Sommerens overganger

ANTHONY GLENNON returnerer til klubben etter å ha spilt for oss rett før pandemien. Glennon har blitt frigitt av Burnley og har signert en toårskontrakt.

OLLIE BATTERSBY
har signert for en sesong til. Den unge keeperen er fortiden andrekeeper etter at James McKeown ble frigitt.

JORDAN CROPPER
 blir en sesong til. Høyrebacken med de lange innkastene kom fra Chesterfield i mars da han erstattet en skadd Michee Efete. 22-åringen var svært delaktig i suksessen i Play Off.

DANNY AMOS forlenger med klubben for en ny sesong. Venstrebacken hadde stor suksess med laget etter at han signerte for oss på nyåret.

STEPHEN WEARNE er en offensiv midtbanespiller på 21 år som har signert for ett år. Wearne har spilt i nordøst. Han spilte aldersbestemt for Newcastle og Middlesbrough før han har vært under kontrakt med Sunderland de to siste sesongene. I vårsesongen hadde han et flott leieopphold i Torquay før en skade.

SAM RUSSELL vil ikke fortsette som keepertrener i klubben etter fire sesonger. Sam hadde vel kontrakt frem til neste sommer, men det virker som om han vil flytte hjemover hvor dattera bor. Dermed vil klubben måtte se etter en ny keepertrener.

HARRY CLIFTON
har forlenget med to år. Det ryktes at han ville ha vært på vei bort om man ikke hadde rykket opp, men nå blir han med videre.

RYAN TAYLOR
blir med videre. 34-åringen takket ja til en ettårskontrakt. Spissen var en nøkkelspiller forrige sesong.

EVAN KHOURI er en anvendelig midtbanespiller klubben har troa på for framtida. 19-åringen har forlenga med to nye sesonger etter sin debutsesong i A-troppen. Det er sjelden klubben gir nye kontrakter til første års seniorer, så dette er nye takter fra klubben og et skritt i riktig retning. Khouri gikk gradene i West Ham, men var en nøkkelspiller på det gode juniorlaget for et par sesonger siden. Khouris spill har tidligere vakt oppmerksomhet hos større klubber.

MICHEE EFETE har forlenget til sommeren 2024. Høyrebacken var sensasjonell forrige sesong og dette er meget gledelige nyheter.

RYKTENE
 – Cesc Fabregas og Ryan Bennett er de mest kjente navna som florerer på ryktebørsen! Bennett har faktisk kjøpt hus i området da kona er herfra. Fabregas-ryktet ble startet på twitter, men har underholdt fansen på sosiale medier de siste dagene. Man var også linka til grimsbygutten Harvey Cartwright, men Hull har sendt han på et sesonglangt lån med Peterborough.

DANILO ORSI-DADOMO er en spiss signert for to år. 26-åringen er engelsk, men studerte og spilte fotball i USA. Etter å ha dratt hjem har han bøttet inn mål i non-league. Etter 19 mål i National League for Maidehead i 2020-21 ble han hentet til League Two og Harrogate Town. Her slo han ikke helt igjennom og han ble utlånt til Boreham Wood. Utvilsomt en spiss som ennå har potensiale til å ta nye steg under Paul Hurst.

LUKE WATERFALL har signert for to nye år med klubben. Stopperen hadde sin renessanse denne sesongen og kom inn på årets lag i National League.

BEN FOX
har valgt å ikke forlenge med klubben. Midtbanespilleren fikk et bedre økonomisk tilbud fra Northampton og har signert for League Two-rivalen. Foxy fant virkelig formen på tampen av sesongen og var nok vår beste spiller i Play Off’en.

NIALL MAHER ble sommerens første signering. Stopperen er en gammel lagkompis med Gavan Holohan fra Halifax. 26-åringen ble kåret til den beste stopperen i  Vanarama National League sammen med Luke Waterfall i sesongen som var. Så det er utvilsomt en kvalitetssignering vi har fått tak i. Maher har fra tidligere Championship-erfaring fra Bolton og Blackpool, han har også spilt på det høyeste nivået i Irland.
Maher har fått en toårskontrakt med Grimsby. «Han leser spillet bra og er god med ball. Han kan være tøff i dueller, men han leser som regel spillet såpass bra at han kommer foran angriperne ved å bruke hjernen. Han har alltid sett rolig og kontrollert ut når jeg har sett han, noe som er en god egenskap å ha som forsvarer,» fortalte manager Paul Hurst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *