.

Som med de fleste av våre medlemmer ble det Grimsby med en tilfeldighet. «For et par år siden surfet jeg rundt etter litt morsom merch fra engelske klubber i lavere divisjoner, og endte opp med å kjøpe en sykkeltrøye fra Grimsby Town FC. Siden den gang har jeg fulgt klubben litt på avstand (dvs. sosiale medier) – først og fremst for å ha noe å si om jeg skulle få spørsmål rundt den drakta jeg bruker når jeg er ute med sykkelen. Dette er vel en variant av det som ofte skjer med en 8-åring som får en fotballdrakt og blir fan – i mitt tilfelle var jeg 48.»

«Det skal innrømmes at jeg har vært/er Liverpool-fan, men i likhet med veldig mange andre har jeg fått litt avsmak for den delen av fotballen de siste årene. Jeg følger fortsatt litt med, men jeg sa opp PL-pakka i TV2-abonnementet for 3 år siden. Grimsby Town FC er en fin erstatning her; flotte drakter, gammel klassisk stadion, en passe stor og koselig by (antar jeg…) og plassert slik i ligasystemet at man ikke kan beskyldes for å være medgangssupporter.»

0054 – Bjørn Fjeldstad
Født: 1972
Om meg: Opprinnelig fra Trøgstad i Indre Østfold, nå bosatt på Fetsund. Utdannet sivilingeniør i kjemi, jobber i GE Healthcare i Oslo. Personlig rekord 44,7 på 500 m skøyter. Jeg har sett kamper på to stadioner i England; Giggs Lane (Bury) og Banks’s Stadium (Walsall).

Supporterklubben

Bruksanvisning: 1.) Åpne medlemskortet i bildebehandling type Paint. 2.) Legg til ønsket tekst og bilde. 3.) Print ut og laminer. 4.) Ha kortet i lommeboken. 5.) Få draget på motsatt kjønn, evt. samme kjønn. 6.) Lev lykkelig.

 

Slik melder du deg inn:
Gi lyd og vis at vi er mange der ute!
Send en e-post til grimsby@lyse.net med detaljer om deg selv.
Du får ikke noe igjen for dette utenom en vidunderlig følelse av å være skremmende unik.

Medlemsliste:
0001 – Jostein Jensen
0002 – Jon Kåre Bertheussen
0003 – Håvard Sørvik
0004 – Thomas Hollund
0005 – Geir Myklebust
0006 – Øyvind Jacobsen
0007 – Kim Kjetil Stavik
0008 – Lars Kåre Grimsby
0009 – Espen Jacobsen
0010 – Geir Steinsland
0011 – Anders Nielsen
0012 – Alex Kielland
0013 – Tarjei S. Grimstad
0014 – Rune Grimsby
0015 – Knut Anders Fostervold
0016 – Norm Grimsby
0017 – Ola Frisk
0018 – Anton Romanov
0019 – Karen Kamsvaag
0020 – Svein-Erik Valla
0021 –
0022 – Olav Werner Grimsby
0023 – Per Arne Grimsby
0024 – Tobias Lea
0025 – Eivind Grimsby Harr
0026 – Torgrim Skogheim
0027 – Svein Korshamn
0028 – Atle Grimsby
0029 – Per Øyvind Grimsby
0030 – Lars Gustav Kielland
0031 – Kjell Grimsby
0032 – Annlaug Grimsby
0033 – Camilla Grimsby
0034 – Svein Arild Grimsby
0035 – Geir Grimsby
0036 – Eirik Korshamn
0037 – Lars Olav Sæther
0038 – Ulf Hansson (Sverige)
0039 – Olav Grimstad
0040 – Perry Harter
0041 – Kasper Eriksen (Danmark)
0042 – Geir Denstad
0043 – Morten Havnes
0044 – Jard Berg
0045 – Jonathan Dahl Berg
0046 – Geir Personbråten
0047 – Thomas Personsbråten
0048 – Jon Grimsby
0049 – M. Necati Akgeyik
0050 – Håvard Bjørnevoll
0051 – John Krispinussen
0052 – Olaf Krispinussen
0053 – Vicente Kalrud
0054 – Bjørn Fjeldstad

Les mer om medlemmene her!

Den som venter på noe godt

Daglig leder Debbie Cook har gode nyheter til internasjonale supportere som ønsker å streame Grimsbys kamper denne sesongen. «Vi har jobbet med en streameløsning en stund nå og håper å kunne gi en kunngjøring til våre supportere snarlig,» skrev hun i en twittertråd nylig.

Kommunikasjonssjefen Sam Strandt har tidligere forklart at man vil bruke et annet grensesnitt enn iFollow, men at videofeeden og prisen for dette vil være den samme som EFL Digital tar via iFollow.

Vi forstår at den nye tjenesten vil hete MarinersTV og at man vil finne siden via gtfc.co.uk Sesongkort ventes å koste £140 som tilsvarer rundt 1500 kroner.
Da vil man få se 46 seriekamper, samt kampene i EFL Trophy. Dette gjelder så lenge kampene ikke sendes på TV. Man vil også få se høydepunkter fra kampene tre timer etter at kampen ble ferdigspilt gjennom MarinersTV.

