Jennings er ønsket

Den frigitte Scunthorpe-spissen Connor Jennings (22) kan være på vei tilbake til Grimsby etter sitt leieopphold forrige sesong.

Paul Hurst er stadig i kontakt med spissens agent. «Det er kontakt, men jeg forstår at det er stor interesse fra andre klubber også,» sa Hurst til lokalavisen.

Grimsby håper å signere to spisser permanent snarlig, men leiemarkedet blir også overvåket.

Solihuls Omar Bogle og frigitte Jean-Louis Akpa Akpro er blant dem som ryktes å være under lupen.

Trakk seg ut av budrunde

Grimsby skal ha trukket seg ut av en budrunde om Solihuls Omar Bogle.

Toppscoreren fra nivå seks ble rett og slett for dyr, selv om fungerende formann John Fenty strakk seg ekstra langt inn i pengeskapet denne gangen.

Det er sjelden Grimsby betaler for spillere nå til dags så dette var nok en spiller Paul Hurst hadde utpekt som et hett objekt.

«Det var en spesifikk spiller vi hadde lagt inn et bud for, men vår høyeste verdisetting ble ikke møtt av motparten,» fortale John Fenty.

«Det er ikke snakk om en finansiell avgjørelse, men mer om sunn fornuft.»

Bogle er 23 år og scoret 18 mål for Solihull forrige sesong. Han har tidligere vært innom Birmingham og Celtic.

«Silly season» så langt

Det kan virke som om Grimsby fansen «Believes in Cod». Tross skuffende endelikt forrige sesong med tap mot Gateshead i Play Off-semifinalen har man i sommer solgt flere 161 flere sesongkort enn på samme tid i fjor.

Da de nye draktene ble lagt ut for salg sist lørdag solgte man neste 600 eksemplarer!

Paul Hursts tre signeringer sålangt virker å være gode spillere.

Brown for Black & White
Sommershoppingen startet med Scott Brown. En sentral midtbanespiller som skal erstatte Scott Kerr (Bradford Park Avenue) og Andi Thanoj (linket til utlandet).

Scott skal være en god ballspiller som var kaptein for Southport forrige sesong. Han er godt skolert etter å ha startet karrieren i Everton.

For ni år siden var han i politiets søkelys for en voldsepisode på en nattklubb sammen med tre andre lagkamerater i Bristol City. Da de andre gutta havnet i fengsel måtte Brown avtjene 120 timers samfunnsstraff.

Dermed går han inn i rekken over kriminelle spillere som har vært innom Grimsby…

Fun Facts

  • Var på prøvespill i Grimsby tilbake i juli 2010. Spilte i 3-0 seieren mot Winterton.
  • Grimsby har støvsugd tidligere York-spillere under Hurst. Foruten Brown har signeringene Chris Doig, Jamal Fyfield, Scott Kerr, Patrick McLaughlin, Alex Rodman og Richard Brodie vært innom Viking-hovedstaden.
  • Landskamper for England fra U15 til U19 nivå. Seks sesonger i League One, tre sesonger i League Two og tre sesonger i Conference.

Lynvingen kan bli superhelt blant fansen
Jack Mackreth ble den andre fisken i nettet for fiskerne. Kun 22 år gammel har han skapt seg et navn på dette nivået med sin blendene teknikk og store fart. Kantspilleren kan også spille som spiss har Hurst uttalt til lokalpressen.

Jack kan fort bli en helt på Blundell Park og vil erstatte kantspillerne Joe Colbeck (klubbløs) og Alex Rodman (lenket til Hibernian) som har forduftet i sommer.

Lysluggen startet karrieren i Tranmere, men fikk aldri kamper der. Deretter gikk veien til Barrow og sist Macclesfield.

Fun Facts

  • Har vært i Grimsbys søkelys siden 2011 og har også fått tilbudet et par ganger.
  • Waliseren vil gå fra deltidsspiller til fulltids i Grimsby.
  • Sjekk ut Jacks lave tyngdepunkt her –

Toto mer enn et Harry-band
Stopperen Aristote Nsiala kommer som Brown fra Southport og har en fortid i Everton. Han skal erstatte Clayton McDonald som noe overraskende ble frigitt om man skal basere seg på det sportslige.

Tross 193 cm på sokkelesten er det tidligere stortalentet en atletisk spiller. Han har en spennende fortid med en landskamp for DR Kongo i 2012. Han kunne også velge å spille for England, Wales og Skottland. Han trente da også med Wales U19 i 2009.

Etter et par låneopphold i lavere rangerte klubber ble han til slutt frigitt av Everton. Det spørs om ikke det var en liten knekk, men Paul Hurst tror Aristote kan få skikk på karrieren sin igjen i Grimsby.

Fun Facts

  • I Everton var han nær å bryte igjennom og satt da også på benken under en kamp i UEFA-cupen.
  • «Toto» ble født i Kinshasa, men mora tok med han og sine tre søsken til Paris da han var tre år gammel. Som tiåring flyttet familien videre til England.

Tar tiden til hjelp
Paul Hurst snakker hele tiden med spillere, men det sies at han kun har forhåpninger om å bringe inn en spiller til før man startet opp med trening igjen 1. juli.
Dog skal man bringe inn en rekke spillere på prøvespill, så det kan bli en interessant preseason.

I tillegg til de tre nye så rekrutterte jo Grimsby gledelig nok opp tre spillere fra juniorlaget til Stuart Watkiss. Ellis Humble, Paul Walker, Caine Winfarrah gjør at troppen nå er på 16 spillere. Ellers hintes det om at de unge keeperne Callum Bastock eller Jack Pearson vil ta over for Jonathan Hedge som andrekeeper.

Bristol Rovers er favoritt til å rykke opp. Grimsby er oppe på 4. plass.

Blir dette stillingen som et oddsselskap har lagt opp til, blir det nok en kvalik for Grimsby og Bristol Rovers rykker opp. Ryktene sier dermed at Forest Green blir sterke i denne sesongen og kan snappe 1.plassen. Vi får håpe at Grimsby kan snyte dem for den gleden.
Av de lag som rykket opp, har man mest tro på Eastleigh, som er helt opp på 5.plass.
Bristol Rovers 6/1
Forest Green Rovers 8/1
Kidderminster 8/1
Grimsby Town 10/1
Eastleigh 12/1
Wrexham 12/1
Aldershot Town 16/1
Barnet 16/1
Braintree Town 16/1
Gateshead 16/1
Halifax Town 16/1
Lincoln City 16/1
Torquay United 16/1
Alfreton Town 25/1
Macclesfield Town 25/1
Nuneaton Town 25/1
Southport 33/1
Chester 33/1
Telford United 40/1
Altrincham 40/1
Dartford 50/1
Dover 50/1
Welling United 50/1
Woking 50/1

Ryktebørsen

Paul Hurst har sagt at han minst vil signere syv nye spillere i løpet av sommeren. Kortene holdes tett, men det sies at man jakter spillere fra andre Conference-klubber. Her er noen av ryktene som svirrer om dagen.

Bekreftet interesse
Jon Parkin (Fleetwood)

Rykte
Jack Barlow (Hull)
Connor Jennings (Scunthorpe)
Andrew Boyce (Scunthorpe)
Aristote Nsiala (Southport)
Steven Gillespie (Bristol Rovers)

Benektet interesse
Bradley Wood (Alfreton)

Til annen klubb
Wes York (Nuneaton -> Wrexham)
Liam Hearn (kontraktløs -> Mansfield)

PFAs transferliste