Videre i Trophy

Grimsby dominerte stort, men Solihull kontret inn ledelsen. Det vekket Grimsby som scoret tre mål på fire minutter! Solihull reduserte etter et heldig straffespark til 2-3.

Totalt en god økt for «reservene». Spesielt kjekt var det at unge Josh Venney (18) fikk 90 minutter og klarte seg svært bra.

FA Trophy, 1. runde omkamp:
Solihull Moors – Grimsby
The Autotech Stadium, 479 tilskuere

Mål: 1-0 James Armson 62′, 1-1 Omar Bogle (Mackreth) 64′, 1-2 James Alabi (str.) 66′, 1-3 Jack Mackreth 68′, 2-3 Akwasi Asante (str.) 80′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 23. Danny East, 5. Shaun Pearson, 3. Gregor Robertson – 7. Jack Mackreth, 28. Conor Henderson, 17. Josh Venney, 4. Scott Brown, 14. Marcus Marshall – 9. Omar Bogle (15. Harry Clifton 85′), 29. James Alabi. Innbyttere: 12. Chris Doig, 21. Josh Sunter, 24. Andy Warrington, 30. Callum Jennings.

Gult kort: Harry Clifton 89′

Andy Monkhouse sliter med akillesen. Josh Gowling sliter med smerter og trener ikke 100%. JP Pittman er ute med skulder ute av ledd. Danny East skal være klar igjen.

Radio | Livetekst

PS: Ikke radiofasiliteter for BBC i dag, men klubben vil gjennom betalingstjenesten Mariners Player formidle en en kommentering med mobiltelefonkvalitet.