Sommerens frislipp

Som ventet friga klubben en rekke av de kontraktløse spillerne. Kun Harry Clifton, Callum Ainley og Denver Hume har fått kontraktforslag. Det betyr at elleve spillere har blitt frigitt, mens ytterligere fem lånespillere har returnert til sine klubber.

Samtidig ble Kieran Greens opsjon for ett år til brukt. Juniorene Harvey Cribb (1 års proffkontrakt) og Charlie Clements (treårig lærlingkontrakt) har fått tilbud om å bli med videre i klubben.

Det vil utvilsomt bli en rekke endringer i sommer og spillerjakten er allerede godt i gang. Nytt er at man kan ha en kvote på fire utenlandske spillere og dette er et markedet man jobber opp mot. Speider Joe Hutchinson har allerede vært på utenlandsreiser de siste ukene og David Artell skal også sjekke markedet.

Dette er status på spillerne:
🔴 Harvey Cartwright RETURNERT TIL HULL
🔴 Liam Smith RETURNERT TIL CHELTENHAM
🔴 Anthony Glennon FRIGITT
🟡 Kieran Green HAR OPSJON +1 ÅR
🟢 Harvey Rodgers har kontrakt til juni 2026.
🟢 Curtis Thompson er under kontrakt en sesong til.
🔴 Abo Eisa FRIGITT
🔴 Gavan Holohan FRIGITT
🟢 Rekeil Pyke har kontrakt for en sesong til.
🟢 Charles Vernam har kontrakt til juni 2026.
🔴 Otis Khan FRIGITT
🟢 Jake Eastwood har kontrakt for en sesong til.
🔴 Arthur Gnahoua FRIGITT
🟡 Harry Clifton TILBUDT NY KONTRAKT
🟡 Callum Ainley TILBUDT NY KONTRAKT
🔴 Harry Wood RETURNERT TIL HULL
🔴 Jamie Andrews RETURNERT TIL WBA
🔴 Justin Obikwu RETURNERT TIL COVENTRY
🔴 Danny Amos FRIGITT
🟢 Doug Tharme har kontrakt til juni 2026.
🟢 Donovan Wilson er under kontrakt for en sesong til.
🟢 Toby Mullarkey har kontrakt til neste sommer.
🟢 Alex Hunt har kontrakt for en sesong til.
🟢 Evan Khouri har kontrakt for to sesonger til.
🔴 Niall Maher FRIGITT
🟢 Danny Rose som ble årets spiller har kontrakt for en sesong til.
🟡 Denver Hume TILBUDT NY KONTRAKT
🔴 Aaron Braithwaite FRIGITT
🟢 Cameron Gardner har kontrakt i to sesonger til.
🔴 Harvey Tomlinson FRIGITT
🔴 Jamie Bramwell FRIGITT
🔴 Edwin Essel FRIGITT
🟡 Sebastian Auton var på benken på tampen av sesongen og har vært under juniorkontrakt.
🟡 Charlie Clements TILBUDT TRE ÅRS LÆRLINGSKONTRAKT
🟡Harvey Cribb TILBUDT ETTÅRIG PROFFKONTRAKT

En forglemmelig kamp en forglemmelig sesong


David Artell håper Grimsby kan avslutte i stil, men da må man stoppe et Play Off-jaktende Crawley.

David Artell gir sjansen til den 18 år gamle spissen Cameron Gardner som man har stor tro på. Man har også tre unggutter på benken i Braithwaite, Bramwell og Auton. Det er klart at Gavan Holohan ikke blir med videre og han får ikke den avskjeden man hadde sett for seg da han er skadd.

Grimsby med gyldne sjanser for Gardner og Green før Crawley tok ledelsen ved Orsi etter 24 minutter. Da det ble 2-0 ved Klaidi Lolos var det et bevis på kvalitetsforskjeller i de viktige fasene av spillet. Grimsby burde jo ha ledet 2-0!

I andre omgang var Crawley fornøyde med å forsvare seg, men Grimsby hadde ikke nok balltempo i seg til å åpne opp et etablert forsvar.

