Snuoperasjon i premieren

Ugler i mosen for Grimsby som lå under 2-0 etter åtte minutter mot lille Cleethorpes fra nivå syv. James Berrett reduserte en gang, før Cleethorpes traff stolpen. Etter dette var det mye Grimsby, men forrige sesongs FA Vase-finalist lå foran til hvilen foran et utsolgt Bradley FCC i Grimsby.
I andre omgang byttet man hele laget og prøvespiller Harry Cardwell skapte tidlig balanse i regnskapet. Jamey Osborne så keeper langt ute og fra 10 meter inne på egen banehalvdel løftet han ballen inn i nettet! Magi!
Grimsby var gode i andre omgang og økte ytterligere ved Adi Yussuf til 4-2.

Tirsdag 4. juli kl 20:15
Cleethorpes – Grimsby 2-4
Bradley FDC, 1200 tilskuere

Mål: 1-0 Andy Taylor 7, 2-0 Marc Cooper 8′, 2-1 James Berrett 9′, 2-2 Harry Cardwell (Osborne) 54′, 2-3 Jamey Osborne 71′,  2-4 Adi Yussuf (Dembele) 76′

Grimsby, 1. omgang: 1. James McKeown – 0. Max Wright, 6. Danny Collins, 24. Jack Keeble, 2. Ben Davies – 7. James Berrett, 22. Chris Clements, 19. Luke Summerfield, 18. Tom Bolarinwa – 21. Scott Vernon, 11. Sam Kelly.

Grimsby, 2. omgang: 0. Ben Killip – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 20. Andrew Boyce, 0. Josh Venney – 27. Siriki Dembele, 4. Sean McAllister, 8. Mitch Rose, 16. Jamey Osborne – 0. Harry Cardwell, 25. Adi Yussuf.

Harry Cardwell er en prøvespiller, det samme er Ben Killip. Akwasi Asante er ute til september. Sam Jones (kne) og Harry Clifton (ankel) står over med småskader.

Klubben har også keeperne Sam Ramsbottom og Oliver Pain på prøvespill. Josh Venney og Max Wright har sommeren på å overbevise manager Slade som på sin side nå har 25 spillere som er litt for mange når man sårt trenger en venstreback og en spiss inn.