Startet med tap


Grimsby er tilbake i EFL og åpner borte mot Leyton Orient nå klokken 16:00. Grimsby har solgt de 1250 tildelte billettene for borteseksjonen i en kamp som ventes å bli utsolgt.

Torsdag annonserte klubben Mariners TV. Her kan du se alle seriekampene samt EFL Trophy så lenge kamper blir TV-sendt. Kjøper du sesongkort innen 1. september sparer du £30. Sesongkort vil bli automatisk fornyet om man ikke avslutter abonnementet.

Spillerne dro sørover med spillerbussen fredag og har overnattet på hotell.

Laget er klart. Grimsby spiller uten spisser da Danilo Orsi må være blant de skadde.

Kampens første store sjanse tilfalt Grimsby og Michee Efete som fra kort hold skjøt på keeper da han var spilt fri av Glennon etter et stormende angrep.

Leyton Orient hadde de fleste sjansene her, men Grimsby de største.

Omgangen ble preget av en rekke skader og det ble lagt til syv minutter. John McAtee måtte av etter sekunder for å poppe skulderen på plass, men valgte å fortsette.

En meget sjåverdig omgang med et voldsomt tempo og høy nerve!

Grimsby skapte nye sjanser i starten av andre omgang før Orient fikk et billig straffe for hands på Waterfall. George Moncur ga vertene ledelsen fra krittmerket etter 49 minutter.

Orient doblet på et drømmetreff i krysset etter 56 minutter. Tom James har nok aldri truffet så godt før. Årets mål?

Grimsbyspillerne virker slitne den siste halvtimen i heten og med mange halte spillere. Byttene gjør heller ingen forskjell og tapet er greit nok, men målene vi slapp inn var vanskelige å forsvare seg mot. Først et harskt straffespark i mot, så et drømmetreff av verdensklasse.

Leyton Orient – Grimsby 2-0
Brisbane Road, 8557 tilskuere (1242)

Mål: 1-0 George Moncur (str) 49′, 2-0 Tom James 56′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon (32. Jordan Cropper 78′) – 27. Brendan Kiernan (7. Jordan Maguire-Drew 66′), 4. Kieran Green (29. Ryan Taylor 66′), 8. Gavan Holohan, 17. Bryn Morris, 15. Harry Clifton (14. Stephen Wearne 78′) – 10. John McAtee. Innbyttere: 13. Ollie Battersby, 5. Shaun Pearson, 22. Danny Amos.

Gult kort: Ryan Taylor 76′, John McAtee 90′

Danilo Orsi er tydeligvis på skadelisten slik at Paul Hurst ikke har noen rene spisser. Ryan Taylor er med på benken, men har ikke spilt siden kampen mot Cleethorpes. Otis Khan og Niall Maher er fortsatt ute. Danny Amos er tilbake på benken etter skade. Jaz Goundry har hatt hjernerystelse og står over. Sean Scannell er tidligst klar igjen etter nyttår. Torsdag ble det klart at vi har fått inn Andy Smith inn på lån. Heller ingen Edwin Essel eller Evan Khouri av de mest aktuelle unggutta.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Grimsby vs Grimsby


Grimsby Borough hevdet hardnakket at de skulle møte et Grimsby XI i kveld, men det var nok et tilnærmet juniorlag.

I dag, tirsdag, kom Grimsbys A-tropp tilbake fra treningsleiren på Tenerife så ingen av de spillerne var involvert her. Nå blir det fridag på onsdag før man får inn et par økter før lørdagens bortekamp mot Leyton Orient.

Grimsby Borough – Grimsby XI 3-3
Bradley FDC, 270 tilskuere

Mål: 0-1 ukjent 12′, 0-2 ukjent 15′, 1-2 Luis Adlard 19′, 1-3 ukjent 37′, 2-3 Olly Kendall 57′, 3-3 Adam Drury 74′

Grimsby XI: 1. Declyn Dennis, 2. Ziggy Kolzuk, 3. Tomasso Zerboni, 4. Harry Thorpe, 5. Alex Markham, 6. Jamie Bramwell, 7. Shakeel Brown, 8. Aaron Braithwaite, 9. Harry Milner, 10. Will Hodgson, 11. Harvey Tomlinson. Innbyttere: 12.Brook Dennis, 14. Henry Moore, 15. Louis Boyd, 16. Charlie Clements, 17. Billy Bradley.

Grimsby Borough: 1. Liam Higton, 2. Kieran Perry, 3. Harris Dunn, 4. Callum Lovett, 5. Kieran Wressell, 6. Thomas Hipwell, 7. Henry Ellis, 8. Tom Sawyer, 9. Adam Drury, 10. Luis Adlard, 11. Harvey Lidgard. Innbyttere: 15. Callum Robinson, 16. Olly Kendall, 17. George Etherington.

Jaz Goundry pådro seg en hjernerystelse mot North Ferriby og står over. Av de yngste proffene var det kun Evan Khouri og Ollie Battersby som var med til Tenerife. Den spillende spillerutvikleren Giles Coke var også med til Tenerife.

Spås på 15. plass

Tittelodds hos Norsk Tipping.

1 Stockport 7,20
2 Bradford 8
3 Salford 9,20
4 Mansfield 11
5 Northampton 12,50
6 Swindon 16
7 Tranmere 17
8 Leyton Orient 17
9 Doncaster 17
10 Gillingham 20
11 Walsall 22
12 AFC Wimbledon 24
13 Crawley 25
14 Newport 26
15 Grimsby 29
16 Sutton 30
17 Crewe 35
18 Carlisle 35
19 Stevenage 40
20 Rochdale 45
21 Colchester 45
22 Hartlepool 45
23 Harrogate 50
24 Barrow 70

Når kommer Mariners TV?


Svetter du over å få klar streaming til lørdagens serieåpning? Mariners TV har ennå ikke blitt lansert, men klubben har forhåpninger om en snarlig løsning.

«Vi jobber med våre utviklere og dem som leverer videostrømmen slik at vi kan lansere Mariners TV så raskt som vi overhode klarer. Det ventes en oppdatering veldig snart,» skrev klubben i en twittertråd med en supporter mandag ettermiddag.

Treningskamp i Spania


Lørdag møtte Grimsby CD Tenerife B som spiller på nivå fem i Spania. Grimsby dro sørover på fredag og vil ha en fire dagers treningsleir på Tenerife. At man skulle spille kamp var uannonsert, men etter å trent tidlig på dagen spilte man kamp klokken 18:00 på treningsfeltet man benytter seg av.

Sparsommelig med oppdateringer, men det synes som om vi vant 4-0.

CD Tenerife B – Grimsby 0-4 (0-3)
Tenerife Top Training (T3)

Mål: 0-1 Shaun Pearson, 0-2 John McAtee, 0-3 Brendan Kiernan, 0-4 Michee Efete

Grimsby (4-4-1-1): Max Crocombe – Michee Efete, Jordan Cropper, Shaun Pearson, Anthony Glennon – Brendan Kiernan, Gavan Holohan, Kieran Green, Stephen Wearne – John McAtee – Danilo Orsi-Dadomo. Potensielle innbyttere: Luke Waterfall, Jordan Maguire-Drew, Bryn Morris, Ollie Battersby, Jamie Bramwell, Harry Clifton, Evan Khori, Aaron Braithwaite, Harvey Tomlinson, Edwin Essel, Giles Coke.

Jaz Goundry pådro seg en hjernerystelse mot North Ferriby, men han slapp å overnatte på sykehuset. Danny Amos haltet på tampen av Alfreton-kampen, men det skal ikke være noe alvorlig selv om han stod over mot Lincoln. Niall Maher, Ryan Taylor, Otis Khan og Sean Scannell er ute med skader.

Sommerens overganger

JOHN MCATEE har blitt solgt til Luton for en hemmeligholdt sum. De gode nyhetene er at han lånes tilbake til Grimsby ut sesongen. Macca var uansett på en utgående kontrakt med klubben og hadde ikke ønsker om å forlenge da det var interesse fra flere Championship-klubber.

ANDY SMITH skal være klar for et år på lån fra Hull City, noe som ble røpet av lokalavisa før klubben hadde planlagt sin store lansering.

ERICO SOUSA har funnet ny klubb. Han har signert for Boreham Wood. Dermed er det vel kun James McKeown som ennå ikke har funnet ny klubb etter at Max Wright gikk til Harrogate.

BRENDAN KIERNAN
er klar på lån fra Walsall til januar i første omgang. En typisk kantspiller på 29 år.

KIERAN GREEN
 kjøpes fra Halifax. Midtbanespilleren var Paul Hurst sitt hovedtarget denne sommeren. En kriger på 25 år som har signert for to år med opsjon for et tredje år.

BRYN MORRIS
er en midtbanespiller som sist var i Burton. 26-åringen har stort sett spilt i Championship og League One, men var sist sesong utlånt en periode til Hartlepool i League Two. En av grunnene til at han valgte Grimsby var da han kjenner Hurst og Doig fra tiden i Shrewsbury. Morris har slitt noe med skader de senere år og har signert en ettårskontrakt. Morris har en bra CV og har vært kaptein for England på aldersbestemte landslag opp til U20.

DAVID LONGE-KING
er bekreftet til Dagenham & Redbridge. Grimsby var godt skodd på stopperplass og David slet såpass med å få spilletid forrige sesong at han blei lånt ut til Woking etter nyttår.

STEVE CROUDSON er nå bekreftet inn som ny keepertrener etter at man skilte lag med Sam Russell i sommer. Samtidig har man opprettet en ny stilling da Giles Coke går inn som spillerutvikler. Organisasjonen jobber også med å få plass en kommersiell manager og en dataanalytiker.

OTIS KHAN er klar for klubben. En offensiv spiller som er tiltenkt en kantrolle hos The Mariners. Har blitt ryktet til klubben sammen med Glennon i sommer, nå er begge her. 26-åringen har spilt en rekke ganger mot Grimsby og er en målfarlig spiller som gikk gradene i Manchester United. Flere sesonger i League Two, sist sett i Leyton Orient hvor han hadde igjen et år av 18 måneders kontrakten.

MANI DIESERUWE har funnet ny klubb, han er klar for Halifax. Samtidig er Joey Jones klar for Solihull, mens Adam Crookes og Scott Burgess har gått til York hvor dem vil spille sammen med Lenell John-Lewis! Tristan Abrahams har gått til Eastleigh. Luke Spokes har funnet en ny klubb i Bath.

ANTHONY GLENNON
returnerer til klubben etter å ha spilt for oss rett før pandemien. Glennon har blitt frigitt av Burnley og har signert en toårskontrakt.

OLLIE BATTERSBY
har signert for en sesong til. Den unge keeperen er fortiden andrekeeper etter at James McKeown ble frigitt.

JORDAN CROPPER
 blir en sesong til. Høyrebacken med de lange innkastene kom fra Chesterfield i mars da han erstattet en skadd Michee Efete. 22-åringen var svært delaktig i suksessen i Play Off.

DANNY AMOS forlenger med klubben for en ny sesong. Venstrebacken hadde stor suksess med laget etter at han signerte for oss på nyåret.

STEPHEN WEARNE er en offensiv midtbanespiller på 21 år som har signert for ett år. Wearne har spilt i nordøst. Han spilte aldersbestemt for Newcastle og Middlesbrough før han har vært under kontrakt med Sunderland de to siste sesongene. I vårsesongen hadde han et flott leieopphold i Torquay før en skade.

SAM RUSSELL vil ikke fortsette som keepertrener i klubben etter fire sesonger. Sam hadde vel kontrakt frem til neste sommer, men det virker som om han vil flytte hjemover hvor dattera bor. Dermed vil klubben måtte se etter en ny keepertrener.

HARRY CLIFTON
har forlenget med to år. Det ryktes at han ville ha vært på vei bort om man ikke hadde rykket opp, men nå blir han med videre.

RYAN TAYLOR
blir med videre. 34-åringen takket ja til en ettårskontrakt. Spissen var en nøkkelspiller forrige sesong.

EVAN KHOURI er en anvendelig midtbanespiller klubben har troa på for framtida. 19-åringen har forlenga med to nye sesonger etter sin debutsesong i A-troppen. Det er sjelden klubben gir nye kontrakter til første års seniorer, så dette er nye takter fra klubben og et skritt i riktig retning. Khouri gikk gradene i West Ham, men var en nøkkelspiller på det gode juniorlaget for et par sesonger siden. Khouris spill har tidligere vakt oppmerksomhet hos større klubber.

MICHEE EFETE har forlenget til sommeren 2024. Høyrebacken var sensasjonell forrige sesong og dette er meget gledelige nyheter.

RYKTENE
 – Cesc Fabregas og Ryan Bennett er de mest kjente navna som florerer på ryktebørsen! Bennett har faktisk kjøpt hus i området da kona er herfra. Fabregas-ryktet ble startet på twitter, men har underholdt fansen på sosiale medier de siste dagene. Man var også linka til grimsbygutten Harvey Cartwright, men Hull har sendt han på et sesonglangt lån med Peterborough.

DANILO ORSI-DADOMO er en spiss signert for to år. 26-åringen er engelsk, men studerte og spilte fotball i USA. Etter å ha dratt hjem har han bøttet inn mål i non-league. Etter 19 mål i National League for Maidehead i 2020-21 ble han hentet til League Two og Harrogate Town. Her slo han ikke helt igjennom og han ble utlånt til Boreham Wood. Utvilsomt en spiss som ennå har potensiale til å ta nye steg under Paul Hurst.