Dermed ender det med 2-0 tap da.

Crawley – Grimsby 2-0
Broadfield Stadium, 4885 tilskuere

Mål: 1-0 Danilo Orsi 24′, 2-0 Klaidi Lolos 34′

Grimsby (4-5-1): 12. Jake Eastwood – 2. Liam Smith, 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgers, 33. Denver Hume – 35. Cameron Gardner, 4. Kieran Green (C), 6. Curtis Thompson (15. Harry Clifton 79′), 30. Evan Khouri (19. Jamie Andrews 71′), 10. Charles Vernam (18. Harry Wood 79′) – 25. Donovan Wilson. Innbyttere: 31. Niall Maher, 34. Aaron Braithwaite, 38. Jamie Bramwell, 43. Seb Auton.

Gavan Holohan og Doug Tharme er ute med skader. Harry Clifton er tilbake på benken etter sykdom. Harvey Cartwright og Justin Obikwu skal ha returnert til sine moderklubber da dem er skadde. Danny Rose er ferdig for sesongen.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Troppen


Harvey Cartwright, Liam Smith, Jamie Andrews, Harry Wood og Justin Obikwu har returnert til moderklubbene etter lån. Anthony Glennon, Jamie Bramwell, Gavan Holohan, Danny Amos, Niall Maher, Otis Khan, Edwin Essel, Abo Eisa, Harvey Tomlinson og Aaron Braithwaite får ikke nye avtaler.
Juniorene Harvey Cribb og Charlie Clements har fått tilbud om å bli med videre som seniorer.

Keepere
12. Jake Eastwood (juni 2025)
41. Sebastian Auton var juniorspiller

Forsvar
5. Harvey Rodgers (juni 2026)
24. Doug Tharme (juni 2026)
28. Toby Mullarkey (juni 2025)
33. Denver Hume Tilbudt ny kontrakt

Midtbane
4. Kieran Green (juni 2025)
6. Curtis Thompson (juni 2025)
10. Charles Vernam (juni 2026)
15. Harry Clifton Tilbudt kontrakt
16. Callum Ainley Tilbudt kontrakt
29. Alex Hunt (juni 2025)
30. Evan Khouri (juni 2026)
0. Harvey Cribb tilbudt proffkontrakt til juni 2025
0. Charlie Clements tilbudt treårig lærlingkontrakt

Angrep
9. Rekeil Pyke (juni 2025)
25. Donovan Wilson (juni 2025)
32. Danny Rose (juni 2025)
35. Cameron Gardner (juni 2026)

Trenere og støtteapparat
David Artell
(manager) (juni 2026)
Shaun Pearson (assistent)
Ben Davies (førstelagstrener)
Steve Croudson (keepertrener)
Dave Moore (fysio)
Joe Hutchinson (spillerrekruttering)
Greg Howard (fysisk trener)
Mason Cook (analysesjef)
Frank Howell (lege)

Juniorspillere

Finn Abraham
Finley Axcell
Seb Auton
Jaxon Blankley
Billy Bradley
Henry Brown
Shakeel Brown – utlånt til Barton Town
Henry Burt
Charlie Carrick
Charlie Clements – utlånt til Winterton Rangers
Jack Collins
Harvey Cribb – utlånt til Winterton Rangers
Finley Fletcher
Alfie Foy
Cameron Gardner* – proffkontrakt
Grayson Giles
Charlie Hatton
Kian Hawley
Josh Henderson
Mamadu Jalloh
Carlo Midwinter
Will Mitchell – utlånt til Barton Town
Fortune Onoh
Lennon Peterson
Thomas David Rennardson
Hayden Rogers
Tom Ronaldson
Harry Shipstone
Elliott Smith
Callum Storr

Hvem tar farvel?

Når Grimsby spiller serieavslutning på lørdag er det også ventet at vi vil se en rekke spillere for siste gang. Spillere på utgående kontrakter sies å få vite dommen etter lørdagens kamp.

Med en usikker ligaplassering har klubben sittet på gjerdet i dette arbeidet. Det er en rekke profiler som er på utgående kontrakter, blant dem bysbarnet Harry Clifton. Han har spilt mye og bør ha håp om fornyet kontrakt, men det er jo slikt at David Artell vil bygge opp et mer spillende lag hvor kanskje ikke hans egenskaper blir verdsatt like mye?

Gavan Holohans kontrakt ender også i sommer. Iren har spilt mer og mer under Artell. Det som taler mot han er alderen. Grimsby trenger sårt raskere og mer atletiske spillere.

Niall Maher, Anthony Glennon, Abo Eisa, Jamie Andrews, Arthur Gnahoua og Callum Ainley har fått begrenset med spilletid. Hvem er i planene med videre her? Eisa var strålende i starten av sesongen, men har falmet og med null defensive fiber var det vanskelig å bruke han i vingbacksystemet. Selv har jeg litt sansen for Gnahoua, men hans skadehistorikk kan felle han. Ainley kjenner Artell godt fra tiden i Crewe og han fortjener kanskje et år til etter at han mistet mye av sesongen grunnet en kreftoperasjon. Maher og Glennon har ikke fått mye tillitt av Artell, men har også vært uheldige med skader, bilkrasj og privat anliggende denne sesongen.

Kieran Green har opsjon for en sesong til og med hans form ser vi ikke bort i fra at han også er ønsket med videre, selv om han ikke har den mest blendende spillestilen.

Denver Hume kom på en halvårskontrakt i vinter og spilte mye i starten før Charles Vernam tok over plassen hans etter en karantene. Med Amos og Glennon på vei ut dørene så har Hume en god mulighet for å få kontraktstilbud.

Unge Jamie Bramwell (19) har gjort et fint inntrykk de få gangene han har fått sjansen. Han vil trolig være en billig mann å forlenge med, men det spørs vel om han vil få særlig med spilletid. Av de øvrige unge proffene er det nok Aaron Braithwaite som ligger nærmest å få forlenget sammen med Bramwell da verken Tomlinson eller Essel har slått helt til.

Khan og Amos ble sågar leid ut i vår og er neppe med i planene videre. Disse spillerne har nå returnert etter at sesongen er ferdig for de fleste i non-league.

Alex Hunt ble også leid ut, men han har kontrakt en sesong til. Så spørs det om klubben ønsker å kvitte seg med det tidligere Sheffield Wednesday-talentet som er blant dem som tjener mest i klubben.

Harry Wood og Harvey Cartwright har vært på lån fra Hull. Her er Harry på utgående kontrakt med Tigers, han har noe med seg, men har liksom ikke passet i noen posisjoner i vårens defensive spillestil. Hull har troen på Harvey og har han på kontrakt frem til sommeren 2026, men Hull er godt besatt på keeperplass.

Justin Obikwu er på lån fra cupaskeladden Coventry. Han forlenget kontrakten med dem rett før han gikk på lån til Grimsby, så dem er klare over hans store potensiale. I Grimsby har han vekslet fra det helt brilliante til å være helt anonym i kamper.

Økonomien vil nok uansett spille inn her. Eier Jason Stockwood sitter på pengesekken og har vært åpen om at årets sesong har vært en dyr en. Managerskifte og påfølgende spillerønsker av en ny leder er noe som kjent koster. Når man forrige sesong klarte seg bra grunnet et flott run i FA cupen, har denne sesongens bonusinnbetaling vært salget av Kamil Conteh.

Reglene for å hente spillere fra utlandet har blitt tøyet opp etter at det nesten var klink umulig for Grimsby med de forrige reglene hvor spillerne nærmest måtte være landslagsspillere. Nå har man en kvote på fire spillere man kan hente inn og det er kjent at speider Joe Hutchinson har vært ute å flydd. Gode engelske spillere på dette nivået er dyre og da kan det være smart å hente samme kvalitet for en billigere penge utenlands. Skal vi tro ryktebørsen har Hutchinson sett på det tyrkiske markedet, men dette er lite dokumenterte påstander.

