Fra Fuck til Fucked

You are a fucking disgrace!

Historien starter 19. oktober 2019. Grimsbys manager Michael Jolley har hatt rimelig god suksess med laget som har en Play Off-plass innen rekkevidde i League Two, men etter 0-4 tapet hjemme mot Leyton Orient renner det over for han i etterkant av intervjuet med lokale BBC Radio Humberside. Ordet «fuck» blir sagt ikke mindre enn 58 ganger til reporteren. Det fire minutter lange lydklippet lekkes og få dager senere er Jolley arbeidsløs.

Klubbens eier John Fenty bruker tiden godt til å finne hans erstatter. I romjulen kan han med stor entusiasme fortelle verden at man har ansatt ingen ringere enn Ian Holloway. Den tidligere suksessmanageren for Blackpool har blitt overbevist over en tallerken Fish & Chips på den lokale restauranten Papas i fortryllende Cleethorpes.

Holloway er raskt ute med å fortelle at Grimsby er den best drevne klubben han har vært i, med det får han plutselig frie tøyler til å handle fritt på overgangsmarkedet i januar. Den ene spilleren etter den andre ramler inn portene på Blundell Park.

For å rydde opp i stallen slipper man spissen Moses Ogbu. Trolig en grov bommert da svensk-nigerianeren går hen og dominerer i Allsvenskan. Ogbu får siden en lukrativ kontrakt i Kina, men var en spiller man kunne ha dratt nytte av offensivt for et lag som denne sesongen kun har scoret 30 mål på 40 seriekamper.

Entusiasmen er stor og troppen bare vokser og vokser. Man slår sågar rivalen Scunthorpe 2-0 på bortebane 7. mars 2020.

Så skjer det. En pandemi fra Kina stopper all fotball. Sesongen i League Two blir avbrutt. Spillerne permitteres da pengestrømmen stopper opp.

Av spillere på utgående kontrakter er det bare Charles Vernam og Billy Clarke som får tilbud om å fortsette, men lønna er kraftig redusert og begge takker høflig nei.

Klubben er såpass «veldreven» at man holder spillerne permitterte lengre enn de aller fleste klubbene. Faktisk så lenge at preseason blir to uker med trening og kun en treningskamp mot den lokale 8. divisjonsklubben Cleethorpes Town.

Klubben er en av få som tilbyr kontrakter med Covid-klausuler, samt 40%-lønnsreduksjon så lenge kampene går for tomme tribuner. Man trenger ikke å være hjerneforsker for å forstå at de fleste kvalitetsspillere velger andre arbeidsgivere.

Plutselig nærmer ligastarten seg og Ian Holloway får dårlig tid til å sette i sammen en tropp. Det er bare et skjellet igjen fra sesongen før. Ian Holloway overrasker med å gamble på tre uprøvde spisser fra non-league. Samtidig går stjernespissen James Hanson rundt med store skadeproblemer. Hvem skal score målene for klubben? Det kan virke som om Ian Holloway ikke kjente nivået i League Two og hentet spillere ut i fra e-poster med linker til youtubevideoer?

Det går som det må gå. Resultatene uteblir og fansens fascinasjon for Ian Holloway blir mer og mer tynnslitt for hvert kokkointervju han avleverer. Klubben blir også etterforsket for flere brudd på covidreglementet. Det kommer frem at sixpencemannen blant annet hadde avholdt en sosial dartkveld for å booste lagmoralen. Det hele resulterer i den første koronaboten i ligasystemet, £18 000 rett ut vinduet for en klubb som snur på kronene.

På senhøsten permitterer man høytlønna spillere som Bilel Mohsni og Ludvig Öhman. Holloway slapp sjokknyheten i et kampintervju, men på mandag setter Bilel fart mot treningsfeltet Cheapside på sin elektriske sparkesykkel. Grimsby er på bristepunktet av sin største skandale siden Brian Laws brakk kjevebeinet til Ivano Bonetti med en tallerk kyllingvinger i 1996.

Samtidig i kulissene pågår det saker og ting. Investoren Alex May skal være villig til å bidra med store summer. Hans hjertebarn er et nytt treningsanlegg. May har blitt god kompis med klubbeier Fenty og de to sees sammen på det lokale spaet Oasis. Lokalavisa Grimsby Telegraph får nyss om denne mystiske personen med en kriminell fortid, da under navnet Alick Kapikanya.

