Deadline Day

Overgangsvinduet stengte ved midnatt torsdag 31. august.

Klokken 22:30 ble Martyn Woolford (32) annonsert som vår tolvte signering for sommeren. Venstrekanten var kontraktløs etter å ha bli frigitt av Fleetwood i sommer. Han har en massiv erfaring fra League One og bor kun en time unna da han tidligere har spilt for Scunthorpe. Martyn har signert for ett år.

Tapte på straffer

Russell Slade ga både Ben Killip, Karleigh Osborne, Harry Clifton og Diallang Jaiyesimi sjansen fra start i EFL Trophy-oppgjøret mot Doncaster.
Ellers fikk Sam Jones viktig kamptrening midt i sin seriekarantene.

Grimsby tok ledelsen like før halvtimen etter at keeper ga retur på Jaiyesimis skudd. Harry Cardwell tappet inn returen til 1-0.
Andy Williams utlignet for Doncaster like før pause etter et vakkert mål hvor keeper ikke hadde en sjanse. Kjipt, da Grimsby hadde levert en god omgang, men League One-klubben viste sin klasse der.

Grimsby tok Doncaster på fysikken i andre omgang og kom til en rekke småsjanser og cornere. Spesielt Harry Clifton hadde en fin omgang i sin debut.
Det endte 1-1 noe som betød straffesparkkonkurranse om 2 poeng fra denne kampen. Her ledet man på det beste 3-1, men tapte 3-4! Dermed må man nøye seg med ett poeng.

PS: I den andre gruppespillskampen vant Scunthorpe 3-1 over Sunderland.

Checkatrade Trophy
Grimsby – Doncaster 1-1 (3-4 på straffer)

BOM Harry Cardwell (Grimsby)

Grimsby (4-4-2): 30. Ben Killip – 12. Zak Mills, 6. Danny Collins (C), 14. Karleigh Osborne (5. Nathan Clarke 70′), 2. Ben Davies – 20. Diallang Jaiyesimi (9. JJ Hooper 63′), 15. Harry Clifton (18. Tom Bolarinwa 79′), 19. Luke Summerfield, 11. Sam Kelly – 17. Harry Cardwell, 10. Sam Jones. Innbyttere: 1. James McKeown, 3. Paul Dixon, 21. Scott Vernon, 27. Siriki Dembele.

Gult kort: Sam Jones 20′, Ben Davies 69′

Suspensjoner fra seriekamper teller ikke her, dermed kan man benytte Sam Jones og Danny Collins. Ben Davies er samtidig ferdigsonet.
Scott Vernon er med i troppen igjen etter skade. Sam Jones var usikker grunnet problemer med kneet, men ble klar.
McAllister, J Osborne og Asante er fremdeles skadd.

Radio (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis)

Matt har signert

Jamille Matt har signert på lån ut sesongen fra Blackpool.

Spissen på 27 år vil bli med fra torsdag av. Han vil bære nummer 29 på ryggen.

Med 193 cm på strømpelesten vil Matt være et alternativ til Scott Vernon som targetmann.

Jamaica-fødte Matts CV inkluderer klubber som Kidderminister, Fleetwood, Stevenage, Plymouth og nå Blackpool.

Nå er vi et bunnlag

Grimsby med sitt fjerde strake tap cupkampen inkludert. Med utvisning i fem kamper på rad er det vanskelig å få med seg noe, nå ligger man på 22. plass i League Two. Dermed er manager Russell Slade under press.

Grimsby startet kampen bra de første tjue minuttene, men vi forsvarer oss fælt om dagen. Mål fra Adebayo Akinfenwa og Joe Jacobson på straffe ga 0-2 til pause.
Tidlig i andre omgang ble Danny Collins lagt ned i boksen – straffespark. Mitch Rose var sikker og ga oss 1-2.
Så fikk Grimsby sitt femte røde kort på fem strake kamper da Danny Collins plukket med seg sitt andre gule.
Med ti mann ga JJ Hooper oss 2-2 på et deilig langskudd etter 65 minutter. Vi pushet på, men Adebayor Akinfenwa ga Wycombe ledelsen på by da han stanget inn 2-3 etter 74 minutter.

Grimsby – Wycombe 2-3
Blundell Park, 4016 tilskuere

Mål: 0-1 Adebayo Akinfenwa 28′, 0-2 Joe Jacobson (str) 43′, 1-2 Mitch Rose (str.) 52′, 2-2 JJ Hooper 65′, 2-3 Adebayor Akinfenwa 74′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 8. Mitch Rose, 7. James Berrett – 18. Tom Bolarinwa (14. Karleigh Osborne 58′), 27. Siriki Dembele (17. Harry Cardwell 79′), 11. Sam Kelly (20. Diallang Jaiyesimi 46′) – 9. JJ Hooper. Innbyttere: 15. Harry Clifton, 19. Luke Summerfield, 22. Chris Clements, 30. Ben Killip.

Gult kort: Mitch Rose 40′, Danny Collins 43′
Rødt kort: Danny Collins (to gule) 57′

Sam Jones soner sin andre av tre kamper for sitt røde kort. Ben Davies er også suspendert etter to gule kort sist. Scott Vernon var nær en retur her, men rakk det ikke. Asante, J Osborne og McAllister fremdeles er skadd. Ahkeem Rose har ennå ikke fått internasjonal klarering for spill i fotballigaen.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst(offisiell) | Tabell

Nytt tap og ny utvisning, men bedring

Grimsby gjorde tre endringer og holdt følge lang bedre enn i den avbrutte kampen. Siriki Dembele var vår beste spiller i første omgang, mens Tom Bolarinwa vel hadde omgangens eneste sjanse.
Vi holdt da følge med Derby helt til Nathan Clarke ble for ivrig og lagde straffespark tidlig i andre omgang. James McKeown var etter forsøket til Matej Vydra, men ballen snek seg inn i nettmaskene.

Så vårt fjerde røde kort på fire kamper da Ben Davies måtte av halvtimen før slutt! Da ble det naturligvis vanskelig, men defensivt hadde vi god kontroll. At vi ikke virker livsfarlige fremover får heller være.

Carabao Cup
Grimsby – Derby 0-1
Blundell Park, 3033 tilskuere

Mål: 0-1 Matej Vydra (str.) 53′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (20. Diallang Jaiyesimi 81′), 8. Mitch Rose, 7. James Berrett, 18. Tom Bolarinwa – 11. Sam Kelly (12. Zak Mills 63′) – 9. JJ Hooper (17. Harry Cardwell 63′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 14. Karleigh Osborne, 15. Harry Clifton, 19. Luke Summerfield.

Gule kort: James Berrett 28′, Paul Dixon 55′, Ben Davies 55′
Rødt kort: Ben Davies (to gule) 62′

James Berrett er tilbake fra karantene. Man har ikke anket det røde kortet til Sam Jones, som dermed minst er ute i en kamp.
Akwasi Asante, Scott Vernon og Jamey Osborne er skadde, mens Sean McAllister er ute igjen. Chris Clements er heller ikke tilgjengelig.

Vi antar også at det blir en rekke endringer her etter prestasjonen sist.

Radio | Radio (betal) | Fakta | Livetekst

*Ruller frem giljotinen*

Tre endringer for Grimsby. JJ Hooper får sin debut fra start til fordel for Harry Cardwell. Zak Mills returnerer fra suspensjon og erstatter Ben Davies på høyrebacken. Sam Kelly inn for en suspendert James Berrett.

Grimsby underlig tannløse i første omgang. Dan Newton og Jonathan Smith sendte Stevenage 2-0 foran. Ingen ro i spillet for Grimsby som dermed ikke maktet å etablere noe offensivt spill.

Vondt ble til verre da Sam Jones ble utvist etter 56 minutter trolig for å ha albuet ned motspiller.
Det var takk for i dag og god natt da Stevenage økte ytterligere ved Ben Kennedy etter 64 minutter.

Danny Collins reduserte med hodet på et frispark etter 81 minutter, da hadde mesteparten av bortesupporterne allerede dratt hjem.

Stevenage – Grimsby 3-1
Lamex Stadium, 2793 tilskuere

Mål: 1-0 Dan Newton 36′, 2-0 Jonathan Smith 45′, 3-0 Ben Kennedy 64′, 3-1 Danny Collins (Summerfield) 81′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (20. Diallang Jaiyesimi 86′), 8. Mitch Rose, 19. Luke Summerfield, 11. Sam Kelly (18. Tom Bolarinwa 46′) – 10. Sam Jones – 9 JJ Hooper (17. Harry Cardwell 46′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 2. Ben Davies, 4. Sean McAllister, 14. Karleigh Osborne.

Gule kort: Mitch Rose 9′, Paul Dixon 90′

Rødt kort: Sam Jones 56′

Vår viktige spiss Scott Vernon er ute i 7-10 dager, mens Sam Kelly er skadefri igjen. Zak Mills er tilbake fra karantene, mens James Berrett skal sone denne gangen. Midtbanespillerne Chris Clements og Sean McAllister spilte i en treningskamp på tirsdag, men de ligger litt etter skjemaet treningsmessig. Det spøker nå rundt om å få tilbake spissen Akwasi Asante i september da han ligger etter skjemaet etter sin operasjon. Jamey Osborne er langtidsskadd til rundt juletider.

Spilte bak låste dører

Tirsdag spilte man en treningskamp bak låste dører. Oppgjøret borte mot Scunthorpe endte med 2-0 seier.

Spillere med liten spilletid fikk sjansen sammen med noen hemmeligholdte prøvespillere.

Unge Ahkeem Rose kom inn de siste 35 minuttene og svarte med å score ett og skaffe oss straffespark.

Hør hva norsk radio sa om skandalemålet

Selv i radioprogrammet «4-4-2 med Schau og Aune» på NRK P1 og NRK Sport ble det kontroversielle 0-1 målet mot Coventry omtalt.

På videoen ser man at en henslengt Nathan Clarke tuppe ballen bakover i retning sin egen keeper for å ta et frispark, bare for  å se at Coventry-spissen Marc McNulty få motorvei mot mål.

Etter kampen mente vår manager Russell Slade at dommeren burde ha brukt fornuften.