Da var plassen berget

Med en serierunde igjen sikret Grimsby plassen også matematisk. En sesong under pari, men det kommer alltid en neste sesong.

En heller kjedelig kamp, men da man tok ledelsen kvarteret før slutt ved Smith så det ut som jobben var gjort.

Så doblet man det ved et nydelig langskudd fra Wilson til 2-0.

Grimsby – Swindon 2-0
Blundell Park, 6752 tilskuere

Mål: 1-0 Liam Smith (Ainley) 75′, 2-0 Donovan Wilson 85′

Grimsby (3-5-1-1): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 5. Harvey Rodgersm 31. Niall Maher – 2. Liam, Smith, 18. Harry Wood (16. Callum Ainley 72′), 6. Curtis Thompson (38. Jamie Bramwell 93′), 4. Kieran Green (30. Evan Khouri 86′), 10. Charles Vernam (33. Denver Hume 72′) – 8. Gavan Holohan (19. Jamie Andrews 72′) – 25. Donovan Wilson. Innnbyttere: 7. Abo Eisa, 41. Seb Auton.

Harry Clifton var syk, Doug Tharme slet med en skade han pådro seg sist. Justin Obikwu manglet også. Anthony Glennon har trent i en uke, Arthur Gnahoua er fremdeles ute, men kan rekke den siste kampen. Danny Rose er ute for resten av sesongen med en ankelskade, men han vil være klar når preseason starter. Harvey Cartwright og Rekeil Pyke er fortsatt ute.

David Artell snakket før kampen her og her!

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Misbrukt mulighet


I kveld kan man sikre plassen også matematisk når man spiller borte mot Colchester. Grimsbyfansen føler seg nok sikre allerede, men manager David Artell ville ikke høre snakk om det etter lørdagens kamp.

Grimsby havnet tidlig under og slet med å komme opp på den fysiske fotballen Colchester drev med. Donovan Wilson hadde vår beste sjanse i første omgang da han skjøt via en blå og utenfor.

Grimsby var et helt annet lag i andre omgang og presset på bare for å se et heldig mål av John Akinde etter 79 minutter.

Dermed er man fortsatt ikke matematisk sikret her.

Gjenstående kamper Grimsby: 20/4 Swindon (H), 27/4 Crawley (B)
Gjenstående kamper Colchester: 20/4 Notts Co (B), 23/4 Doncaster (H), 27/4 Crewe (H)
Gjenstående kamper Sutton: 20/4 Crawley (H), 27/4 MK Dons (B)
Gjenstående kamper Forest Green: 20/4 Morecambe (B), 27/4 Notts Co (H)

Tabellen:
21. Grimsby 44 -17 46p
22. Colchester 43 -17 44p
23. Sutton 44 -25 40p
24. Forest Green 44 -36 36p

Colchester – Grimsby 2-0
JobServe Community Stadium

Mål: 1-0 Tom Hopper 5′, 2-0 John Akinde 79′

Grimsby (3-5-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 2. Liam Smith (7. Abo Eisa 78′), 4. Kieran Green, 6. Curtis Thompson (18. Harry Wood 66′), 15. Harry Clifton, 10. Charles Vernam – 20. Justin Obikwu, 25. Donovan Wilson. Innbyttere: 16. Callum Ainley, 19. Jamie Andrews, 31. Niall Maher, 33. Denver Hume, 41. Seb Auton.

Gult kort: Justin Obikwu 48′

Danny Rose gikk av med en skade på lørdag og kunne etterpå ikke stå på foten, så får man se om det er brudd. Rekeil Pyke, Harvey Cartwright, Arthur Gnahoua, Anthony Glennon og Niall Maher har vært på skadelista i det siste, men et par av dem skal nå ha returnert til feltet. Det var også et par smeller etter lørdagens kamp, hvem holdes hemmelig.

Artell har oppdatert pressen før kampen, lytt her og her!

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Plassen så godt som sikret

Vanskelig kamp i dag mot et opprykksjagende Crewe, med tap kan jo forspranget Grimsby har i bunnen ble spist grundig opp. Snur man den vil man sikre plassen med seier samtidig som Sutton taper.

David Artell har nok god greie på hvordan Crewe spiller da han har trent dem tidligere.

God start av Grimsby, men nye bekymringer da viktige Danny Rose måtte av med skade etter 21 minutter.

Det var fortjent at Grimsby tok ledelsen etter 38 minutter da Harvey Rodgers stusset inn et langt innkast fra stoppermakker Tharme.

Grimsby la seg ikke bakpå i andre omgang og doblet ledelsen ved Curtis Thompson som skjøt inn fra returrommet fra en corner.

På tampen pyntet man på resultatet da Denver Hume satte ballen i krysset etter flott forarbeid fra Wilson.

Det var Grimsbys femte strake seier over Crewe.

Sutton spilte uavgjort og kan i beste fall tangere oss på poeng, skal dem forbi må dem også hente inn de ti målene man har i bedre målforskjell. Dermed er det mye som tyder på at Grimsby også spiller i League Two neste sesong.

Crewe – Grimsby 0-3
The Mornflake Stadium, 6556 tilskuere

Mål: 0-1 Toby Mullarkey 38′, 0-2 Curtis Thompson 59′, 0-3 Denver Hume (Wilson) 90′

Grimsby (3-5-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 2. Liam Smith, 8. Gavan Holohan (19. Jamie Andrews 88′), 6. Ross Thompson, 4. Kieran Green (15. Harry Clifton 82′), 10. Charles Vernam (33. Denver Hume 82′) – 32. Danny Rose (25. Donovan Wilson 21′), 20. Justin Obikwu (16. Callum Ainley 88′). Innbyttere: 7. Abo Eisa, 41. Seb Auton.

Gult kort: Toby Mullarkey 45′

Anthony Glennon, Arthur Gnahoua, Niall Maher og Rekeil Pyke har vært ute i det siste. Maher er tilbake i trening, mens Gnahoua og Glennon håpes tilbake i trening på mandag. Etter Harrogate-kampen var det et par som fikk noen vondter, men Artell vil ikke dele informasjon motstanderen kan dra nytte av.

Artell har gitt intervjuer før kampen her og her!

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Terminlista


Klokkeslettene har vi satt til 16:00 på lørdager og 20:45 i midtuke, men sjekk opp mot fasiten her!

04/07 Grimsby Boro B 5 1 Trening Fakta
08/07 Cleethorpes B 2 1 Trening Fakta
15/07 Hull City H 1 2 Trening Fakta
18/07 Qatar SC N 0 1 Spania Fakta
21/07 Port Vale N 1 1 Spania Fakta
25/07 Lincoln H 2 0 Trening Fakta
26/07 Boston Utd B 2 3 Trening Fakta
29/07 Fleetwood B 0 1 Trening Fakta
05/08 Wimbledon H 0 0 Serie Fakta
08/08 Mansfield B 0 2 Carabao Cup Fakta
12/08 Notts Co B 2 3 Serie Fakta
15/08 Salford H 2 0 Serie Fakta
19/08 Mansfield H 1 1 Serie Fakta
26/08 Walsall B 1 1 Serie Fakta
29/08 Man City U21 H 2 2 EFL Trophy Fakta
02/09 Gillingham H 2 0 Serie Fakta
05/09 Barnsley B 0 2 EFL Trophy Fakta
09/09 Bradford B 1 1 Serie (TV) Fakta
16/09 Wrexham B 0 3 Serie Fakta
23/09 Crawley H 2 3 Serie Fakta
30/09 Swindon B 1 2 Serie Fakta
03/10 Barrow H 2 1 Serie Fakta
07/10 Tranmere B 2 2 Serie Fakta
10/10 Bradford H 1 2 EFL Trophy Fakta
14/10 Accrington H 0 2 Serie Fakta
21/10 Stockport B 2 3 Serie Fakta
24/10 Colchester H 2 3 Serie Fakta
28/10 Doncaster B 0 1 Serie Fakta
05/11 Slough B 1 1 FA Cup 1r (TV) Fakta
11/11 Morecambe H 3 2 Serie Fakta
14/11 Slough H 7 2 FA Cup omkamp Fakta
18/11 Forest GR B 2 2 Serie Fakta
25/11 Sutton H 1 1 Serie Fakta
28/11 MK Dons B 1 1 Serie Fakta
02/12 Oxford B 0 2 FA Cup Fakta
09/12 Crewe H 2 1 Serie Fakta
16/12 Newport B 1 1 Serie Fakta
19/12 Spalding B 3 3 Lokal cup (5-3 e.s.s) Fakta
23/12 Harrogate H 1 2 Serie Fakta
26/12 Mansfield B 0 2 Serie Fakta
29/12 Salford B 3 0 Serie Fakta
01/01 Walsall H 1 6 Serie Fakta
13/01 Notts Co H 5 5 Serie Fakta
27/01 Tranmere H 1 2 Serie Fakta
03/02 Accrington B 0 0 Serie Fakta
10/02 Stockport H 1 3 Serie Fakta
17/02 Doncaster H 1 5 Serie Fakta
24/02 Morecambe B 1 1 Serie Fakta
02/03 Forest GR H 1 0 Serie Fakta
05/03 Wimbledon B 0 0 Serie Fakta
09/03 Sutton B 1 1 Serie Fakta
12/03 MK Dons H 1 0 Serie Fakta
16/03 Gillingham B 1 1 Serie Fakta
23/03 Wrexham H 1 3 Serie Fakta
29/03 Barrow B 1 3 Serie Fakta
01/04 Bradford H 1 1 Serie Fakta
06/04 Newport H 1 0 Serie Fakta
09/04 Harrogate B 0 1 Serie Fakta
13/04 Crewe B 3 0 Serie Fakta
16/04 Colchester B 0 2 Serie Fakta
20/04 Swindon H 2 0 Serie Fakta
27/04 Crawley B 0 2 Serie Fakta

 
Kamper blir listet opp ovenfor når vi får tak i dem.

Juniorlag U18
Grimsbys juniorlag spiller i Youth Alliance League. De fleste kampene går på lørdager rundt 12:00 norsk tid. I tillegg kommer det en rekke cupkamper.

5/8 Millwall U18 – Grimsby 2-1 Trening (Italia)
7/8 Torino – Grimsby 2-2 Trening (Italia)
9/8 Atalanta U17 – Grimsby 0-1 Trening (Italia)
12/8 Sampdoria U18 – Grimsby 3-3 Trening (Italia)
17/8 Stockport – Grimsby 0-0 YA Cup
26/8 Grimsby – Burton 1-3 Serie | Finn Abraham
2/9 Lincoln – Grimsby 1-4 Serie |
16/9 Notts Co – Grimsby 2-5 Serie | Grayson Giles 3, Charlie Clements, Jack Collins
30/9 Grimsby – Rotherham 4-1 Serie | Shakeel Brown, Charlie Clements 2, Henry Brown
6/10 Bradford – Grimsby 0-2 Serie | Shakeel Brown, Cameron Gardner
24/10 Lincoln – Grimsby 2-3 YA Cup | Cameron Gardner, Jack Collins, Charlie Clements
28/10 Grimsby – Hartlepool 7-0 Serie | Cameron Gardner 3, Harvey Cribb, Henry Brown, Charlie Clements, Jack Collins
31/10 Shrewsbury – Grimsby 0-3 FA Youth Cup |
4/11 Mansfield – Grimsby 2-2 Serie | Grayson Giles, Henry Brown
11/11 Grimsby – Salford 4-0 YA Cup | Cameron Gardner, Charlie Clements, Henry Brown, Grayson Giles
15/11 South Shields – Grimsby 1-5 FA Youth Cup | Cameron Gardner 3, Grayson Giles 2
18/11 Grimsby – Huddersfield 2-2 Serie
25/11 Doncaster – Grimsby 0-0 Serie
5/12 Grimsby – Nottingham Forest 1-0 FA Youth Cup | Henry Brown
16/12 Grimsby – Wrexham 5-1 YA Cup | Cameron Gardner 2, Fortune Onoh, Jack Collins 2
24/1 Grimsby – Millwall 1-4 FA Youth Cup 4. runde | Jack Collins
27/1 Shrewsbury – Grimsby 0-2 EFL Youth Alliance Cup Nord kvart | Cameron Gardner, Grayson Giles
3/2 Grimsby – Harrogate 1-1 Serie | Shakeel Brown
14/02 Grimsby – Doncaster 2-3 Serie | Cameron Gardner, Grayson Giles
17/2 Grimsby – Mansfield 2-1 Serie | Grayson Giles, Charlie Clements
2/3 Rotherham – Grimsby 1-1 Serie | Charlie Clements
5/3 Harrogate – Grimsby 3-2 | 3-2 Cameron Gardner, Charlie Clements
9/3 Grimsby – Mansfield 0-0 (5-4 e.s) EFL Youth Alliance Cup Nord semi |
12/3 Burton – Grimsby 1-0 Serie
15/3 Grimsby – Notts Co 3-0 Serie | Harvey Cribb 2, Grayon Giles
19/3 Hartlepool – Grimsby 1-3 Serie | Clements 2, Gardner
22/3 Huddersfield – Grimsby 1-1 Serie
23/3 Preston – Grimsby 1-0 Youth Alliance Cup Nord finale
26/3 Grimsby – Bradford 0-1 Serie
29/3 Grimsby – Lincoln 12:00 Serie
6/4 Grimsby – Huddersfield 2-0 Merit League | Giles Grayson 2
27/4 Doncaster – Grimsby 2-2 | Merit League | Giles Grayson 2

Damelaget
Damelagets kamper er listet opp her! Om du er over så spiller laget sine kamper på Oasis Academy i Wintringham.

Tap, men mistet ikke terreng

Grimsby misbrukte muligheten til å nærmest sikre plassen, men tap for Colchester og Forest Green betyr at man faktisk er nærmere å overleve allikevel da det minker på kampene.

En okay første omgang hvor man også hadde et mål underkjent. I andre omgang havnet man tidlig under, men slet med å svare da man så noe slitne og blodfattige ut.

Tabellen:
21. Grimsby 42 -18 43p
22. Sutton 43 -25 39p
23. Colchester 41 -20 38p
24. Forest Green 43 -30 36p

Harrogate – Grimsby 1-0
The EnviroVent Stadium

Mål: 1-0 George Thomson 49′

Grimsby (3-5-2): 12. Jake Eastwood – 28. Toby Mullarkey, 24. Doug Tharme, 5. Harvey Rodgers – 2. Liam Smith, 8. Gavan Holohan (10. Charles Vernam 74′), 6. Curtis Thompson, 19. Jamie Andrews (4. Kieran Green 62′), 15. Harry Clifton (33. Denver Hume 69′) – 20. Justin Obikwu (25. Donovan Wilson 74′), 32. Danny Rose. Innbyttere: 7. Abo Eisa, 18. Harry Wood, 41. Seb Auton.

Gult kort: Denver Hume

Denver Hume er tilbake etter karantene, men Charles Vernam leverte en meget god kamp i hans posisjon sist. Vi ser vel ikke bort i fra at Harry Clifton starter igjen. Anthony Glennon har slitt med en ankelskade i to-tre uker, men håpes tilbake på trening denne uken. Cartwright og Maher er på skadelisten.
Det skal være ingen nye skader i følge Artell som har blitt intervjuet her og her! Her kommer det frem at han er nær et par nye signeringer til sommeren, men han har også rundt 50 spillere under radaren. Man er åpne om at man er aktive på det internasjonale markedet da regelverket har blitt mykt opp fra slik det var rett etter Brexit.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell