Fantastisk underholdning, men tap

Ellevilt på tribunen med utsolgt borteseksjon, men spillet stod ikke helt i stil i første omgang. Lincoln tok en tidlig ledelse og kunne ha økt både på straffespark og et skudd i tverrleggeren. Så like før pause utlignet Craig Disley på en sjelden Town-sjanse.

I andre omgang startet Grimsby bedre, men Lincoln konverterte traffespark da Shaun Pearson var på sidelinjen med skade. Grimsby svarte umiddelbart med en youtube-perle av Jon-Paul Pittman! Så tre minutter før slutt tok Lincoln ledelsen igjen etter en corner. Fire minutter ble lagt til, men fiskerne maktet ikke å svare igjen.

Lincoln – Grimsby 3-2
Sincil Bank, 5209 tilskuere (1762 fra Grimsby!)

Mål: 1-0 Jordan Burrow 8′, 1-1 Craig Disley 42′, 2-1 Sean Newton 55′, 2-2 Jon-Paul Pittman 58′, 3-2 Hamza Bencherif 87′

Grimsby (4-1-2-1-2): 1. James McKeown – 2. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson (12. Chris Doig 56′), 22. Aristote Nsiala, 6. Carl Magnay – 8. Craig Disley – 4. Scott Brown, 16. Craig Clay (26. Patrick McLaughlin 72′) – 11. Scott Neilson (10. Ross Hannah 90′) – 18. Jon-Paul Pittman, 14. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 7. Jack Mackreth, 24. Paul Walker.

Gult kort: Paul Bignot 55′, Scott Brown 76′

Nathan Arnold fikk en reaksjon etter å ha kommet inn sist og er usikker. Aswad Thomas er ute i minst to uker til. Ellers skal alle være klare.