Dårlig dag på kontoret

Ben Killip og Diallang Jaiyesimi kom inn for James McKeown og Martyn Woolford.

En sjansefattig første omgang hvor Grimsby ikke hadde en eneste avslutning på mål. Ellers på banen er vi gode nok til å hamle opp med Accrington som kommer fra fire strake tap i serien.

Så ti minutter ute i andre omgang hektet Mitch Rose en rød. Dermed straffespark som Billy Kee konverterte til 0-1. Vondt ble til verre like etter da hjemmelaget doblet etter å ha headet inn et innlegg ved Sean McConville. Det ble marerittaktig når Kayden Jackson økte ytterligere etter 76 minutter.

Grimsby – Accrington 0-3
Blundell Park, 4188 tilskuere

Mål: 0-1 Billy Kee (str.) 55′, 0-2 Sean McConville 60′, 0-3 Kayden Jackson 77′

Grimsby (4-4-2): 30. Ben Killip – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 2. Ben Davies – 27. Siriki Dembele, 8. Mitch Rose (7. James Berrett 82′), 19. Luke Summerfield, 20. Diallang Jaiyesimi (17. Harry Cardwell 66′) – 10. Sam Jones (9. JJ Hooper 76′), 29. Jamille Matt. Innbyttere: 3. Paul Dixon, 14. Karleigh Osborne, 21. Scott Vernon, 25. Martyn Woolford.

Gult kort: Jamille Matt 72′

Keeper James McKeown (lyske) er ute i 6-8 uker. Jamey Osborne trenger noen uker til for å ordne noe privat anliggende og forblir i Solihull Moors inntil videre.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell