Drømmedebut for Padraig Amond

Padraig Amond trengte bare 12 minutter på å presentere seg. Et drømmeskudd fra langt hold dundret ustoppelig inn bak keeper. Jon Paul Pittman økte like etterpå før Amond var på pletten igjen like før pause. Dermed gikk man til pause med ledelsen 3-0.

I pausen gjorde man ti bytter med kun James McKeown fremdeles med. En ny debutant åpnet kontoen etter timen da Omar Bogle økte til 4-0 etter timen. Den siste halvtimen roet det seg noe slik at det endte med 4-0 seier. Neste kamp er mot Derby på lørdag.

Cleethorpes – Grimsby 0-4
Bradley Community Stadium, 1000 tilskuere (utsolgt)

Mål: 0-1 Padraig Amond 12′, 0-2 Jon Paul Pittman 15′, 0-3 Padraig Amond 44′, 0-4 Omar Bogle 60′

Grimsby (4-4-2), 1. omgang: 1. James McKeown – 2. Richard Tait, 21. Josh Sunter, 6. Josh Gowling, 23. Danny East – 0. Harry Clifton, 4. Scott Brown, 8. Craig Disley, 0. Max Wright – 18. Jon-Paul Pittman, 10. Padraig Amond.

Grimsby (4-4-2), 2. omgang: 1. James McKeown – Joe Crowther, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, Ben Sibbick – 7. Jack Mackreth, 16. Craig Clay, 17. Josh Venney, 14. Marcus Marshall – 20. Nathan Arnold, 9. Omar Bogle. Innbyttere: 13. Callum Bastock, 3. Gregor Robertson, 11. Andy Monkhouse.

Man møter Derby på lørdag og det er ventet at de fleste kun spiller en omgang her. Dermed kan det være noen juniorer i troppen.

Cleethorpes spiller på nivå ni og har en rekke tidligere Grimsby-spillere. Deriblant Peter Winn, Jack Barlow og Caine Winfarrah.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.