Grimsby Telegraph har allerede skandalesaken klar til opprulling og breaker den da May dukker opp på Blundell Park-vipen sammen med klubbens styre.
Det viser seg at May har et par fengselsdommer bak seg, for den groveste ble han dømt til seks år etter å ha svindlet en rekke eldre i Manchester-området. May hadde også prøvd å kjøpe opp Notts County året før sammen med en gruppe investorer.

May har allerede rukket å starte et selskap tilfeldigvis sammen med Fentys polske samboer, men etter et salig kalabalik i pressen og på sosiale medier tårner det seg opp. Detaljer om at Fenty også har invitert May med på lokale prosjekter gjennom sin rolle som politiker sees på som korrupsjon av mange og han trekker seg også fra sine politiske verv under sterkt press og trusler om etterforskning.

John Fenty fortsetter derimot å styre klubben gjennom sin rolle som eier, selv om det er marionetten Philip Day som formelt er formann. Det positive med presset er at oppkjøpsplanene til londonbaserte forretningsmenn fra Grimsby får ny vind i seilene.

Komikeren Lloyd Griffith er gallionsfigur for opprøret på twitter og med en gruppe ressurspersoner i ryggen blir situasjonen uutholdelig for det sittende styret. En takeover er på trappene og manager Ian Holloway føler ikke lenger vibbene med nye eiere på vei inn dørene. Han trekker seg sporenstreks etter en dårlig natts søvn etter nok et tap, selv om han en uke før hadde sagt at han elsket klubben og aldri ville forlate dem.

Oppkjøperne, som senere blir kalt «1878 Partners», er bestående av Jason Stockwood, Andrew Pettit og Tom Shutes. Trioen får stadig tilbakeslag fra John Fenty som krever å få tilbakebetalt sin milliongjeld holdt til klubben, samt for aksjene han eier i Grimsby Town PLC. Forhandlingene drar såpass ut at Tom Shutes trekker seg på veien.

Det avtroppende styret får uansett hyret inn en ny manager i Paul Hurst, dette med velsignelse fra oppkjøperne. Hurst er nemlig en populær mann som fikk klubben opp av non-league i 2016. At han siden takket ja til et tilbud av Shrewsbury er tilgitt av de fleste nå som han er tilbake hos fiskerne etter å ha fått fyken av både Ipswich og Scunthorpe i etterkant.

Paul Hurst rekker å få med seg overgangsvinduet i januar og han er tydeligvis ikke fornøyd med den hastverkstallen Ian Holloway hadde sydd i sammen på sommeren. Det bygges et helt nytt lag, men med non-league så godt som lagt ned er det ikke lett å kvitte seg med vrakgodset.

Troppen til Grimsby Town nærmer seg 40 spillere da vinduet stenger. Et helt nytt lag må kjøres inn taktisk, samtidig som den fysiske formen på spillerne er alt for dårlig. Det trenes hardt og spillerne virker slitne på kampdag. Kampprogrammet er tett og det er ikke lett å få tid til alt. Resultatene uteblir og Grimsby synker stadig lengre ned på tabellen.

Først i mars får Hurst noenlunde dreisen på laget som nå spiller god fotball, selv om det å score mål fortsatt er vanskelig uten en målsnik på topp. Grimsby hadde gått åtte kamper på rad uten tap før lørdagens møte med Bradford, men syv av disse kampene hadde typisk endt uavgjort grunnet den sviktende effektiviteten.

Det er da det skjer. Man går fra fuck til fucked da spissen Stefan Payne blir utvist for å ha skallet ned lagkameraten Filipe Morais, som riktignok hadde slengt med leppa i forkant. Med ti mann i en hel omgang blir jobben vanskelig. Bradford vinner kampen 1-0 og Grimsby virker mer og mer isolert i bunnen av League Two.

Med fem-seks kamper igjen for bunnlaga ligger Grimsby dårligst an. Syv poeng bak sikker plass med seks kamper igjen å spille for The Mariners, som også har det tøffeste programmet mot flere topplag.

Det er mye som må ryddes opp i Grimsby. Klubben har ikke utviklet seg siden suksessen på 90-tallet. John Fenty har hatt makten i nesten 20 år og har hele tiden gått på sparebluss når andre klubber har utviklet seg med treningsfasiliteter, større trenerapparat og videoanalyse.

Håpet er at 1878 Partners vil få sving på klubben igjen, alt tyder på at en avtale nå skal gå igjennom da det er invitert til generalforsamling i starten av mai. Dem har neppe nok penger til at man skal forvente opprykk på opprykk, men dem sitter på oppdaterte kompetanser. Jason Stockwood synes å være en god match, ja han var da også med på å starte opp Match.com! Han har blitt belønnet med priser for å drive det beste firmaet for ansatte. Med ære i jobben man utfører kommer også resultater.

Andrew Pettit er et mer ubeskrevet blad. Han er faktisk etterkommer av den lokale slakteren «John Pettit & Sons» som var en institusjon i Grimsby gjennom 125 år. Han har drevet business i London og har en anstendig nettoformue. Begge to er også ekte fans som vil det beste for klubben.

Stefan Payne ble belønnet med 0 på spillerbørsen i lokalavisa Grimsby Telegraph etter nedskallinga, men Filipe Morais var nok ikke helt uskyldig for sine utbrudd. Begge to skal få disiplinærstraffer av klubben. Så får vi se om dem spiller mer for Grimsby Town.


Ny tid for Bolton-kampen

Vår neste kamp mot Bolton vil få et nytt tidspunkt da Prins Phillips begravelse og prosesjon vil foregå på samme tid kampen opprinnelig var oppsatt. Nytt kamptidspunkt er klokken 13:30.

Grimsby – Bolton
Blundell Park

Grimsby (4-4-2), trolig lag: 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham – 42. Julien Lamy, 20. Jay Matete, 8. Giles Coke (C), 15. Harry Clifton – 9. James Hanson, 21. Lenell John-Lewis. Innbyttere: 6. Luke Waterfall, 7. Matt Green, 10. George Williams, 14. Luke Spokes, 37. Kyle Bennett, 42. Julien Lamy, 44. Jake Eastwood

Stefan Payne og Filipe Morais ventes å få bli disiplinære straffer etter hendelsen sist. Payne er uansett suspendert i tre kamper for det røde kortet han fikk for å skalle ned sin egen medspiller. Jake Eastwood håpes snart klar igjen.

Payne smertet Town


Rekken på åtte kamper uten tap brutt av Bradford, men det var en idiotisk involvering fra Stefan Payne som ødela mulighetene i dag. Han skallet nemlig ned lagkamerat Filipe Morais ved pausesignalet. Dermed måtte man spille andre omgang med ti mann liggende under 1-0.

Det var nemlig Bradford som tok ledelsen på en corner satt inn av en fri Anthony O’Connor.

I andre omgang var man totalt på høyden tross ti mann, men man kom ikke nærmere enn Harry Cliftons skudd som ble reddet av keeper.

Bradford – Grimsby 1-0
Valley Parade

Mål: 1-0 Anthony O’Connor 43′

Grimsby (4-3-1-2): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham (15. Harry Clifton 46′) – 20. Jay Matete (42. Julien Lamy 90′), 8. Giles Coke (C) (14.Luke Spokes 82′), 18. Filipe Morais (21. Lenell John-Lewis 46′) – 10. George Williams (6. Luke Waterfall 46′) – 9. James Hanson, 40. Stefan Payne. Innbyttere: 7. Matt Green, 13. Ollie Battersby.

Gult kort: Sam Habergham 38′, George Williams 44′, James Hanson 90’+3

Rødt kort: Stefan Payne 45’+1

Filipe Morais har trent litt over en uke og er aktuell for troppen igjen. Mattie Pollock ble fredag brokkoperert. Jake Eastwood er tilbake i lett trening, men han har ikke belastet foten på lange utspark ennå. Joe Adams har returnert til Brentford etter liten tillit i det siste. Max Wright og Idris El Mizouni ventes ute for sesongen. Joe Bunney har blitt påvist en alvorlig diagnose og vil ikke spille mer for klubben. Sean Scannell har gått skadd i det siste og synes allerede å planlegge en ny karriere som personlig fotballtrener. Danny Rose antas også skadd selv om vi har hørt lite derfra i det siste.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Potensielt meget gode nyheter

En takeover av Grimsby Town synes nå å gå igjennom da det 5. mai er invitert til generalforsamling for klubbens aksjeeiere.

Forhandlingene har dratt ut i flere måneder og fikk et skudd på baugen da Tom Shutes nylig trakk seg ut. Nå synes det som om Jason Stockwood og Andrew Pettit har kommet til en løsning.

Les mer om 1878 Partners her!

Tabellen (13.04)

1. Cheltenham
40
+19
72p
2. Cambridge
41
+20
71p
3. Bolton
41
+6
70p
4. Morecambe
41
+4
66p
5. Tranmere
41
+4
65p
6. Newport
40
+9
62p
7. Forest Green R
40
+5
62p
8. Exeter
40
+19
60p
9. Carlisle
40
+9
59p
10. Salford
40
+13
58p
11. Leyton Orient
41
+3
58p
12. Bradford
40
+1
58p
13. Crawley
41
-2
56p
14. Port Vale
41
+1
53p
15. Stevenage
41
0
53p
16. Oldham
41
-4
51p
17. Harrogate
41
-5
50p
18. Walsall
41
-5
49p
19. Scunthorpe
40
-12
47p
20. Barrow
40
-2
46p
21. Mansfield
41
-6
46p
22. Colchester
41
-20
41p
23. Southend
41
-29
37p
24. Grimsby
40
-28
34p

Nedrykksdramaet i League Two

Å rykke ned fra League Two er muligens det tyngste fallet i den engelske fotballen. Akkurat nå ligger Grimsby dårligst an.
Vi har sammenlignet programmet for bunnlaga.

Forklaring:
Hjemmekamper i blokkbokstaver.
Ligaplassering i parantes (per 13. april).

22. Colchester 41 kamper -20 41 poeng
Gjenstående kamper:
17/04 WALSALL (18)
20/04 SOUTHEND (23)
24/04 Cheltenham (1)
01/05 SALFORD (10)
08.05 Tranmere (5)
Snittplassering motstandere: 11,4

23. Southend 41 kamper -29 36 poeng
Gjenstående kamper:
17/04 Exeter (8)
20/04 Colchester (22)
24/04 LEYTON ORIENT (11)
01/05 Barrow (20)
08/05 NEWPORT (6)
Snittplassering motstandere: 13,4

24. Grimsby 40 kamper -28 34 poeng
Gjenstående kamper:
17/04 BOLTON W (3)
20/04 MORECAMBE (4)
24/04 Oldham (16)
27/04 Exeter (8)
01/05 PORT VALE (14)
08/05 Cambridge (2)
Snittplassering motstandere: 9,4

Troppen


Klubben har nå frigitt den unge venstrebacken Joey Hope (bildet). Samtidig har Joe Adams blitt sendt tilbake til Brentford.

1. James McKeown (juni 2022)
13. Ollie Battersby (juni 2021)
23. Sam Russell (keepertrener – juni 2023)
44. Jake Eastwood (juni 2021 – lånt fra Sheffield United)

Forsvar
2. Luke Hendrie (juni 2021)
3. Joe Bunney (juni 2021)
6. Luke Waterfall (juni 2022)
25. Mattie Pollock (juni 2021)
26. Rollin Menayese (juni 2021 – lånt fra Mansfield)
29. Joe Starbuck (juni 2021)
32. Duncan Idehen (juni 2021)
35. Ben Grist (G16)
36. Sam Habergham (juni 2021)

Midtbane
4. Danny Rose (juni 2022)
8. Giles Coke (juni 2021)
10. George Williams (juni 2022 – opsjon til 2023)
14. Luke Spokes (juni 2022)
15. Harry Clifton (juni 2021)
18. Filipe Morais (juni 2022)
20. Jay Matete (juni 2021 – lånt fra Fleetwood)
22. Elliott Hewitt (juni 2021)
24. Jock Curran (juni 2021 – opsjon til 2022)
30. Cameron Painter (juni 2021)
31. Evan Khouri (junior)
34. Louis Boyd (G16)
37. Kyle Bennett (juni 2021 – lånt fra Bristol Rovers)
38. Idris El Mizouni (juni 2021 – lånt fra Ipswich)
42. Julien Lamy (juni 2021)

