Gutta på tur

Spillerne skal neste uke dra på teambuilding og bo sammen for å bli godt kjent.

Så på lørdag 7. juli spilles den første treningskampen borte mot Cleethorpes. Kampen har nå fått avspark klokken 13:30 norsk tid for å unngå kollisjon med en potensiell VM-kamp for England.

Interessen synes å være bra da man nærmer seg 2000 solgte sesongkort. Dermed ligger man godt an til å bryte den magiske grensen på 3000.

Når det kommer til nye spillere så ryktes det både om Chris Long og Alex Kiwomya.

Ellers skal klubben tilby rabatter på de nye draktene for oss som bor i eksil. Tilbudet er ventet å komme i løpet av juli.

Tidligere storspiller ble nummer syv


Mandag kveld kunne klubben også presentere John Welsh.

Midtbanespilleren startet i Liverpool hvor han fikk noen få innhopp i Premier League og Champions League. Han var også innom aldersbestemte landslag for England.

Han ble så hentet av Hull i Championship, men her pådro han seg en alvorlig kneskade og det ble en del utlån i veien tilbake.

Siden har det vært spill for Tranmere og Preston i League One og Championship.

Welsh har signert for to år. Han er 34 år, men har en imponerende CV og vil nok levere sterkt i League Two.

Jake Hessenthaler ble nummer seks


Grimsbys sjette signering for sommeren ble Jake Hessenthaler. Han har signert en toårskontrakt.

Midtbanespilleren har fem sesonger bak seg i League One-klubben Gillingham, men ble nylig løst fra kontrakten ett år før tiden.

Hans far er velkjente Andy Hessenthaler.

Samtidig har klubben trukket tilbake kontraktsforslaget dem ga Luke Summerfield etter forrige sesong. Luke har sittet på gjerdet og nå har Grimsby fått god dekning i sentrale midtbaneposisjoner med Rose, Clifton, Whitehouse og nå altså Hessenthaler.

Dembele selges til Peterborough

Siriki Dembele har blitt solgt til Peterborough for et sekssifret beløp i engelske pund.

Kantspilleren hadde et kontraktforslag fra Grimsby, men hadde lagt inn et overgangsønske.

Det sies at Grimsby ikke har fått inn et krav om prosenter ved videresalg i sin avtale.

Jordan Cook ble nummer fem


Grimsby har signert Jordan Cook for to år. Spilleren ble frigitt av Luton etter sesongen som var.

«Cook er en spiss som det er mye sirkus rundt,» forteller Luton-supporter Tor Erik Hadland til oss. «I sin siste kamp for klubben som var mot Grimsby fikk han rødt kort!»

28-åringen gikk gradene i Sunderland hvor han var under kontrakt til han var 22 år gammel, dog med tre utleier. Senere var han i Charlton, Walsall og Luton, alle i to år hver.

Cook skal også kunne spille på midtbanen.

Ellers har det blitt rapportert at Danny Collins har signert en ny ettårskontrakt med klubben, men denne nyheten ble senere tatt ned av klubbens hjemmeside.

Hva som er klart er at keepertrener Andy Warrington har fått innvilget sitt ønske om å forlate klubben. Dermed er man på jakt etter en ny keepertrener.