LUKE WATERFALL har signert for to nye år med klubben. Stopperen hadde sin renessanse denne sesongen og kom inn på årets lag i National League.

BEN FOX
har valgt å ikke forlenge med klubben. Midtbanespilleren fikk et bedre økonomisk tilbud fra Northampton og har signert for League Two-rivalen. Foxy fant virkelig formen på tampen av sesongen og var nok vår beste spiller i Play Off’en.

NIALL MAHER ble sommerens første signering. Stopperen er en gammel lagkompis med Gavan Holohan fra Halifax. 26-åringen ble kåret til den beste stopperen i  Vanarama National League sammen med Luke Waterfall i sesongen som var. Så det er utvilsomt en kvalitetssignering vi har fått tak i. Maher har fra tidligere Championship-erfaring fra Bolton og Blackpool, han har også spilt på det høyeste nivået i Irland.
Maher har fått en toårskontrakt med Grimsby. «Han leser spillet bra og er god med ball. Han kan være tøff i dueller, men han leser som regel spillet såpass bra at han kommer foran angriperne ved å bruke hjernen. Han har alltid sett rolig og kontrollert ut når jeg har sett han, noe som er en god egenskap å ha som forsvarer,» fortalte manager Paul Hurst.

Kyllingrekka mot North Ferriby


Et ungt og reservepreget Grimsby tapte 1-0 borte mot North Ferriby fra nivå syv onsdag kveld.

Få oppdateringer fra denne kampen. Etter halvtimen pådro Jaz Goundry seg en smell i hodet. Etter å ha gått av med hjelp av fysio ble han kjørt til sykehuset med en oksygenmaske på.

North Ferriby tok ledelsen langt inn i overtiden ved Oli Donald. Andre omgang var målløs slik at man taper 1-0.

North Ferriby – Grimsby XI 1-0
Grange Lane

Mål: 1-0 Oli Donald 45’+5

Grimsby  XI: Ollie Battersby – Jordan Cropper, Alex Markham, Jaz Goundry, Tom Zerboni – Harry Milner, Aaron Braithwaite, Evan Khori, Stephen Wearne – Harvey Tomlinson, Edwin Essel. Innbyttere: Declyn Dennis, Harry Thorp, Will Hodgson, Shakeel Brown, Giles Coke.

Danny Amos håpes klar igjen snarlig etter at han stod over sist. Ryan Taylor, Otis Khan og Niall Maher vil slite med å rekke seriestarten. Taylor vil prøve seg på gress på torsdag, Maher er mer optimistisk nå. Khan vil nok være ute de første ukene av sesongen.

Kamp i stekende hete


Klubben delte ut 4000 gratis vannflasker til denne kampen som ble spilt i omlag 35 graders varme tross avspark på kvelden. De som startet la inn et voldsomt skift og man gjorde få bytter da resten av troppen vil møte North Ferriby i morgen kveld. Så på fredag drar troppen til Tenerife.

Selve kampen? Jevnt. Sjansefattig. Typisk preseason. Grimsbys debutant Kieran Green vekket publikum med en voldsom takling og kan fort bli en favoritt blant fansen.

PS: Dette var Grimsbys høyeste tilskuertall til en preseason-kamp på Blundell Park siden 29. juli 1997 da 6348 tilskuere så Grimsby slå Hearts 2-0. Nå fikk man heller ikke særlig drahjelp fra Lincoln som hadde tatt med fattigslige 344 bortesupportere.

Grimsby – Lincoln 0-0
Blundell Park, 3813 tilskuere

Grimsby (4-4-1-1): Max Crocombe – Michee Efete, Luke Waterfall, Shaun Pearson (Jordan Cropper 83′), Anthony Glennon – Jordan Maguire-Drew, Kieran Green (Gavan Holohan 57′), Bryn Morris (Evan Khouri 83′), Harry Clifton (Stephen Wearne 83′) – John McAtee – Danilo Orsi-Dadomo. Innbyttere: Ollie Battersby, Jaz Goundry, Aaron Braithwaite, Harvey Tomlinson, Edwin Essel.

Ingen Danny Amos involvert i dag. Kieran Green får sin debut her etter at han ikke var tilgjengelig i helgens kamp. Niall Maher (lår) ble bekreftet skadd av Paul Hurst og han kan gå glipp av de første offisielle kampene. Otis Khan (legg) og Ryan Taylor (legg) ventes å være ute noen uker til.