Endelig løsnet det

Svak start av Grimsby, men Craig Clays drømmetreff i returrommet etter frisparket ga 1-0 etter 17 minutter! Craig Disley og JP Pittman økte ytterligere slik at Southport raknet. Rett fra start i andre omgang økte Gowling ytterligere på dagens tredje dødballmål. Nå roet kampen seg noe, men med 4-0 har man fått selvtilliten på plass før «seriefinalen» mot Forest Green Rovers kommende lørdag.

Southport – Grimsby 0-4
Merseyrail Community Stadium

Mål: 0-1 Craig Clay 17′, 0-2 Craig Disley (Mackreth) 30′, 0-3 Jon-Paul Pittman (Robertson) 34′, 0-4 Josh Gowling 46′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 23. Danny East, 5. Shaun Pearson, 6. Josh Gowling, 3. Gregor Robertson – 7. Jack Mackreth (2. Richard Tait 77′), 8. Craig Disley, 16. Craig Clay, 11. Andy Monkhouse (14. Marcus Marshall 69′) – 18. Jon-Paul Pittman (9. Omar Bogle 62′), 27. Ben Tomlinson. Innbyttere: 10. Padraig Amond, 22. Aristote Nsiala.

Gult kort: Jon-Paul Pittman 31′, Ben Tomlinson 45′, Marcus Marshall 82′

Tross tretten mål sammen er Omar Bogle og Padraig Amond satt på benken av Paul Hurst som har troen på JP Pittman og Ben Tomlinson på topp. Ellers legger vi merke til at Shaun Pearson kommer inn for Aristote Nsiala, mens Jack Mackreth fortsetter på kanten for Nathan Arnold som er står over av personlige årsaker. Forøvrig har Matt Robinson returnert til Luton etter låneperioden gikk ut.

Radio | Radio 2 | Livetekst | Kampfakta | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.