Utlignet på straffe like før slutt

Som varslet gjorde Russell Slade endringer på laget. Ut gikk Rose, Jones og Matt, inn kom Summerfield, Hooper og Vernon.

Skrekkelig start av Grimsby da man slapp inn et lompeskudd, muligens var McKeown dekket der? Heldigvis svarte man momentant ved JJ Hooper etter en flott soloprestasjon.

Første omgang fortalte at vi burde få med oss tre poeng fra denne kampen.

Til andre omgang hadde tåken tyknet til og spenningen var om man kunne fullføre kampen.

Colchester tok så på nytt ledelsen da Reid gled gjennom og dunket inn 1-2 rundt timen.

Town slet med å skape allverden da Colchester la seg bakpå og dro ut tiden.

Så med to minutter igjen ble Jamille Matt lagt i bakken på en klar målsjanse. Straffespark til Grimsby! Sam Jones sendte keeper til venstre og ballen inn til høyre. 2-2!

Seks minutter ble lagt til og her hadde man en rekke gode sjanser, men det ville seg ikke.

Grimsby spiller kjedelig fotball under Slade, når man heller ikke får resultater går det utover tilskuertallene. I dag var det mange tomme seter på Blundell Park.

Grimsby – Colchester 2-2
Blundell Park, 3438 tilskuere

Mål: 0-1 Kyel Reid 5′, 1-1 JJ Hooper 7′, 1-2 Kyel Reid 59′, 2-2 Sam Jones (str.) 89′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele, 19. Luke Summerfield, 7. James Berrett, 25. Martyn Woolford (20. Diallang Jaiyesimi 72′) – 9. JJ Hooper (29. Jamille Matt 64′), 21. Scott Vernon (10. Sam Jones 78′). Innbyttere: 8. Mitch Rose, 14. Karleigh Osborne, 17. Harry Cardwell, 30. Ben Killip.

Gult kort: James Berrett 91′

Zak Mills er fremdeles skadd, men ventes klar til lørdagens lokalderby.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell