Rekorden brutt

Som eneste lag i divisjonen hadde Grimsby vunnet ni av ni når de tok ledelsen først, men den rekorden skulle brytes i ettermiddag da Mansfield utlignet til 1-1 etter 82 minutter ved innbytter Lee Angol. Før det hadde Mitch Rose (bildet) gitt oss en tidlig ledelse.

Kampen var jevn og underholdene, så at det ender uavgjort var greit nok.
Malurt i begeret for Grimsby er at keeper James McKeown måtte av med noe som så ut som strekk i høyre lår.

Grimsby – Mansfield 1-1
Blundell Park, 5704 tilskuere

Mål: 1-0 Mitch Rose 10′, 1-1 Lee Angol 82′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown (30. Ben Killip 33′) – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke (C), 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 27. Siriki Dembele, 19. Luke Summerfield, 8. Mitch Rose, 25. Martyn Woolford – 10. Sam Jones (9. JJ Hooper 75′), 29. Jamille Matt (21. Scott Vernon 69′). Innbyttere: 3. Paul Dixon, 7. James Berrett, 14. Karleigh Osborne, 20. Diallang Jaiyesimi.

Gult kort: Mitch Rose 23′, Jamille Matt 60′

Det har blitt hintet om litt rotasjon på laget i denne perioden. Dette blir den siste kampen før Jamey Osborne returnerer fra sin leieperiode.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell