For en start!

Fem seriedebutanter for Grimsby i Nathan Clarke, Paul Dixon, Siriki Dembele, Mitch Rose og Sam Kelly.

Grimsby tok ledelsen etter 33 minutter da Nathan Clarke stanget inn et corner. Før det hadde vi en enorm dobbelsjanse da både Vernon og Kelly ble blokket på strek.
Så like før pause brøt Siriki Dembele på 20 meter fra eget mål. Førte over halve banen før han tredde gjennom Sam Jones som ikke gjorde noen feil! 2-0 til ellevill jubel fra de 2650 tilreisende supporterne!

Andre omgang ble langt mer nervepirrende enn vi hadde sett for oss. Grimsby ble baktunge og var lite over midten. Kristian Dennis reduserte for Chesterfield etter 83 minutter da han smekket ballen opp i topphjørnet på rester av en corner.
Spenningen varte dog ikke lenge ettersom Harry Cardwell ble lagt i bakken på en pasning fra Summerfield. Rødt kort og straffespark som Ben Davies skjøt midt i mål!
På tampen ble det rene slagmarken. Grimsby ble også redusert til ti mann etter Zak Mills fikk sitt andre gule kort. Chesterfield hadde også en del gule kort i denne perioden.

Chesterfield – Grimsby 1-3
Proact Stadium, 7925 tilskuere

Mål: 0-1 Nathan Clarke (Berrett) 33′, 0-2 Sam Jones (Dembele) 39′, 1-2 Kristian Dennis 83′, 1-3 Ben Davies (str.) 85′

Grimsby (4-4-1-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 27. Siriki Dembele (2. Ben Davies 75′), 8. Mitch Rose, 7. James Berrett, 11. Sam Kelly (19. Luke Summerfield 55′) – 10. Sam Jones (17. Harry Cardwell 80′) – 21. Scott Vernon. Innbyttere: 14. Karleigh Osborne, 18. Tom Bolarinwa, 24. Jack Keeble, 30. Ben Killip.

Gult kort: Zak Mills 60′
Rødt kort: Zak Mills 88 ‘(to gule)

Grimsby vil være uten Jamey Osborne, Akwasi Asante og Sean McAllister. Det er lite trolig at Chris Clements blir med grunnet sitt tynne treningsgrunnlag. Harry Clifton sier han håper å være tilbake for fullt neste uke. Også Ahkeem Rose har drevet alternativ trening på feltet den siste tiden.
Gode nyheter er at James Berrett er spilleklar til tross for at han måtte sy fem sting i hodet sist kamp.
Alle skadene på sentrale midtbanespillere betyr at vi er ute etter å låne inn noen der, vi håper også å signere en spiss til nummer 9 drakten.