Angrep
7. Matt Green (juni 2021)
9. James Hanson (juni 2021)
11. Sean Scannell (juni 2022)
12. Montel Gibson (juni 2023)
16. Ira Jackson (juni 2022 – opsjon til 2023)
17. Alhagi Touray Sisay (juni 2021 -opsjon til 2022)
19. Max Wright (juni 2022)
21. Lenell John-Lewis (juni 2022)
27. Harvey Tomlinson (junior)
33. Luis Adlard (junior)
40. Stefan Payne (juni 2021)

Trenere og støtteapparat
Paul Hurst
(manager) (juni 2023)
Chris Doig
(ass manager) (juni 2023)
39. Ben Davies (førstelagstrener med spillerlisens)
Dave Moore (fysio)
Greg Howard (fysisk trener)
Kal Singh (videoanalyse)
Frank Howell (lege)


Juniorlaget 2020/21
Uoffisiell oversikt basert på hvem som har fått spilletid.

Patrick Boyes (keeper – 2. års)
Tom Jacobs (keeper opp fra ungdomsavdeling)
Adam Blakely (back – 2. års)
Ethan Scott (opp fra ungdomsavdeling)
Dominic Antoine
Harvey Drinkell (venstre back/kant – 2.års)
Josh Smaller (stopper – 2. års)
Jaz Goundry (midtbane – 2 års)
Ben Grist (opp fra ungdomsavdeling)
Jamie Branwell
Louis Boyd (opp fra ungdomsavdeling)
Owen Davey (sentral midtbane – 2. års)
Jamie Potts (sentral midtbane – 2. års)
Evan Khouri (sentral midtbane – 2. års)*
Luis Adlard (angriper – 2. års)
Aidan Walker (angriper – 2. års)
Callum Stratton
Harvey Tomlinson (opp fra ungdomsavdeling)
Edwin Essel (opp fra ungdomsavdeling)
Aaron Braithwaite (opp fra ungdomsavdeling)
Harry Milner (G16)
Alexander Markham (G16)

Terminlista


Grimsbys kamper er listet nedenfor, som man ser er det stort sett kamp hver lørdag og tirsdag.
Legg merke til at man har flyttet en rekke klokkeslett for å unngå hotellovernattinger og smittefaren det utgjør. Sjekk derfor alltid opp mot klubbens offisielle nettside her.

22/08 Cleethorpes B 3 0 Trening Fakta
05/09 Morecambe H 4 5 Ligacup Fakta
08/09 Harrogate H 7 6 EFL Trophy Fakta
12/09 Walsall B 0 1 Serie R1 Fakta
19/09 Salford H 0 4 Serie R2 Fakta
10/10 Bolton W B 0 0 Serie R5 Fakta
13/10 Cheltenham B 3 1 Serie R3 Fakta
17/10 Leyton Or. B 3 2 Serie R6 Fakta
20/10 Harrogate H 1 2 Serie R7 Fakta
24/10 Carlisle H 1 1 Serie R8 Fakta
27/10 Forest GR B 0 1 Serie R9 Fakta
31/10 Stevenage B 0 0 Serie R10 Fakta
03/11 Barrow H 1 0 Serie R11 Fakta
07/11 Dag & Red B 1 3 FA Cup R1 Fakta
10/11 Leicester U21 H 1 3 EFL Trophy Fakta
17/11 Hull City B 0 3 EFL Trophy Fakta
21/11 Tranmere B 0 5 Serie R13 Fakta
24/11 Crawley B 2 1 Serie R14 Fakta
01/12 Exeter H 1 4 Serie R15 Fakta
05/12 Colchester B 1 2 Serie R16 Fakta
08/12 Newport H 0 2 Serie R12 Fakta
12/12 Mansfield H 1 1 Serie R17 Fakta
15/12 Southend B 1 3 Serie R18 Fakta
19/12 Scunthorpe H 1 0 Serie R19 Fakta
22/12 Bradford H 1 2 Serie R4 Fakta
26/12 Morecambe B 1 3 Serie R20 Fakta
29/12 Oldham H 0 0 Serie R21 Fakta
02/01 Cambridge H 1 2 Serie R22 Fakta
09/01 Port Vale B 0 3 Serie R23 Fakta
16/01 Southend H 0 0 Serie R24 Fakta
23/01 Scunthorpe B 0 3 Serie R25 Fakta
30/01 Stevenage H 1 2 Serie R27 Fakta
06/02 Newport B 0 1 Serie R28 Fakta
23/02 Crawley H 2 1 Serie R31 Fakta
27/02 Harrogate B 0 1 Serie R32 Fakta
02/03 Leyton Or. H 0 1 Serie R33 Fakta
06/03 Forest GR H 1 2 Serie R34 Fakta
09/03 Carlisle B 1 1 Serie R35 Fakta
13/03 Colchester H 0 0 Serie R36 Fakta
17/03 Tranmere H 0 0 Serie R29 Fakta
20/03 Mansfield B 2 2 Serie R37 Fakta
23/03 Barrow B 1 0 Serie R36 Fakta
27/03 Walsall H 1 1 Serie R38 Fakta
02/04 Salford B 1 1 Serie R39 Fakta
05/04 Cheltenham H 1 1 Serie R40 Fakta
10/04 Bradford C B 0 1 Serie R41 Fakta
17/04 Bolton W H X X Serie R42 13:30
20/04 Morecambe H X X Serie R43 20:00
24/04 Oldham B X X Serie R44 16:00
27/04 Exeter B X X Serie R30 20:00
01/05 Port Vale H X X Serie R45 16:00
08/05 Cambridge B X X Serie R46 16:00

