Hjerteskjærende tap


Grimsby gled ned til andreplass etter et bittert tap mot Notts County foran et stappet Blundell Park. Uten John McAtees kreativitet slet man med å skape sjanser samtidig som Notts County var flinke taktisk til å utligne vår formasjon.

Lenell John-Lewis hadde muligheter, men kom ikke nærmere en et skudd i tverrligger og over. Fra vondt til verre da Ryan Sears synes å være ute en stund med en armskade.

Det var mye Grimsby de siste tjue minuttene, men isteden var det Rúben Rodrigues som skulle bryte Grimsbys rekke med seks strake hjemmeseire.

Gode nyheter er at de koronasyke spillerne skal være klar igjen om litt. Ryan Taylor satt da også på benken i dag og fikk et innhopp.

Grimsby – Notts Co. 0-1
Blundell Park, 7213 tilskuere (1087)

Mål: 0-1 Rúben Rodrigues 90′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 12. Ryan Sears (17. Seb Revan 37′), 6. Luke Waterfall, 22. Ryley Towler, 3. Adam Crookes – 18. Erico Sousa, 8. Giles Coke (7. Will Bapaga 91′), 26. Alex Hunt, 15. Harry Clifton – 4. Ben Fox – 14. Lenell John-Lewis (29. Ryan Taylor 75′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 31. Evan Khouri.

Gult kort: Alex Hunt 86′

John McAtee gikk av med et skadet kne sist og ventes ute i fire uker. Harry Clifton er tilbake etter en hofteskade. Michee Efete er fortsatt i koronakarantene, mens Ryan Taylor er tilbake og starter på benk. Sean Scannell trenger ennå mer tid, da man ikke er helt klar hva slags skade det er. Man har gjort forespørsel rundt et par spisser fra Championship og League One, men det har ikke båret frukter og det er ingen man har i kikkerten for øyeblikket. Man jobber med å forlenge avtalene med de utlånte spillerne.

Radio | Radio 2Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *