Utlignet to ganger mot formlag

Sterkt av Grimsby å komme tilbake etter å ha kommet under allerede etter fire minutter. Man la om fra 4-4-2 til 4-5-1 og fikk dermed mer kontroll over midten. Det var dog noe mot spillets gang at Charles Vernam utlignet til 1-1 etter en presis kontring etter 35 minutter. Like før pause holdt James McKeown oss med i kampen med en fantastisk redning.

I andre omgang var det et helt annet Grimsby vi fikk se. Man holdt mer i ballen og skapte mye mer. Det var derfor utrolig bittert da vi slapp inn 1-2 etter et utsøkt frispark. Grimsby skal ha for at dem ikke gir seg. Innbytter Rose skaffer oss frispark ved hjørneflagget. Det løftes inn og en annen innbytter, Harry Cardwell, sklir inn sitt første seniormål! Deilig revansj for Cardwell som har hatt tre skader denne sesongen.

Grimsby presser nå på for seier og Ahkeem Rose kunne ha gitt oss ledelsen da han headet like over fra fem meter.
Så ble Danny Collins utvist da han felte som sistemann etter 86 minutter. Med ti mann mistet man litt momentum, men poenget var aldri under trussel. En fin kamp av fiskerne som har ny kamp allerede på tirsdag.

Northampton – Grimsby 2-2
Sixfields Stadium, 5594 tilskuere

Mål: 1-0 Andy Williams 4′, 1-1 Charles Vernam (Pringle) 35′, 2-1 Kevin Van Veen 74′, 2-2 Harry Cardwell (Davis) 80′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie, 6. Danny Collins, 24. Harry Davis, 19. Andrew Fox – 22. Elliot Embleton, 7. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton, 30. Ben Pringle (25. Alex Whitmore 87) – 39. Wes Thomas (17. Harry Cardwell 72′), 18. Charles Vernam (21. Ahkeem Rose 77′). Innbyttere: 4. John Welsh, 8. Mitch Rose, 11. Jordan Cook, 16. Martyn Woolford.

Gult kort: Luke Hendrie 90′, Ben Pringle 95′

Rødt kort: Danny Collins 86′

Embleton er tilbake fra landslagsoppdrag. Hall-Johnson (lyske) og Famewo (hamstring) er ute i noen uker fremover.
Paul Dixon har blitt frigitt. Hooper, Robles og Russell er utelatt av troppen.