Fra 1-0 til 1-5!

Kjære vene.

Grimsby svært gode i 20-30 minutter og tok da også ledelsen ved Sam Jones. Doncaster viste seg dog å være et bedre lag og fikk snudd det før pause.

I andre omgang økte dem til 3-1 og det kunne faktisk ha blitt enda mer.
Grimsby gikk for en redusering, men i steden kontret gjestene inn sitt fjerde og femte.

Grimsby – Doncaster 1-5
Blundell Park, 6821 tilskuere

Mål: 1-0 Sam Jones 35′, 1-1 John Marquis 37′, 1-2 John Marquis 43′, 1-3
John Marquis 63′, 1-4 Andy Williams 79′, 1-5 Alfie May 89′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 28. Gavin Gunning, 20. Andrew Boyce, 3. Danny Andrew – 26. Brandon Comley (18. Tom Bolarinwa 72′), 23. Dan Jones (10. Dominic Vose 64′) – 32. Jamey Osborne, 35. Sam Jones, 31. Chris Clements – 29. Calum Dyson. Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 8. Craig Disley, 22. Danny Collins, 27. Adi Yussuf, 34. Luke Maxwell.

Gule kort: Chris Clements 6′, Calum Dyson 32′, Zak Mills 66′

Danny Collins er tilbake fra karantene. Scott Vernon, Ben Davies og Akwasi Asante er ute med skader. Marcus Bignot har gitt opp Play Off og vil teste ut spillere fremover.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabell

Sen utligning

Accrington hadde gått ni kamper på rad uten tap før møtet med Grimsby.
Hos Grimsby hadde Marcus Bignot uttalt at han hadde gitt opp Play Off.
Town med fire endringer på laget med Boyce, Gunning, Vernon og Clements inn for Pearson, Collins, Comley og Dyson.

Kampen var et langt gjesp og vi var i ferd med å sovne da Akwasi Asante ga oss ledelsen etter 70 minutter!
Det så ut til at det gikk mot seier da Accrington utlignet på et flott frispark like før slutt.

Accrington Stanley – Grimsby 1-1
Store First Stadium, 2312 tilskuere

Mål: 0-1 Akwasi Asante 70′, 1-1 Shay McCartan 89′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 20. Andrew Boyce, 28. Gavin Gunning (5. Shaun Pearson 87′), 3. Danny Andrew – 32. Jamey Osborne (18. Tom Bolarinwa 75′), 8. Craig Disley, 31. Chris Clements, 10. Dominic Vose – 21. Scott Vernon (33. Akwasi Asante 57′), 35. Sam Jones. Innbyttere: 23. Dan Jones, 26. Brandon Comley, 29. Calum Dyson, 34. Luke Maxwell.

Gult kort: Gavin Gunning 87′

Gavin Gunning skal være klar etter hoderystelsen som ga han to ukers karantene. Danny Collins er suspendert. To hemmeligholdte spillere skal slite med skader.

Nær tap med ti mann

Grimsby styrte kampen i lengre perioder og det så bra ut etter at Sam Jones hadde sendt oss foran. Rett før pause utligna Crawley på en retur på et frispark.
Town startet andre omgang bra, men gikk etterhvert tom for ideer. Danny Collins ble utvist med ti minutter igjen og med enormt mange offensive spillere utpå mista vi helt balansen i laget. Bortelaget hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, men vi ridde stormen av.

Grimsby – Crawley 1-1
Blundell Park, 4263 tilskuere

Mål: 1-0 Sam Jones 21′, 1-1 James Collins 45′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 22. Danny Collins, 5. Shaun Pearson, 3. Danny Andrew – 8. Craig Disley (21. Scott Vernon 79′), 26. Brandon Comley (18. Tom Bolarinwa 69′) – 32. Jamey Osborne, 35. Sam Jones, 10. Dominic Vose – 29. Calum Dyson (33. Akwasi Asante 69′). Innbyttere: 2. Ben Davies, 20. Andrew Boyce, 31. Chris Clements, 34. Luke Maxwell.

Gule kort: Danny Collins 48′, Shaun Pearson 82′
Rødt kort (to gule): Danny Collins 80′

Dan Jones har nå returnert til klubben etter utleie. Han skal være med i planene for neste sesong.
Chris Clements er frisk igjen. Gavin Gunning får ennå ikke lov å spille etter hoderystelsen grunnet to ukers regelen.
Det er ventet at man vil rotere på laget igjen.

Stygge siffer

Grimsby med fem endringer og startet kampen bra. Man hadde blant annet et stolpetreff. Isteden ledet plutselig Pompey 2-0 etter to skudd som endret retning. Tre og fire var etter svake involveringer fra McKeown og dermed var det Sayonara!
Surt for spillet den første halvtimen var lekkert, men Pompey svarte taktisk og Grimsby fant ikke ut av det etter det.

Portsmouth – Grimsby 4-0
Fratton Park, 16492 tilskuere

Mål: 1-0 Kyle Bennett 12′, 2-0 Danny Rose 35′, 3-0 Carl Bakere 45’+2, 4-0 Kal Naismith 46′

Grimsby (3-4-1-2): James McDermott – 2. Ben Davies, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins – 12. Zak Mills, 34. Luke Maxwell, 32. Jamey Osborne (8. Craig Disley 57′), 3. Danny Andrew – 35. Sam Jones (26. Brandon Comley 57′) – 21. Scott Vernon, 33. Akwasi Asante (27. Adi Yussuf 81′). Innbyttere: 10. Dominic Vose, 18. Tom Bolarinwa, 20. Andrew Boyce, 29. Callum Dyson.

Chris Clements (syk) og Gavin Gunning (hoderystelse) ennå ikke friskmeldt for Grimsby som ellers har en skadefri tropp. Det var ventet rotasjon på laget grunnet det harde programmet.

Selvtillitsboost

Etter å ha stilt uforandret i fire kamper på rad foretok Marcus Bignot tre endringer da Disley, Comley og Vose kom inn for Gunning, Clements og Osborne. Grimsby kom tidlig foran da Sam Jones enkelt fikk lov å heade inn et legg fra Danny Andrew. Så doblet man etter 71 minutter. Keeper ga retur på Sam Jones’ skudd og ballen rikosjerte inn via en rød.
Like før slutt økte man til 3-0 ved Scott Vernon i det som må være en kandidat til årets mål? For en assist det var fra Craig «Ginger Pirlo» Disley!

Leyton Orient – Grimsby 0-3
Matchroom stadium, 5288 tilskuere

Mål: 0-1 Sam Jones (Andrew) 6′, 0-2 selvmål (Callum Kennedy) 71′, 0-3 Scott Vernon (Disley) 87′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 22. Danny Collins, 5. Shaun Pearson, 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa (32. Jamey Osborne 57′), 26. Brandon Comley, 8. Craig Disley, 10. Dominic Vose – 29. Calum Dyson (33. Akwasi Asante 65′), 35. Sam Jones (21. Scott Vernon 82′). Innbyttere: 2. Ben Davies, 20. Andrew Boyce, 27. Adi Yussuf, 34. Luke Maxwell.

Gult kort: Zak Mills 56′, Jamey Osborne 58′

Gavin Gunning har forbud mot å spille i to uker etter å ha blitt slått bevisstløs sist. Chris Clements skal ha vært syk.

Dan Jones skal ha returnert etter sitt opphold i Fylde.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta Livetekst | Tabell

Uheldige Grimsby

Uforandret for fjerde gang på rad skulle vi ta ledelsen tidlig etter at Tom Bolarinwa ble felt. Calum Dyson ordnet biffen fra 11 meter og er dermed toppscorer med tre mål!
Grimsby var klart best, men Wycombe utlignet etter 64 minutter da Adebayo Akinfenwas heading på et frispark gikk via Danny Collins og forbi en utspilt keeper.
En hodeskade på Gavin Gunning gjorde sitt til at Grimsby-spillerne nærmest stoppet opp. Da fyrte Paris Cowan-Hall inn et skudd fra 20 meter. 1-2 etter 71 minutter.

Grimsby – Wycombe 1-2
Blundell Park, 4668 tilskuere

Mål: 1-0 Calum Dyson (str.) 17′, 1-1 selvmål (Collins) 64′, 1-2 Paris Cowan Hall 71′

Grimsby (4-1-3-2): 1. James McKeown – 2. Zak Mills, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins (27. Adi Yussuf 82′), 3. Danny Andrew – 28. Gavin Gunning (34. Luke Maxwell 75′) – 32. Jamey Osborne (10. Dominic Vose 68′), 31. Chris Clements – 18. Tom Bolarinwa, 29. Calum Dyson, 35. Sam Jones. Innbyttere: 2. Ben Davies, 20. Andrew Boyce, 26. Brandon Comley, 21. Scott Vernon.

Gult kort: Chris Clements 70′

Sean McAllister har ikke trent denne uken. Jamey Osborne sliter også med smerter grunnet overgangen fra deltids til fulltidsspiller, men skal være klar.