Har aldri slått Altrincham

Altrincham tok ledelsen på diskutabelt vis da linjemannen signaliserte en ball inne til stor forbauselse. Etter hvert kom man til hektene og det var ikke ufortjent at Omar Bogle utlignet like før pause.

Grimsby startet andre omgang forrykende, men isteden tok Altrincham ledelsen på ny etter en keepertabbe. Selv med 14 minutters tilleggstid maktet ikke Grimsby å utligne. Dermed er sesongens første tap et faktum.

Altrincham – Grimsby 2-1
The J. Davidson Stadium, 1680 tilskuere

Mål: 1-0 George Bowerman 13′, 1-1 Omar Bogle (Arnold) 42′, 2-1 George Bowerman 60′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Richard Tait (5. Shaun Pearson 89′), 6. Josh Gowling, 22. Aristote Nsiala, 23. Danny East – 20. Nathan Arnold, 8. Craig Disley, 16. Craig Clay, 11. Andy Monkhouse (7. Jack Mackreth 68′) – 9. Omar Bogle, 10. Padraig Amond. Innbyttere: 3. Gregor Robertson, 15. Harry Clifton, 17. Josh Venney.

Gult kort: Josh Gowling 68′, Aristote Nsiala 95′