Ludvig har signert

Da var det endelig bekreftet. Ludvig Öhman har signert for Grimsby og trenger kun en internasjonal klarering for å bli klar. Han vil være en Grimsby spiller frem til sommeren 2021 og har fått drakt nummer 5.

27-åringen har altså signert en 2,5 år lang avtale. Stopperen har også tidligere spilt i utlandet for Nagoya Grampus.

«Jeg har spilt for flere klubber i Sverige og innimellom der hadde jeg et opphold i Japan. Det var utrolig og en flott opplevelse. Det var helt anderledes enn i Sverige, men jeg nøt det virkelig. Selv om jeg nå vil bo langt hjemmefra, vil dette oppleves som nærme i forhold.»

I Sverige spilte han seks måneder under Michael Jolley i AFC Eskilstuna. «Jeg er opprømt over å ha signert for klubben. Jeg har hørt mye om klubben fra Michael siden vi startet samtalene, så jeg har sett veldig frem til dette. Jeg jobba med Michael for noen år siden og hele prosjektet hans er for øyeblikket høres veldig spennende ut for meg og det er noe jeg har lyst å gjøre. Det er et karrieresteg hvor jeg håper å utvikle meg.»

«Ja, det stemmer at jeg spilte med Andrew Fox i Sverige så jeg kjenner han litt. Jeg spilte også med Sebastians storebror, så jeg kjenner også han litt. Sist år slo vi Sebs lag så det var en fin ting. Det skal bli godt å få på seg fotballsko og komme seg ut på banen. Jeg har hatt ferie for en måneds tid nå så.»

Jolley virket også veldig fornøyd med signeringen. «Jeg gleder meg over denne overgangen og det er en sjanse til å jobbe med Ludvig igjen. Han spilte veldig bra for meg under vår tid sammen i Sverige. Fotballklubben har jobbet veldig hardt over en lengre periode med å få han til Grimsby.»

«Som Sebastian, må vi gi Ludvig nødvendig tid til å tilpasse seg livet i England. Jeg er veldig sikker på at Ludvig kan hjelpe laget og gi konkurranse i troppen slik at vi utvikler oss.»

«Jeg håper at alle blir med og får Ludvig til å føle seg velkommen her hos oss i Grimsby.»

Dette ble sagt til klubbens offisielle nettside. Senere på kvelden gikk Michael Jolley også live på BBC Radio Humberside.

«Jeg snakket faktisk med Roy Hodgson etter cupkampen på lørdag om det svenske markedet som også han kjenner godt til. Han var enig om at det var et fint marked med spillere.»

«Om det kommer flere svensker? Jeg bryr meg ikke hvor spillere kommer fra så lenge de passer budsjettet og er gode nok. Jeg har kontakter i Sverige, men jeg har også kontakter andre steder.»

«Fordelen med svenske spillere er at det er en smooth overgang kulturelt, klimatisk og at de kan språket bedre enn de fleste av mine engelske spillere. De må få tid til å tilpasse seg nivået og stilen i League Two. I Sverige er det mer teknisk og man spiller stort sett på kunstgress. Jeg håper at begge svenskene vil bli en suksess her.»

«Ja, Ludvig er i landet nå. Jeg tilbragte en del tid med han i dag. I morgen, onsdag, skal han trene fysisk og så trener han med laget på torsdag og fredag.»

Angående treningskampen mot Scunthorpe kunne Jolley avsløre at den andre svensken fikk sin debut. «Det var en verdifull kamp mot Scunthorpe da de stilte et godt lag. Vi ga spilletid til blant annet Sebastian Ring, men også spillere som ikke har fått spilt så mye i det siste, samt unge spillere som Brandon Buckley, Mattie Pollock og Kyle Richardson.»

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *