Målløst i tett kamp

Høyt tempo, men få sjanser første halvtimen. Town-keeper Dean Henderson reddet flott fra Kyle Vassell, mens Luke Summerfield testet skuddfoten for Grimsby.
Et frispark fra Danny Andrew og en god mulighet for Omar Bogle opp mot pause ga oss mer håp i en heller jevn kamp.
Blackpool ville så ha straffe, men ble isteden dømt i mot for filming. Så skar Danny Andrew innover på rester av et corner, men skuddet gikk utenfor fra venstrebacken.
Ny sjanse for Grimsby ved Dominic Vose som fyrte like utenfor i starten av andre omgang.
Sjansene opphørte for Grimsby og Blackpool tok mer og mer over frem til Kayden Jackson skjøt utenfor etter 75 minutter.
På overtid hadde Danny Collins en fin sjanse på Voses frispark, men han skled litt og fikk ikke omsatt.
Kampen endte dermed 0-0.

Grimsby – Blackpool 0-0
Blundell Park, 5637 tilskuere

Grimsby (4-4-1-1): 30. Dean Henderson – 12. Zak Mills, 22. Danny Collins, 5. Shaun Pearson (C), 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa, 19. Luke Summerfield (8. Craig Disley 46′), 26. Brandon Comley, 10. Dominic Vose – 7. Ashley Chambers (14. Kayden Jackson 25′) – 9. Omar Bogle. Innbyttere: 1. James McKeown, 2. Ben Davies, 6. Josh Gowling, 21. Scott Vernon, 23. Dan Jones.

Zak Mills klar igjen etter at han stod over sist. Tom Bolarinwa trengte behandling etter kampen sist, men ble klar. Sean McAllister har ikke vært involvert på feltet denne uken. Rhys Browne har fremdeles velferdspermisjon.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabell

Endelig kom seieren

To svake formlag ga en svak kamp på Boxing Day foran 5782 tilsluere. Grimsby, som ikke hadde vunnet hjemme siden september og hadde 3-2-5 på Blundell Park, kom foran noe mot spillets gang da Tom Bolarinwa kontret inn 1-0 etter 32 minutter.
Ut første omgang var vi gode, men i andre omgang var det igjen Accrington som tok over.
Accrington la om til tre mann bak på tampen. Det utnyttet Ashley Chambers som punkterte kampen etter 87 minutter.
Ros må også gå til debutant Dean Henderson som hadde en fin kamp i buret.

Grimsby – Accrington 2-0
Blundell Park, 5782 tilskuere

MÅL: 1-0 Tom Bolarinwa 32′, 2-0 Ashley Chambers 87′

Grimsby (4-4-2): 30. Dean Henderson – 2. Ben Davies (20. Andrew Boyce 91′), 5. Shaun Pearson, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa (14.Kayden Jackson 83′), 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley (8. Craig Disley 81′), 7. Ashley Chambers – 9. Omar Bogle, 21. Scott Vernon. Innbyttere: 1. James McKeown, 6. Josh Gowling, 10. Dominic Vose, 23. Dan Jones.

Gule kort: Luke Summerfield 44′, Omar Bogle 49′, Danny Andrew 66′

Omar Bogle og Dominic Vose var tilbake fra skade, mens Ben Davies startet igjen etter sitt lange avbrudd. Sean McAllister er tilbake i lett trening på feltet, men trenger mer tid. Rhys Browne skal ha fått innvilget en velferdspermisjon. Zak Mills skal være skadd.

BBC Radio Humberside

Slet uten Bogle

En stor overraskelse før start da det viste seg at Omar Bogle måtte stå over med lårskade.

De 4000 supporterne i Grimsby-svingen fikk en dårlig start allerede etter to minutter da Liam Mandeville curlet et frispark over muren.
The Mariners kom etter hvert til hektene og hadde en fin periode midtveis, men det er liksom noe som ikke stemmer med rytmen i angrepsspillet. Man prøver å spille offensiv fotball med et spillermateriell som er tuftet på defensive spillere. Dermed går man mot sitt tredje strake tap og fjerde på rad uten seier.

Andre omgang var klart bedre etter og man kom til flere sjanser spesielt ved Tom Bolarinwa, men Grimsby sliter med å score uten Omar Bogle.
Vi var ikke så mye dårligere enn Doncaster i dag, men man setter ikke sjansene. Dermed ender det med vårt tredje strake tap i serien.

Doncaster – Grimsby 1-0
Keepmoat Stadium, 10 084 tilskuere

Mål: 1-0 Liam Mandeville 2′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Shaun Pearson (23. Dan Jones 83′), 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa, 19. Luke Summerfield, 26. Brandon Comley, 16. James Berrett – 14. Kayden Jackson (29. Shaun Tuton 76′), 21. Scott Vernon. Innbyttere: 2. Ben Davies, 6. Josh Gowling, 7. Ashley Chambers, 8. Craig Disley, 30. Dean Henderson.

Gult kort: Shaun Pearson 69′, Danny Collins 85′, James Berrett 88′

Ingen Omar Bogle i troppen for Grimsby uten at det har blitt varslet på forhånd. Sean McAllister skulle nemlig være eneste spiller på skadelisten.
Ben Davies er tilbake fra skaden og går inn i troppen. Dominic Vose skal også være tilbake i trening uten å være involvert her.
Harry Cliftons utleie til Grantham har blitt forlenget ut sesongen.
Marcus Bignot håper å gå i samtaler med spillerne som er på lån ut året snarlig.

Doncaster ledes av Darren Ferguson som er sønnen til Alex.

Sent mål mot

Hele 6560 tilskuere så at Grimsby slet med å holde på ballen i lengre perioder. Tempoet i kampen var vel høyt og begge lag slet med å skape sjanser selv om Pompey nok var best i store deler av kampen.
Utover i andre omgang kom Grimsby mer med og det så ut som om vi var i stand til å score. Så fire minutter før slutt scorer Pompey på et frispark ved innbytter Kai Naismith.

Grimsby – Portsmouth 0-1
Blundell Park, 6560 tilskuere

Mål: 0-1 Kai Naismith 86′

Grimsby (4-2-3-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 26. Brandon Comley (21. Scott Vernon 71′), 19. Luke Summerfield – 7. Ashley Chambers (18. Tom Bolarinwa 58′), 16. James Berrett, 14. Kayden Jackson – 9. Omar Bogle. Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 8. Craig Disley, 17. Josh Venney, 20. Andrew Boyce, 30. Dean Henderson.

Gule kort: Josh Gowling 51′, Zak Mills 63′, James Berrett 84′

Ben Davies nærmer seg fitness, men rekker ikke kampen mot gamleklubben. Sean McAllister er fremdeles ute. Ny mann på skadelisten er Dominic Vose med en lårstrekk som muligens holder han ute til Boxing Day. Marcus Bignot vurderer nå å starte med Dean Henderson i mål skal vi tro lokalpressen.

Omar Bogle (23) er nå toppscorer i League Two med 16 mål og det har vært en enorm interesse rundt spilleren de to siste ukene. Etter syv mål på fire kamper i november vant han da også prisen som månedens spiller i League Two. Holder han beina planta?
Ellers har det vært forhandlinger med Danny Collins, men signaturen har latt vente på seg.