Skader gir ringvirkninger


Sebastian Ring ble fredag bekreftet spilleklar for Grimsby. Han vil få draktnummer 3 og er med på bussen til lørdagens cupkamp mot Crystal Palace. Skadesituasjonen er så prekær i Grimsby at svensken kan bli involvert i kampplanen allerede nå.

Sebbe har hatt minimalt med fotballøkter siden Allsvenskan endte i medio november. Manager Michael Jolley har tidligere ment at venstrebacken trenger en mini-preseason for å komme i form. «Vi må vurdere hvor fit han er,» fortalte trener Michael Jolley til BBC. «Han har nettopp kommet inn døra og har gått seks uker uten fotball. Så vi må bestemme oss om vi skal kaste han rett inn, eller bygge han gradvis opp for å få han i bedre form.»

Skadesituasjonen i Grimsby tilsier at Sebastian kan bli kastet inn til løvene allerede på lørdag når Premier League-klubben Crystal Palace venter i tredje runde av FA cupen.


Alle seniorstopperne er borte

Hos Grimsby er det mye hodebry for manager Michael Jolley, som skal sette i sammen en forsvarsfirer som kan demme opp mot stjerner som Wilfried Zaha og Andros Townsend.

Kapteinen Danny Collins på 38 år, med erfaring fra Premier League for Sunderland og Stoke, sliter med hamstringen. Hans faste makker Harry Davis var bevisstløs noen sekunder etter en kraftig smell mot Port Vale på Boxing Day og er pålagt to ukers karantene for hjernerystelse. Deres stand-in, Alex Whitmore, fikk tre kampers karantene for en voldsom takling mot Exeter og må stå over sesongens største kamp. Samtidig har det unge stoppertalentet Akin Famewo, som er på lån fra Luton, vært ute med lårskade siden november.

Dermed står klubben kun igjen med en stopper i 17-åringen Mattie Pollock, som er sønn av den tidligere Premier League-profilen Jamie Pollock, men han har kun har en halvtime med førstelagsfotball i bagasjen.

I Grimsbys forrige kamp, som var på tirsdag, startet dem med to backer som stoppere da Luke Hendrie og Reece Hall-Johnson tok seg av jobben. På høyrebacken måtte man dermed bruke midtbanespilleren Mitch Rose, som forøvrig er broren til Tottenham og Englands Danny Rose.
På venstrebacken sist startet man med den tidligere AFC Eskilstuna-spilleren Andrew Fox. Han måtte derimot bli byttet ut for nok en midtbanespiller i pausen grunnet brystbetennelse.

Massiv støtte i ryggen
Til lørdag vil østkystklubben bringe med seg utrolige 5 500 bortesupportere som drømmer om at Grimsby vil bli rundens «Giant Killer». Kampen sendes på TV i Danmark og Norge. Se den internasjonale TV-oversikten her!

Dette er hva grimsbynorge.com tror laget blir mot Crystal Palace
Grimsby (4-5-1): James McKeown – Luke Hendrie, Reece Hall-Johnson, Sebastian Ring, Andrew Fox – Harry Cardwell, Harry Clifton, Jake Hessenthaler, Elliot Embleton, Charles Vernam – Wes Thomas. Innbyttere: John Welsh, Mattie Pollock, Brandon Buckley, Ben Pringle, Mitch Rose, Jordan Cook, Sam Russell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *