Hanson linkes til Grimsby


AFC Wimbledon-spissen James Hanson skal være aktuell for Grimsby.

«Jeg har blitt fortalt at James Hanson er villig til å gå ned i lønn for å signere for Grimsby,» skriver BBC’ Matt Dean på twitter. «Det sies at 31-åringen ønsker å flytte tilbake nordover etter en sesong i AFC Wimbledon.»

Hanson er en 197 cm høy spiss som gikk gradene i akademiene til Huddersfield og Bradford. Etter å ha slått gjennom i non-league for Eccleshill United og Guiseley ble han hentet tilbake av Bradford i 2009. Her spilte han over 300 kamper for dem frem til 2017.
En sesong i Sheffield United var ikke av den største suksessen og han ble leid ut til Bury. Forrige sesong spilte han for AFC Wimbledon.

Kjæresten Jodie har beholdt lærerjobben i nord og bor der med dattera Lexie, nå ønsker James seg tilbake og Grimsby skal være et hett alternativ.

Etter at Matt Green ble signert tidligere i sommer har Grimsby litt alternativer fremme. Jordan Cook, Harry Cardwell, Charles Vernam og Ahkeem Rose er de øvrige spissene, men av dem er det vel kun Cardwell som har litt høyde å by på. I en heller fysisk liga kan det derfor bli viktig å ha en murbrekker mot enkelte klubber – da passer James Hanson bra inn.

Starter Grimsby Town WFC

Kvinnefotballen står ovenfor en revolusjon, nå har også Grimsby Town (omsider) meldt seg på.

I 19/20-sesongen vil Grimsby Town entre Lincolnshire Women’s League.

På lørdag vil man holde åpne prøvespill på Oasis Academy Wintringham, mens kun inviterte spillere vil være med lørdagen etter. I følge rapporter har det vært stor påmelding.

Dette damelaget vil være offisielt affiliert med klubben og det satses. Dale Houlston har blitt ansatt som trener for laget som vil starte på nivå fem.

Hvor er Grimsby-folket fra?

Dale Ladson i klubben sendte meg denne linken av en video hvor et lass med folk fra Grimsby tar en DNA-test. Blant de utvalgte finner man også fungerende formann John Fenty.

Kan det være noe vikingblod i årene?

Ny draktdesign sluppet

Natt til onsdag slapp Grimsby bildene av de nye draktene. Modellene på bildet er Jordan Cook, Harry Cardwell, Brandon Buckley og Max Wright.

Klubbsjappa vil starte salget på lørdag.


Harry Cardwell viser frem førstedrakten.


Max Wright i bortedrakten.


Jordan Cook i den rød-rosa tredjedrakten.

Henter spiss med godt renommé


Grimsby kunne mandag annonsere sommerens første signeringen i Matt Green.

Den 32 år gamle energiske spissen har en imponerende målscoringsrekord og har signert for to år.

Greens slo for alvor igjennom i Mansfield slik at Championship-klubben Birmingham snappet han opp i 2013. En lei kneskade forhindret et gjennombrudd der og tilbake i de lavere divisjoner er det nok flere som husker navnet fra Lincoln.

Det siste halvåret har han vært i ambisiøse Salford som jo rykket opp i League Two med hjelp av penger fra tidligere Manchester United-stjerner.

En imponerende signering av Michael Jolley som måtte erstatte Wes Thomas. Selv om Green nå er 32 år og scoringsraten nærmest ble halvert etter kneskaden er det ingen tvil om at dette er en bra spiller for nivået.

Dette var altså sommerens første signering, men ryktene sier at signering nummer to ikke er så langt unna. Her er Jamie Devitt nå det heteste tipset.

Silly Season


For en rolig sommer det har vært fra Grimsby Town!

Når vi skriver 10. juni har det ikke kommet inn en eneste ny signering. Nå skal det sies at manager Michael Jolley har fått formet troppen i sitt bilde og fjernet «daukjøttet». Jeg vil derfor påstå at vi har et brukbart lag allerede nå. Spesielt med tanke på at Elliott Whitehouse skal være klar igjen etter alvorlig kneskade, han blir som en ny signering for oss.

Totalt teller troppen 18 spillere, hvorav tre er keepere. Vi antar at Jolley ønsker en tropp på rundt 23- 24 spillere, noe som etter lett hoderegning vil tilsi 5-6 signeringer i løpet av sommeren.

Mitt foretrukne lag per 10. juni 2019:

1. James McKeown
27. Luke Hendrie – 24. Harry Davis – 5. Ludvig Öhman – 3. Sebastian Ring
20. Max Wright – 7. Jake Hessenthaler – 10. Elliott Whitehouse – 15. Harry Clifton
11. Jordan Cook – 18. Charles Vernam
Innbyttere: 17. Harry Cardwell, 21. Ahkeem Rose, 23. Sam Russell, 26. Brandon Buckley, 30. Jock Curran, 31. Mattie Pollock, 32. Brandon McPherson.

Michael Jolley holder sine hemmeligheter tett til brystet, selv spillerne aner ikke hvem som er på vei inn, noe Jordan Cook bekreftet i et intervju nylig.

Ryktebørsen stopper ikke av den grunn. Matt Green, Lee Angol, James Hanson og Moses Ogbu er navn som trekkes frem uten særlig begrunnelse. Lista fortsetter med Sam Habergham, David Jones, Matty Stevens, Tyler Garrett og Ryan Edmondson.

Fra før har det blitt bekreftet interesse for Andy Cook og Jamie Devitt hos BBC.

En spiller som kan bytte klubb i sommer er tidligere leiesoldat Elliot Embleton, han har ikke ville forlenge med Sunderland. Embo har nok ikke blitt garantert spilletid i storklubben Sunderland, det fikk han i Grimsby hvor han trivdes veldig godt. Spørsmålet er om Grimsby kan betale ut treningskompensasjon da Sunderland har rett på penger for spillere under 23 år som er tilbudt kontrakt.

Av viktige datoer fremover

så vil man lørdag 15. juni slippe de nye draktene i storstilt stil, bare så synd at den nye designen allerede har blitt avslørt av en fan som delte bilder fra en fotosession.

så kan man torsdag 20. juni få se terminlista for League Two. Når spilles lokalderbyet mot Paul Hursts Scunthorpe?

så returnerer spillerne til treningsfeltet onsdag 26. juni. Her er vi spent på om formen har latt seg påvirke av feriering.

Ellers gratulerer vi Harry Clifton med sin landslagsdebut for Wales U21 mot Albania. Harry kom inn  i pausen på stillingen 0-0, men laget tapte 2-1 når han var på banen. Klubben har samtidig bekreftet at Ahkeem Rose er på landslagssamling med Jamaicas OL-satsning U23, her skal det også spilles et par treningskamper som vi mistenker er av det uoffisielle slaget litt under radaren.