Overtidsdrama

Kontroversiell aften. Først fikk Chester et tvilsomt straffe som Ross Hannah satte mot gamleklubben. Så utlignet Grimsby ved Padraig Amond da overtiden hadde gått ut på det absolutt siste som skjedde i kampen!

Chester – Grimsby 1-1
Lookers Vauxhall Stadium, 1964 tilskuere

Mål: 1-0 Ross Hannah (str.) 72′, 1-1 Padraig Amond 95′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 23. Danny East, 5. Shaun Pearson (18. Jon-Paul Pittman 88′), 22. Aristote Nsiala, 3. Gregor Robertson – 20. Nathan Arnold, 8. Craig Disley, 25. Matt Robinson (16. Craig Clay 70′), 11. Andy Monkhouse (7. Jack Mackreth 77′) – 9. Omar Bogle, 10. Padraig Amond. Innbyttere: 2. Richard Tait, 6. Josh Gowling.

Gult kort: Andy Monkhouse 35′, Omar Bogle 43′, Shaun Pearson 80′, Craig Disley 88′

Paul Hurst stilte med uforandret lag sist, men pleier å skifte mer når programmet er tett. Marcus Marshall er aktuell igjen etter skade, mens Josh Gowling er ferdigsonet. Josh Sunter og Scott Brown er nå tilbake i lett trening, men blir ikke kampklare på en stund.

Radio | Radio 2Livetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.