Litt for mange svarte katter på Stadium of Light

Kreditt til Grimsby som gikk respektløst til verks mot League One-giganten Sunderland som hadde mye å bevise etter å ha sparket manageren tidligere på dagen.
Grimsby tok kampen på alvor og hvilte kun Luke Hendrie og James Hanson. Selv om Sunderland hadde ballen mest var det Matt Green som hadde to største sjansene i første omgang.
Grimsby var flinke å bruke banens bredde og da dem tok ledelsen etter timen var det etter vakkert spill. Elleve trekk innen laget før Matt Green skled inn Hessenthalerss kross.
James McKeown måtte gi en retur på et skudd og 1-1 ved Duncan Watmore etter 68 minutter. Etter dette mistet Grimsby det litt og det var ikke uventet da Marc McNulty ga 2-1 ti minutter før slutt. Grimsby skal ha for at dem aldri gir seg. Man utligna til 2-2 da Elliott Whitehouse skled inn Pollocks legg rett foran Moses Ogbu.
Sunderland hadde nok litt mer kvalitet innen laget og bare fem minutter senere stod det 3-2. Denne gangen var det Will Grigg som utnytta litt svak markering på et høyt innlegg i boks.
Grimsby fikk til en liten sluttspurt og fem minutter ble lagt til, men det ville seg ikke.

Sunderland – Grimsby 3-2
Stadium of Light, 6952 tilskuere

Mål: 0-1 Matt Green (Hessenthaler) 59′, 1-1 Duncan Watmore 68′, 2-1 Marc McNulty 79′, 2-2 Elliott Whitehouse (Pollock) 81′, 3-2 Will Grigg 86′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 22. Elliott Hewitt, 25. Mattie Pollock, 4. Harry Davis, 21. Sebastian Ring (6. Luke Waterfall 84′) – 18. Charles Vernam (17. Harry Cardwell 63′), 10. Elliott Whitehouse, 11. Jordan Cook – 14. Ahkeem Rose (8. Jake Hessenthaler 55′), 7. Matt Green, 20. Moses Ogbu. Innbyttere: 23. Sam Russell, 3. Liam Gibson, 29. Joe Starbuck, 31. Luis Adlard.

Max Wright (lårskade), Harry Clifton (Wales U21), Ethan Robson (på lån fra Sunderland – ikke lov å spille), Ludvig Öhman (lyske). Luke Hendrie og James Hanson hviles.