Straffet i andre

Nesten 6000 tilskuere hadde store forventninger til Marcus Bignots seriedebut.
Omar Bogle feiret reunionen med treneren da han scoret to mål i første omgang. Barnet utlignet i andre omgang etter to straffespark på fem minutter!
Barnet ble redusert til ti mann etter 90 minutter. Tre minutter på overtid fikk man straffe, men Omar Bogle brant det over!

Grimsby – Barnet 2-2
Blundell Park, 5519 tilskuere

Mål: 1-0 Omar Bogle 22′, 2-0 Omar Bogle 35′, 2-1 John Akinde (str.) 50′, 2-2 John Akinde 55′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrews – 16. James Berrett (8. Craig Disley 58′), 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley – 14. Kayden Jackson (21. Scott Vernon 80′), 9. Omar Bogle, 7. Ashley Chambers (18. Tom Bolarinwa 52′). Innbyttere: 24. Andy Warrington, 5. Shaun Pearson, 20. Andrew Boyce, 23. Dan Jones.

Gult kort: Ashley Chambers 44′, Tom Bolarinwa 81′, Danny Collins 95′

To av våre beste spillere er ute i Ben Davies og Sean McAllister. Dean Henderson. Dean Henderson rekker ikke tilbake etter landslagsoppdrag for England U20 i Sør Korea.