Sterk seier mot serielederen

Et fullsatt Blundell Park fikk se Grimsby slå serielederen aka kjøpelaget Stockport 2-1.

Etter å ha blitt rundspilt i første omgang dro vi nytte av å være en mann mer utover etter det røde kortet i kampens 35. minutt.

John McAtee utligna Quigleys ledermål etter 64 minutter da Taylor hadde sendt han delikat gjennom.

Stockport kom fra ni strake seire og ingen tap siden desember, men møtte overmakten i Grimsby.

Stadiontaket løftet seg etter 77 minutter da Luke Waterfalls heading på tverrs av mål på en corner fant venstrevrista til Gavan Holohan. 2-1.

Grimsby roddet det i land og tok et stort steg nærmere Play Off-spill.

Grimsby – Stockport 2-1
Blundell Park, 7818 tilskuere

Mål: 0-1 Scott Quigley (Madden) 14′, 1-1 John McAtee (Taylor) 64′, 2-1 Gavan Holohan (McAtee) 77′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Sean Scannell, 35. Joey Jones, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton (25. Jordan Maguire-Drew 60′) – 10. John McAtee (4. Ben Fox 86′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruevwe 90′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 9. Tristan Abrahams.

Gult kort: Danny Amos 37′

Troppen er nær på skadefri. Michee Efete går rett inn på laget etter en drøy ukes trening. Arjan Raikhy er eneste ute, men han håpes klar til de siste kampene denne sesongen. Situasjonen betyr at en rekke spillere ikke en gang har vært i troppen i det siste, dette gjelder etablerte spillere som Erico Sousa, James McKeown, Adam Crookes, Giles Coke, Max Wright og Scott Burgess.