 

Reservelaget
Reservelaget spilte i Central League. 3. mars ble man enige om å avvikle resten av sesongen. Dermed ble tre kamper ikke spilt.

13.10 Walsall H Serie 3-2 Ira Jackson Jr. (2), Luis Adlard
04.11 Huddersfield H Serie 3-6 Luke Spokes, Ira Jackson Jr., Alhagi Sisay
06.01 Scunthorpe H Serie 2-1 Ira Jackson, Joe Starbuck
13.01 Salford H Serie UTS
20.01 Huddersfield B Serie 1-5 Luis Adlard
09.02 Scunthorpe B Serie Uts
17.02 Salford B Serie 0-3
16.03 Walsall B Serie 15:00

Juniorlaget

12.09 Lincoln B Serie 1-0 Harvey Tomlinson
24.10 Burton B Serie 0-0
27.10 Scunthorpe H FA Youth Cup 1r 2-0 Harvey Tomlinson, Aaron Braithwait
30.10 Accrington B YAC 1-1 Josh Smaller
14.11 Salford H YAC 2-1 Louis Boyd, Edwin Essel
21.11 Mansfield B Serie 2-0 Louis Adlard 2
24.11 Doncaster H Serie 1-1 Josh Smaller
28.11 Scunthorpe H Serie 2-1 Edwin Essel, Harry Milner
21.12 Basford B FA Youth Cup 2r 0-1
26.01 Oldham H YAC Kvart 1-1 (4-3 e.s.s) Jamie Potts
30.01 Doncaster B Serie 1-0 Harry Milner
10.02 Rotherham H Serie 1-0 Harvey Tomlinson
16.02 Huddersfield B Serie 4-0 Josh Smaller 2, Luis Adlard, Harry Milner
20.02 Lincoln H Serie 3-3 Harvey Tomlinson, Luis Adlard, Hodgson
23.02 Scunthorpe B Serie 7-2 Luis Adlard 2, Edwin Essel 2, Evan Khouri 2, Jamie Potts
27.02 Bradford H Serie 0-1
02.03 Notts Co B Serie 1-2 Luis Adlard
06.03 Rotherham B Serie 0-2
09.03 Notts County H Serie 1-1 Jamie Potts
16.03 Burton H Serie 2-0 Jamie Potts, Edwin Essel
20.03 Mansfield H Serie 1-2 Edwin Essel
23.03 Bradford B Serie 1-4 Selvmål
27.03 Huddersfield H Serie 1-0 Hodgeson
30.03 Huddersfield B YAC Semi 2-1 Harvey Tomlinson, Jaz Goundry
03.04 Scunthorpe A Serie 12:00 Utsatt?
06.04 Rochdale H YAC Finale 1-3 Harvey Tomlinson
10.04 Notts County H Serie 1-0 Josh Smaller
17.04 Burton B Serie 12:00
01.05 Rotherham H Serie 12:00