Herjet med formlaget

Marcus Bignot hadde satt innpå alle de tekniske feinsmeckerne til denne kampen. Grimsby kjempet seg foran etter 40 minutter da Chris Clements ga oss 1-0. Ut fra spill var det ganske fortjent.

I andre omgang pushet Mansfield på før man doblet til 2-0 ved Calum Dyson etter en voldsom flott prestasjon.
Tom Bolarinwa ble så felt i boksen og Calum Dyson økte fra krittmerket!

Dermed vinner man 3-0 i det som karakteriseres som den beste kampen under Marcus Bignot.

Grimsby – Mansfield 3-0
Blundell Park, 5550 tilskuere

Mål: 1-0 Chris Clements 40′, 2-0 Calum Dyson (Bolarinwa) 61′, 3-0 Calum Dyson (str.) 72′

Grimsby (4-1-3-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 22. Danny Collins, 5. Shaun Pearson, 3. Danny Andrew – 28. Gavin Gunning (34. Luke Maxwell 81′) – 18. Tom Bolarinwa (27. Adi Yussuf 87′), 31. Chris Clements, 32. Jamey Osborne (26. Brandon Comley 81′) – 29. Calum Dyson, 35. Sam Jones. Innbyttere: 2. Ben Davies, 8. Craig Disley, 20. Andrew Boyce, 33. Akwasi Asante.

Gult kort: Shaun Pearson 56′, Gavin Gunning 69′

Grimsby hadde ikke vunnet en kamp siden 21. januar og etter at Omar Bogle dro hadde man kun scoret ett mål.
Mansfield har solgt 1000 billetter til bortesvingen.

James Berrett og leiesoldat Luke Maxwell er tilbake i trening, sistnevnte ventes å være med i troppen.

Treningsforholdene har vært dårlige i det siste og man har måttet trent på en kunstgressbane i området.