Taper (iallefall) ikke

En uredd Marcus Bignot med offensive takter mot serietoeren. Det med god grunn etter lørdagens oppløftende 3-0 seier borte mot serieleder Plymouth.
Grimsby virket dog daffe her og det var ikke helt ufortjent at et godt Carlisle tok føringen like før hvilen, bare så synd at målet kom etter tabbe mellom keeper McKeown og stopper Gowling.

Etter å ha presset på kraftig i starten av andre omgang fikk man til slutt straffespark da James Berrett ble lagt ned i boksen. Omar Bogle bommet sist, men denne gangen var han sikker. Hans fjortende for sesongen.
Mot spillets gang tok Carlisle ledelsen da Zak Mills’ klarering endte i eget nett. Dermed 1-2 med en halv omgang igjen.
Kvarteret før slutt utlignet vi ved Tom Bolarinwa. Denne gangen var det vi som hadde flaksen med oss. Et svakt skudd fra Summerfield ble nemlig til pasning som Bolarinwa som nettet på sitt andre forsøk.

Det var en åpen kamp hvor begge lag kunne ha vunnet, men det endte 2-2.

Grimsby – Carlisle 2-2
Blundell Park, 4818 tilskuere

Mål: 0-1 Charlie Wyke 44′, 1-1 Omar Bogle (str.) 49′, 1-2 Selvmål (Zak Mills) 67′, 2-2 Tom Bolarinwa 75′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa, 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley (8. Craig Disley 46′), 16. James Berrett (10. Dominic Vose 70′) – 9. Omar Bogle, 14. Kayden Jackson (11. Rhys Browne 87′). Innbyttere: 30. Dean Henderson, 5. Shaun Pearson, 21. Scott Vernon, 23. Dan Jones.

Gult kort: Josh Gowling 42′

Lørdagens seier var basert på enorm arbeidsinnsats. Trolig er det grunnen til at Ashley Chambers hviles, han har jo også et tynt grunnlag.
Ben Davies og Sean McAllister sliter ennå med skader. Andrew Boyce roteres ut av troppen da Browne og Vose er inne i varmen igjen.