Håpet lever

Alt håp er ikke ute for Grimsby, kan dem stå opp som fuglen føniks? Topplaget Bolton ble lørdag slått 2-1 etter en forrykende kamp. Jay Matete trengte bare 35 sekunder på å gi Town ledelsen.
Det var ikke helt ufortjent at man holdt den ledelsen inn til pause selv om det var store sjanser begge veier.
I starten av andre omgang kunne Grimsby dratt i fra, men man måtte vente helt til kampens 86. minutt før man fikk uttelling ved Ira Jackson Jr.
Grimsby skapte unødvendig spenning på tampen da Bolton utlignet etter 96 minutter, men man red inn seieren.
Tre uhyre viktige poeng i bunnstriden. Southend spilte samtidig 0-0, mens Colchester spiller senere i kveld.

Grimsby – Bolton 2-1
Blundell Park

Mål: 1-0 Jay Matete (Lenell John-Lewis) 1′, 2-0 Ira Jackson Jr. (Clifton) 86′, 2-1 Shaun Miller 90’+6

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie (16. Ira Jackson Jr. 84′), 22. Elliott Hewitt, 26. Rollin Menayese, 36. Sam Habergham – 15. Harry Clifton, 20. Jay Matete, 8. Giles Coke, 31. Evan Khouri (14. Luke Spokes 81′) – 9. James Hanson, 21. Lenell John-Lewis (C). Innbyttere: 4. Danny Rose, 6. Luke Waterfall, 7. Matt Green, 13. Ollie Battersby, 42. Julien Lamy.

Gule kort: Evan Khouri 34′, Harry Clifton 59′

Paul Hurst varslet om at man hadde under 18 friske seniorspillere. Kyle Bennett, Alhagi Touray Sisay og Montel Gibson er dem vi savner som vi ikke vet status på. Det vi vet er at Stefan Payne og Filipe Morais ikke vil spille mer for klubben etter hendelsen sist. Keeper Jake Eastwood har trent i over en uke og det var ment han skulle være i troppen her, men Ollie Battersby fortsetter på benken bak McKeown. George Williams har vært syk hele uken, men det er ikke covid, han ventes også å være ute på tirsdag. Sean Scannell var ment å være med her, men pådro seg en ny skade på torsdagens trening. Mattie Pollock er brokkoperert og vil neppe spille mer denne sesongen. Max Wright og Idris El Mizouni er trolig ute for resten av sesongen.