God motstand i lokalderby

Grimsbyspillerne ble møtt med æresvakt av Cleethorpes-spillerne, men vertene fra nivå syv hadde ingen respekt for motstanden foran 2000 tilskuere på et utsolgt Linden Club.

Grimsby ligger nok langt etter Cleethorpes på treningsfronten da de returnerte på mandag og det syntes i første omgang. Otis Khan var den eneste av signeringene som startet i første omgang,  han kom også til Grimsbys første sjanse etter halvtimen, men forsøket ble reddet på strek.

Så noe mot spillets gang tok Grimsby ledelsen etter 37 minutter da Danny Amos legg fra siden ble satt inn fra kort hold ved John McAtee.

Man gikk til ledelse liggende 1-0 foran, men 3-6 i sjanser vitnet om at man var noe heldige her.

Alle spillerne ble byttet ut i pausen.

Grimsby hadde mer kontroll i andre omgang, noe som også ga færre sjanser. Helt på tampen doblet man da debutant Danilo Orsi-Dadomo satt inn etter flott forarbeid fra Evan Khouri på venstre.

Malurt i begeret på tampen da Stephen Wearne pådro seg en overtråkk og måtte byttes av.

Cleethorpes – Grimsby 0-2
Linden Club, 2000 tilskuere

Mål: 0-1 John McAtee (Amos) 37′, 0-2 Danilo Orsi-Dadomo (Khouri) 85′

Grimsby (4-4-1-1), 1. omgang: 1. Ollie Battersby – 3. Michee Efete, 2. Luke Waterfall (C), 4. Jaz Goundry, 5. Danny Amos – 6. Jordan Maguire-Drew, 8. Jamie Bramwell, 7. Gavan Holohan, 9. Otis Khan – 10. John McAtee – 11. Edwin Essel.

Grimsby (4-4-1-1), 2. omgang: 1. Max Crocombe – 2. Jordan Cropper, 4. Niall Maher, 3. Shaun Pearson (C), 5. Anthony Glennon – 6. Harvey Tomlinson, 8. Evan Khouri, 7. Aaron Braithwaite, 9. Harry Clifton – 10. Stephen Wearne (ukjent 89′) – 11. Danilo Orsi-Dadomo.

Radio | Twitter – Grimsby | Twitter – Cleethorpes | Lokalavisa | gtfc.co.ukCleethorpes Town

John McAtee vil nå ikke operere skulderen allikevel. Stephen Wearne fikk spilletid selv om han var skadd på tampen av forrige sesong. Ingen Ryan Taylor uten at vi vet om han er innbytter i andre omgang. Sean Scannell ventes ute til juletider. Man skal være i dialog med nye spillere, men det virker ikke som om noen ble klare i tide her. Så får vi se da om klubben har invitert noen prøvespillere… David Longe-King har nå meldt overgang til Dagenham & Redbridge.