Spiller bak stengte dører


I dag, tirsdag, spiller Grimsby en treningskamp bak stengte dører. Motstander vil være Scunthorpe.

Trolig er kampen arrangert for å gi verdifull matching til blant andre Sebastian Ring. At man ser en høy lyslugg utpå der ved navn Ludvig Öhman vil heller ikke overraske oss. Aftonbladet skrev i helgen at klubbene var enige om spilleren som forøvrig ikke dukket opp da Brommapojkarna startet sin preseason på mandag.

Kanskje vil klubben ha inne andre prøvespillere også? Som spissen Denni Avdic? En kontraktløs svensk-bosnisk spiss som bruker samme agent som Sebastian Ring og Ludvig Öhman? Johan Hammar, som Jolley la til på twitter i høst, var også i stallen til agent Jonathan Chalkias, men han signerte siden en ny kontrakt i Sverige for BK Häcken.

Sjekk ut klientlisten til agent Chalkias her!

Andre spillere som trenger matching er Danny Collins som har vært ute med skade siden 15. desember. Forrige uke deltok han på flere øvelser, men han kjente det ennå rykket litt da han sprintet.

Akin Famewo, Harry Davis, Alex Whitmore og Charles Vernam er andre spillere som ville dratt nytte av en kamp i beina etter sine skader og suspensjoner. Det samme gjelder John Welsh og Jordan Cook som har rustet på benken den siste tiden.

Scunthorpe har vært ivrige på spillermarkedet i januar og har signert fem nye spillere som kunne trenge en kamp.

OPPDATERT: Kampen ble spilt over 3×30 på Glanford Park. Grimsby tok ledelsen med Mattie Pollock etter 26 minutter. Scunthorpe utlignet ved Olufela Olomola etter 77 minutter slik at det endte 1-1. Grimsby har ikke delt sin lagoppstilling, men Sebastian Ring fikk spilletid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *