Tilbake i ligaen!

Paul Hurst gjør ingen endringer fra Wrexham-kampen. Til og med benken er den samme som sist.

Solihull åpnet best, men Grimsby kom bedre med. Solihull var allikevel nærmest, men Max Crocombe leverte en verdensklasse redning på et skudd som endret retning fra Dallas via Cropper etter 28 minutter.

Grimsby på sin side ville ha to straffespark, spesielt den ene virket klar da McAtee ble stemplet i leggen.

Harry Clifton kunne ha sendt oss foran etter 38 minutter, men blåste over fra fem meter.

Så inne i overtiden tok Solihull ledelsen ved svære Kyle Hudli (210 cm) som vant hodeduellen med Danny Amos (180 cm) etter et legg fra dyktige Sbarra.

Ny stor sjanse for Harry Clifton tidlig i andre omgang, men hans styring med hælen gikk like utenfor.

Ettersom minuttene gikk rygget Solihull mer og mer og man slet med å finne åpninger før Andy Smith brøt et oppspill og slo lurt gjennom John McAtee på høyre. Han var kald og trillet inn nede ved lengste stolpe!

Så endret kampbildet seg da Solihull gikk høyere opp i banen.

Strekk i laga da det bølget frem og tilbake før dommeren blåste av etter 96 minutter. Dermed ekstra omganger for tredje gang på rad for Grimsby.

Etter 111 minutter tar Grimsby aka Comeback Kings ledelsen! Et langt innkast fra Cropper stusses mot andre stolpe av en motspiller. Jordan Maguire-Drew er på rett plass på rett tid og det er 2-1!

Grimsby holder ut tross fire nye tilleggsminutter. Vi er tilbake i ligaen!

Opprykksfinale
Grimsby – Solihull Moors 2-1 (1-1)
London Stadium, 22 897 tilskuere

Mål: 0-1 Kyle Hudlin (Sbarra) 45’+1, 1-1 John McAtee (Smith) 69′, 2-1 Jordan Maguire-Drew 111′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa (25. Jordan Maguire-Drew 66′), 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan (9. Tristan Abrahams 101′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (17. Arjan Raikhy 93′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruwve 81′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson.

Gule kort: Jordan Cropper 76′, Ben Fox 119′, Tristan Abrahams 123′

Danny Amos gikk av med en skade før første ekstraomgang, men i følge Paul Hurst skal det ikke være noen skadeproblemer. Lenell John-Lewis er tilbake fra utlån og synes å være i bruttotroppen, men det spørs om han får plass på benken. Laget man har brukt de siste kampene har fungert meget bra og det er ikke forventet noen endringer.