Om du kun ønsker å se en kamp ventes prisen å ligge på £10.

EFL ventes forøvrig å myke opp reglene for streaming nasjonalt om noen år. Fra 2024/25-sesongen er det ventet at man vil kunne streame alle kampene også i UK, noe som potensielt kan gi et økonomisk løft, selv om mange selvsagt frykter at det kan svekke tilskuerinntektene. Andre vil selvsagt si at fotball uansett er best live og at atmosfæren man får på Blundell Park er å foretrekke foran streaming.

Flere klubber, Grimsby inkludert, hadde en meget positiv erfaring fra Covid-tiden da man fikk lov å streame kampene med stengte tribuner. Grimsby er jo litt i en spesiell situasjon da man har en voldsom tilhengerskare i fraflyttere som bor i store byer rundt om i landet. Alderssammensettingen i Grimsby er blant de eldste i landet da man ofte må flytte bort for å få seg jobb. Nå kan det bli en bedring her da Grimsby satser på å bli en energihovedstad med sine vindmølleparker i Nordsjøen.

Grimsbys første seriekamp spilles allerede lørdag 30. juli borte mot Leyton Orient.

Vil streame på egen plattform

Klubben bekrefter at dem vil tilby en streamingtjeneste tilsvarende iFollow, men at dem vil bruke en egen plattform da nettsida ikke lenger er en del av EFL Digital.

Prisen og videofeeden vil være den samme, så det er bare innpakkinga som blir annerledes.

Grimsby har hatt møtevirksomhet rundt temaet etter at opprykket ble et faktum og det er av høy prioritet å få alt i stand i god tid innen seriepremieren.

Klubben venter å komme med flere detaljer i løpet av kommende uke.

Ullenes i vannskorpa


For tre år siden prøvespilte han med Grimsbys juniorlag. Nå er Paul Endre Ullenes i ferd med å ta ytterligere steg. I vinter har nemlig Pauli fått innhopp i treningskampene til Brynes A-lag fra Obos-ligaen.

Først fikk han 25 minutter mot Mandalskameratene, sist fikk han en omgang mot Vidar hvor han scoret to og hadde en assist.

Ullenes er egentlig midtstopper, men mot Vidar spilte han venstrekant. Vi så 18-åringen i aksjon for Bryne 2 mot SIF i fjor høst og lot oss imponere over den meget presise og kreative venstrelabben. Han har ennå et utviklingspotensiale på tøffheten som kreves spesielt i boks.

Det var i månedskiftet januar/februar 2019 at Paul Endre dro over til Grimsby for å trene med Neil Woods’ U18-lag. Med seg hadde han far Frode og Geir Myklebust fra supporterklubben.

Den gangen var stopperen uheldig med en skade, men han ble lovd å komme tilbake før påske. Her forandret Grimsby til slutt mening og det ble ikke noe ut av. Ullenes var siden også på et opphold i Stoke, samt i Danmark hos Sønderjyske

«Onkelen min kjenner folk som har kontakter i Grimsby. Det var slik prøvespillet kom i stand. Jeg hadde nettopp vært skadet, og den skadet røyk opp igjen. Jeg skulle egentlig få en sjanse til, men det fikk jeg aldri,» forklarer Paul Endre til Jærbladet.

Hundvåg-gutten skal ha for at han går egne veier. I en lang artikkel i Stavanger Aftenblad kommer det frem at han både har privat fysisk trener og egen mentaltrener. Hagen er også bygget om til en liten fotballbane hvor han kan terpe på tekniske detaljer, mens han har en liten gym i garasjen!

Brynes A-lagstrener Kevin Knappen synes å holde en knapp på Ullenes. «Paul Endre har vært bra og vist seg fram på en god måte. Han er en spillende type med potensial, men det er det veldig mange som har. Nå handler det om å ta potensialet videre. Paul Endre kan bli fotballspiller hvis han knekker kodene og vil det selv, det er det ingen tvil om,» sa Knappen til Jærbladet.

Pettit om streaming

I fredagens episode av podcasten DN35 var Jason Stockwood og Andrew Pettit gjester. Blant temaene som kom opp var streaming.

«Jeg snakket med Debbie (Cook) om dette på torsdag,» sa Pettit. «Jeg vil først og fremst sette meg inn i detaljene i BT Sport-kontrakten, deretter yte mitt beste for å få til en bedre avtale når det kommer til streaming i fremtiden. Det vil ikke bli endret denne sesongen, men det var noe som for meg virket veldig bra under Covid. Med teknologien vi har i dag må det være mulig, jeg mener meningen er at antall tilskuere ikke skal synke. Men om folk er i Stavanger, Norge, da vil dem ikke kunne komme til Blundell Park på en lørdag dessverre. Så det burde i allefall vært annerledes internasjonalt. Spørsmålet er om man kan geolokalisere det enda mer.»