Ydmyket av Dagenham & Redbridge

Grimsby hadde mye ball, men fikk lite ut av det, som vanlig. Sjokkstart da Scott Wilson sendte hjemmelaget i ledelsen etter ti minutter etter svak forsvaring. Dagenham satte så opp en mur og Grimsby slet med å skape noe annet et en drøss med cornere.

Matt Green ble så felt og straffespark til Grimsby som Owen Windsor konverterte etter timen.

Det var bare Grimsby her, men forsøk på trilling ut av eget forsvar kostet oss nok en gang etter 90 minutter og Scott Wilson ga Dagenham & Redbridge 2-1 etter nitti minutter. Grimsby kastet nå frem Luke Waterfall som spiss, men det skapte kaos for oss og vi lagde straffespark ut av en desperat situasjon. Mitch Brundle gjorde ydmykelsen komplett med 3-1.

Det betyr at Grimsby er ute av årets turnering selv om vi topper laget mot et bunnlag fra National League. Krise for The Mariners som må tilbake til tegnebrettet.

FA Cup 1. runde
Dagenham & Redbridge – Grimsby 3-1
Victoria Road

Mål: 1-0 Scott Wilson 10′, 1-1 Owen Windsor (str) 60′, 2-1 Scott Wilson 90′, 3-1 Mitch Brundle (str) 94′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock, 3. Danny Preston – 15. Harry Clifton, 4. Danny Rose (11. Sean Scannell 87′), 36. James Morton – 37. Kyle Bennett, 7. Matt Green (10. George Williams 68′), 8. Owen Windsor (12. Montel Gibson 81′). Innbyttere: 5. Ludvig Öhman, 13. Ollie Battersby, 26. Terry Taylor, 29. Joe Starbuck.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Stream (UK only)

• Ludvig Öhman kan bli involvert i troppen etter å ha en trent en uke, men han spilte ikke for reservelaget i midtuka.
  • James Hanson vil være ute i seks uker grunnet en hamstringstrekk.
  • James Tilley trenger nok et par uker til før han er klar etter lårskaden.
  • Max Wright følte smerter etter kampen sist og det må undersøkes litt nærmere med Dave Moore.
  • Owura Edwards har returnert til lett trening.