Nådde 3. runde for andre gang siden 2004

Vanskelig kamp for Grimsbys lette midtbane mot et gjerrig og fysisk lag. Man kom liksom ikke helt i gang og hjemmelaget var nærmest da James McKeown ikke fikk grep om en ball på streken, heldigvis slapp vi unna med corner.
Så etter 37 minutter kom man foran da Charles Vernam kriget inn en corner. Det var Ben Pringle som slo fra venstre. Thomas stusset videre til Vernam som kastet seg frem på andre stolpe.

Tidlig i andre omgang kunne hjemmelaget ha fått straffespark da Wes Thomas dro overende en spiller. Det var lenge jevnt før Grimsby kontret inn 0-2 ved Harry Clifton som dermed doblet sin scoringsrekord for klubben den samme uken. Thomas spilte han fri, første forsøk gikk i keeper, men returen ble kriget inn.

Etter dette åpnet kampen seg mer opp og man hadde en del skuddforsøk ved Embleton og Cardwell.

Nå gleder vi oss til trekningen på mandag, får man et storlag?

Chesterfield – Grimsby 0-2
Proact Stadium, 4537 tilskuere

Mål: 0-1 Charles Vernam (Thomas) 37′, 0-2 Harry Clifton 70′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 27. Luke Hendrie, 6. Danny Collins, 24. Harry Davis, 19. Andrew Fox – 22. Elliot Embleton, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 30. Ben Pringle (11. Jordan Cook 86′) – 18. Charles Vernam (8. Mitch Rose 73′) – 39. Wes Thomas (17. Harry Cardwell 79′). Innbyttere: 23. Sam Russell, 4. John Welsh, 25. Alex Whitmore, 26. Brandon Buckley.

Gult kort: Harry Clifton 71′

Martyn Woolford stod over fredagens trening og er usikker. Reece Hall-Johnson, Akin Famewo og Elliott Whitehouse er på skadelisten. Danny Collins er tilbake fra karantene. Ahkeem Rose har spilt for Boston i FA-cupen.

iFollow  (Radio) | BBC | Fakta | Livetekst | Viaplay (Video)