Har helt mistet troen på det


Grimsby fikk ingen flyt på en dårlig bane. Oldham var ikke mye bedre, men scoret da et skudd endret retning i Ludvig Öhman og på et corner som ble headet inn. Grimsby har ingenting å spille for om dagen, dette var vår syvende kamp på rad uten seier.

Oldham – Grimsby 2-0
Boundary Park, 3998 tilskuere

Mål: 1-0 Chris O’Grady 42′, 2-0 Callum Lang 77′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown (C) – 24. Harry Davis, 5. Ludvig Öhman (17. Harry Cardwell 69′), 2. Reece Hall-Johnson – 27. Luke Hendrie, 15. Harry Clifton (18. Charles Vernam 46′), 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford, 3. Sebastian Ring – 8. Kristian Dennis (21. Ahkeem Rose 60′), 39. Wes Thomas. Innbyttere: 23. Sam Russell, 6. Danny Collins, 14. Joe Grayson, 25. Alex Whitmore.

Gule kort: Jake Hessenthaler 62′, Harry Davis 83′

Collins, Whitmore og Cardwell ble klare tross småskader. Hamstringskadde Elliot Embleton (6-7 uker) og lyskeskadde Jordan Cook (3-4 uker) er ute. Elliott Whitehouse vil trolig returnere i kampsituasjon først i preseason.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Tap for ungt reservelag


Et ungt reservelag tapte tirsdag 3-1 mot sterke Rotherham i Central League.
Keeperen avbildet over var en prøvespiller.

Grimsby Res. – Rotherham Res. 1-3
Cheapside

Mål: 0-1 29′, 0-2 35′, 0-3 66′, 1-3 Rumarn Burrell (McPherson) 86′

Grimsby Reservene: Prøvespiller, Tom Jamieson, Mattie Pollock, Joe Grayson, Ollie Saunders, Max Wright, Kyle Richardson, Jock Curran, Joe Starbuck (Rumarn Burrell 59′), Charles Vernam, Ahkeem Rose. Innbyttere: Emil Powles, Brandon McPherson, Conley Poynter, Cameron Painter.

Andre 0-0 på rad

Tre strake tap har blitt snudd til to 0-0-kamper på rad. Det virker som vi sliter med å finne balansen? I dag møter vi dog et lag som trolig rykker direkte opp, så da var det kanskje forståelig at man ikke får skapt så mye?

Da vi byttet innpå Vernam og Rose ble det litt mer fart fremme for oss, men presisjonen hos enkelte spillere er rett og slett ikke god nok til å kunne skape sjanser.

Grimsby – Bury 0-0
Blundell Park, 4375 tilskuere

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 24. Harry Davis, 5. Ludvig Öhman, 2. Reece Hall-Johnson (6. Danny Collins 90′) – 27. Luke Hendrie, 15. Harry Clifton, 7. Jake Hessenthaler, 16. Martyn Woolford, 3. Sebastian Ring – 39. Wes Thomas (21. Ahkeem Rose 77′), 11. Jordan Cook (18. Charles Vernam 61′). Innbyttere: 23. Sam Russell, 8. Kristian Dennis, 14. Joe Grayson, 31. Mattie Pollock.

Gule kort: Luke Hendrie 65′, Harry Davis 72′

John Welsh har blitt frigitt av klubben. Elliot Embleton er på landslagsoppdrag med England U20, hvor han skadet seg mot Polen slik at han ikke ble med til tirsdagens kamp mot Portugal. Harry Clifton håpes å rekke tilbake fra samlingen med Wales U21 som varte til fredag. Alex Whitmore trente ikke på torsdag grunnet en smell og er usikker. Harry Cardwell er heller ikke med her.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Reservelaget i aksjon


Et ungt reservelaget tapte i dag 2-1 borte for Morecambe i Central League. Det var sparsommelig med informasjon fra klubbene om denne kampen, men man skal ha starte med fem U17-spillere, mens resten var U18-spillere.

Morecambe Res. – Grimsby Res. 2-1
Globe Arena

Mål: 1-0 Morecambe 13′, 1-1 Brandon McPherson 53′. 2-1 Morecambe 62′

Grimsby Reservene: Laget forekommer ikke…

Slutt på årelang tradisjon?

Den over 70 år lange tradisjonen med å frakte juletre fra Norge til Grimsby kan nå være en saga blott.

Etter all det negative fokuset som var sist jul har Sortland kommune nå dratt ut pluggen. «Det er veldig synd at vi er nødt til å avslutte samarbeidet med Grimsby, men dersom vi ikke kan levere noe som er veldig bra, så kan vi like godt la være. Nå vi først skal gi en gave, må det være ordentlig kvalitet,» sa Sortland ordfører, Tove Mette Bjørkmo, i et offentlig brev som gjengis i Vesterålen Online og Grimsby Telegraph.

Treet som ble sendt sist jul var vissent og ble tilslutt byttet ut med et engelsk tre. Det hele skapte masse bekostningshumor som spredte seg som ild i tørt og vissent juletre.

Ordføreren i North East Lincolnshire, Hazel Chase, er takknemlige for gavene man har fått de siste åra fra Sortland.

«Vi har alltid vært beæret og glade for å motta det flotte juletreet fra våre venner i Norge. Uheldigvis høres det ut som om forholdene ikke har vært ideelle i Sortland og at de har strevet for å finne et tre som er passende,» sa hun til Grimsby Telegraph.

Å sende juletre fra Norge til Grimsby er en tradisjon som startet opp rett etter krigen som en takk for hjelpen. Først ut var Kristiansund som holdt på frem til 1950. Fra 1952 til 2003 var det Trondheim som hadde æren, mens Sortland altså har sendt de femten siste åra.

Det er Eimskip som har stått for frakten. De har en rute langs hele norskekysten før de reiser over til havna i Immingham ved Grimsby.

Vi får derfor håpe at noen nye norske byer kjenner sin besøkelsestid slik at tradisjonen ikke ender her.

Nye medlemmer i supporterklubben

For første gang på over to år har vi fått inn to medlemmer i supporterklubben. Attpåtil to i slengen.

Medlem 0046 – Geir Personsbråten, siden 16. mars 2019.
Om seg selv: Eg heiter Geir Personbråten. Bor i Naustdal kommune, snart Sunnfjord. Er 45 år. Gift med Laila og far til Martin og Matias. Trenar for fotballaget Tambarskjelvar G15-17.

Medlem 0047 – Thomas Personbråten, siden 16. mars 2019
Om seg selv: Hei mitt navn er Thomas Personbråten er 19 år gammal er fra Naustdal og bur i Naustdal. Jobbar på butikk og likar fotball. Er stor Grimsby fan.