Holloway bekreftet


Like før klokken 15:00 (norsk tid) på Nyttårsaften slapp klubben en pressemelding hvor de bekrefter at Ian Holloway er ny manager for Grimsby Town. Han vil bli presentert for fansen før avspark i kampen mot Salford. Anthony Limbrick vil fortsette som assistent og vil lede laget mot Salford.
Ben Davies vil også fortsette i en trenerrolle i klubben, men det hadde han jo også fra før av på aldersbestemt nivå.

Kontraktvarigheten er av 18 måneder hvor man etterpå vil gå over på en seks måneders forlengelse-syklus ved enighet.

«Det er med glede at vi kan annonsere ansettelsen av Ian Holloway som førstelags manager,» starter nyhetsbulletinen på klubbens offisielle nettside.

«Den første telefonsamtalen jeg hadde med Ian varte i over to timer, det var åpenbart at det var han som intervjuet meg. Han ville vite om prosjektet uten at noe ble holdt tilbake,» fortalte hovedaksjonær John Fenty.

«Telefonsamtalen førte igjen til et møte på Papa’s fiskerestaurant i Cleethorpes. Alle som kjenner Ian godt vil vite at hans elskverdige kone Kim alltid er en del når avgjørelsen skal bli tatt og hun var også med på møtet. Intervjuet varte i fire timer og Ian ville vite enda mer om klubben, hvordan den fungerer og mye mer.»

«Styret mener at å sikre en manager av Ians erfaring og gode rykte viser vår forpliktelse over å bringe suksess tilbake til Blundell Park. Vi mener hans meritter med suksess i mindre og ufasjonable klubber gjør han en attraktiv langtids ansettelse.»

«Ian og Kim vil nå selge huset og flytte oppe til området. De ser på Grimsby som et langtidsprosjekt. Han vil også gå inn med aksjer i klubben og vil møte på styremøter. Kortsiktig tror vi hans positive energi og sult etter suksess vil gi et oppsving og bedre formen vår for det nye året.»

«Styret vil samtidig takke Anthony Limbrick og Ben Davies for deres jobb som forbedret vår spill. Vi kan gledelig meddele at Anthony vil fortsette som assistent manager og vil jobbe tett med Ian.»

«Vi håper at du er enig om at denne ansettelsen er et kupp som både styret og fansen kan dele gleder av. Vi fortsetter å ha en ambisjon om å levere suksess på og av banen.»

Reaksjoner
Man kan trygt si at ansettelsen av Holloway har skapt feber i byen. Medias interesse er også plutselig på Grimsby for første gang siden Ivano Bonetti-insidenten.


Holloway kommer fra en jobb i media og vet hvordan det hele virker. Sjekk ut hans opptreden på Sky Sports over.


Holloway invaderte en bryllupstilstelling i restauranten på Blundell Park.

Holloway på vei inn?

Journalister i BBC og SKY har det siste døgnet meldt om at Grimsby vil ansette Ian Holloway innen kort tid.

Nå sirkulerer det også bilder av at manageren ankommer Blundell Park. Det er ventet at Ian Holloway vil beholde Anthony Limbrick og de andre trenerne i klubben.

Tiåret endte med elleve på rad uten seier


Mye pågår i kulissene i disse dager. To parter snuser på oppkjøp av klubben, mens det sittende regimet jobber med løsningen av en permanent manager.
Oppi det hele skal Grimsby unngå nedrykk. Fiskerne startet sesongen fantastisk, men har raknet fullstendig siden. Før årets siste kamp ligger The Mariners på 20. plass.

Matt Green inn for Moses Ogbu er eneste endring. Med fire kamper på ti dager spørs det om man heller vi rotere til neste kamp? Jordan Cook er tilbake fra skade og sitter på benken. Brandon Buckley som ble tilbakekalt fra lån i dag var 19. mann i troppen og ser kampen fra tribunen.

Pangstart for Grimsby da Charles Vernam dro seg ned til dødlinja og slo flatt inn til Max Wright som hadde en tynn berøring før ballen havnet på andre stolpe til Jake Hessenthaler som dunket inn oppunder nettaket.

Crawley justerte seg etter dette og kom bedre med i kampen. Det var derfor ikke uventet at dem utlignet etter 37 minutter da ballen ble sluppet inn i bakrommet til Ashley Nadesan.

Grimsby har ikke vunnet siden 28. september og kampen lå og vippet i andre omgang, men det siste trekket mangler liksom. Dermed ender det 1-1. Anthony Limbrick kan nå vise til 0 4 4 i løpet av hans åtte kamper. Grimsby har ikke vunnet på elleve.

Grimsby – Crawley 1-1
Blundell Park, 3612 tilskuere

Mål: 1-0 Jake Hessenthaler (Wright) 2′, 1-1 Ashley Nadesan 37′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (11. Jordan Cook 82′), 12. Ethan Robson – 19. Max Wright (20. Moses Ogbu 68′), 7. Matt Green (14. Ahkeem Rose 46′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 10. Elliott Whitehouse, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Gule kort: Liam Gibson 24′, Luke Hendrie 59′, Harry Clifton 62′

Jordan Cook og Matt Green er tilbake fra skader. James Hanson er trolig ute hele juleprogrammet. En magesyk Liam Gibson maktet kun en time sist. Ludvig Öhman har en lyskeskade. Brandon Buckley har blitt tilbakekalt fra sitt utlån til Cleethorpes hvor han fikk lite spilletid.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Endelig scoret Grimsby

Grimsby er som vanlig best, men får lite med seg også i dag. Trøsten i dag får være at vi scorer for første gang på 699 minutter med seriefotball etter 75 dagers ventetid.

Grimsby ser mer dynamiske ut uten James Hanson og Matt Green. Max Wright og Charles Vernam gir et livligere angrep, men målsniken foran kassen han mangler ennå. I dag fikk både Moses Ogbu og Ahkeem Rose sjansen som midtspisser uten å lykkes i nevneverdig grad.

I overgangsvinduet som åpner i januar er det ventet at klubben vil prøve å hente inn to til tre spillere, noe John Fenty også har satt av midler til. Så får vi se da om det er Anthony Limbrick som får gjøre de handlene. I et intervju med BBC før kampen avslørte han at han allerede hadde noen spillere linet opp, men uten en seier kan det være at styret tenker nytt og da kan Ian Holloway være på vei inn dørene som ny hovedtrener.

Macclesfield – Grimsby 1-1
Moss Rose, 1991 tilskuere

Mål: 1-0 Joe Ironside (str) 49′, 1-1 Charles Vernam (Rose) 59′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson (25. Mattie Pollock 61′) – 8. Jake Hessenthaler (10. Elliott Whitehouse 76′), 15. Harry Clifton, 12. Ethan Robson – 19. Max Wright, 20. Moses Ogbu (14. Ahkeem Rose 58′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 23. Sam Russell, 17. Harry Cardwell, 22. Elliott Hewitt, 29. Joe Starbuck.

Gule kort: Luke Hendrie 45’+1, Max Wright 54′, Harry Davis 83′

James Hanson (legg) mister hele juleprogrammet med skade. Matt Green (lyske) er ny på skadelisten etter å ha slitt på trening den siste tiden. Jordan Cook har også en vond lyske. Elliott Hewitt (hånd) er  tilbake på benken sammen med Elliott Whitehouse (syk). Sebastian Ring har nå forlatt klubben. Ludvig Öhman ikke på benken.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell