Andre strake nederlaget

Jevn kamp hvor Grimsby vel knapt hadde hatt et skudd på mål da dem kom under etter halvtimen. JP Pittman utlignet like etter og opp mot pause var Grimsby best. Noe som virker lovende før andre omgang. Grimsby startet der dem slapp i andre omgang, men manglet presisjonen i siste leddet. To spissbytter ble gjort uten at det hjalp nevneverdig. Så fem minutter før slutt scoret Macclesfield!

Grimsby – Macclesfield 1-2
Blundell Park, 3545 tilskuere

Mål: 0-1 Denny Johnstone 30′, 1-1 Jon-Paul Pittman (Brown) 37′, 1-2 Danny Whitaker 85′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Paul Bignot, 5. Shaun Pearson, 19. Daniel Parslow, 3. Aswad Thomas – 7. Jack Mackreth, 4. Scott Brown, 16. Craig Clay (26. Patrick McLaughlin 87′), 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis (31. Hamish Watson 76′), 18. Jon-Paul Pittman (10. Ross Hannah 66′). Innbyttere: 8. Craig Disley, 24. Paul Walker.

Gult kort: Jack Mackreth 94′

Carl Magnay bestod ikke fitnesstesten. Craig Clay er skadefri etter at han gikk av sist. Scott Neilson var i limbo tidligere i uken og rakk ikke kampen. Aristote Nsiala er suspendert.

Denne kampen står forøvrig på Tippekupongen hos Norsk Tipping.