Endelig holdt man nullen


For første gang denne sesongen holdt Grimsby nullen, men det må man takke en opplagt James McKeown for.

Wrexham – Grimsby 0-0
Racecourse Ground, 4818 tilskuere

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 23. Danny East, 22. Aristote Nsiala, 6. Josh Gowling, 3. Gregor Robertson – 8. Craig Disley, 16. Craig Clay (25. Matt Robinson 92′), 11. Andy Monkhouse – 7. Jack Mackreth, 9. Omar Bogle (18. Jon-Paul Pittman 76′), 27. Ben Tomlinson (14. Marcus Marshall 76′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 10. Padraig Amond.

Gule kort: Josh Gowling 31′, Andy Monkhouse 36′, Craig Disley 60′

Lang tur til Wales er alltid slitsomt, kan man mobilisere nok mot Dragons som ligger på 3. plass?

Richard Tait er syk og står over. Nathan Arnold måtte også melde forfall av ukjent grunn. JP Pittman var småsyk, men er med på benken. Padraig Amond er god i ankelen igjen. Scott Brown og Josh Sunter er i lett trening, men ikke kampklare.

Så vidt vi forstår spiller Matt Robinson sin siste kamp på lån.

Radio | Radio 2Livetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.