Uavgjort mot serielederen

Tøffe kamper for Grimsby fremover. Onsdag venter Southampton i cupen, men før det må man bryne seg på den suveren serielederen Leyton Orient.

En endring med Alex Hunt inn for Bryn Morris.

Vanskelige forhold og man ble straffet for å trille i de bakre ledd. Et svakt utspark fra Crocombe ble fanget opp. Ball inn i boks til Charlie Kelman som fikk god tid til å få skutt avgårde et skudd i boksen. Dermed 0-1 etter 25 minutter.

39 sekunder ut i andre omgang stod det 1-1. Alex Hunt med en smart ball mellom to blå ut til Glennon som slo presist inn. Foran mål kom John McAtee skliende til og bredsidet inn.

Snuoperasjon på syv minutter her da en horribel tilbakepasning gikk rett i beina på George Lloyd. Alene med keeper satte han vakkert rundt keeper og nede ved stolpen.

Frustrerende baklengs etter 68 minutter da Luke Waterfall ikke fikk nok kraft på en pasning. Orient fanget opp og slo over til innbytter George Moncur som gjorde ingen feil.

Grimsby kunne ha tatt ledelsen på nytt da man fikk en straffe for hands, men Anthony Glennons forsøk ble reddet!

Serielederen virket å være fornøyd med uavgjort på tampen og det ender uavgjort. Bra kamp av Grimsby.

Grimsby – Leyton Orient 2-2
Blundell Park, 6283 tilskuere

Mål: 0-1 Charlie Kelman 25′, 1-1 John McAtee (Glennon) 46′, 2-1 George Lloyd 52′, 2-2 George Moncur 68′

Grimsby (3-5-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher – 7. Josh Emmanuel, 15. Harry Clifton (17. Bryn Morris 60′), 16. Alex Hunt, 8. Gavan Holohan, 3. Anthony Glennon – 9. George Lloyd (29. Ryan Taylor 80′), 10. John McAtee. Innbyttere: 18. Mikey O’Neill, 19. Tom Dickson-Peters, 20. Danilo Orsi, 23. Owen Gallacher, 26. Andy Smith.

Her blir det en avveiing opp mot onsdagens cupkamp, muligens er det grunnen til at Bryn Morris er benket? Ryan Taylor har hatt to innhopp nå, men skal bare ha en halvtime i seg foreløpig. Otis Khan trente to ganger denne uka og er aktuell for en benkeplass mot Southampton. Jordan Cropper er tilbake på feltet igjen og spilte mot Grantham på tirsdag. Kieran Green sliter ennå med ribbeina, han prøvde seg på feltet denne uka, men måtte kaste inn håndkleet.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Ute av cupen

Grimsbys deltakelse i Lincolnshire Senior Cup ble noe pøh om pøh denne sesongen. I semifinalen mot Grantham Town stilte man med et forsterket juniorlag. Grimsby reduserte sent til 2-1 på et straffespark ved Harvey Tomlinson, men maktet ikke å utligne før dommeren blåste av kampen.

Vi legger merke til at Jordan Cropper var tilbake fra skade.

Grantham – Grimsby XI 2-1

Grimsby XI: Will Mitchell, Jordan Cropper, Louis Boyd, Aaron Braithwaite, Jamie Bramwell, Henry Moore, Sean Scannell, Evan Khouri, Edwin Essel, Harvey Tomlinson, Stephen Wearne. Innbyttere: Alex Markham, Harry Milner, Will Hodgson, Harry Thorpe, Shakeel Brown.

Hadde fortjent å vinne

Tre endringer. Glennon, Lloyd og Efete inn. Gallacher og Orsi på benk, Amos ute av troppen. Dickson-Peters tilbake på benken.

Grimsby best i det meste i første omgang, men fortsatt målløst. 6-1 i cornere gir et visst bilde av kampen.
Andre omgang var roligere i starten. Grimsby var fortsatt best. Nærest kom man da Ryan Taylors heading fra kort hold ble reddet med beina av keeper.

Grimsby – Harrogate 0-0
Blundell Park, 5487 tilskuere

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel, 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton (16. Alex Hunt 69′), 17. Bryn Morris (18. Mikey O’Neill 69′), 8. Gavan Holohan – 9. George Lloyd (29. Ryan Taylor 76′), 10. John McAtee. Innbyttere: 19. Tom Dickson-Peters, 20. Danilo Orsi, 23. Owen Gallacher, 26. Andy Smith.

Ingen nye skader, Owen Gallacher skal være okay selv om han måtte gå av sist. Kieran Green sliter ennå med smerter i ribbeina. Otis Khan trener alternativt, men håpes tilbake på feltet med de andre i slutten av uka, men det er et par uker til han er kampklar. Jordan Cropper trente på feltet igjen på mandag.

Emmanuel med to nydelige assists

Etter noen skuffende resultater i ligaen synes det som om Paul Hurst går tilbake til enkle med 4-4-2. Hvordan vil det gå, følg kampen fra 15:00.

Owen Gallacher får sin debut her. Viktige Ryan Taylor er på benken etter å ha vært ute med en hamstringskade siden oktober!

Bra start for Grimsby som hadde sjanser for Orsi og Gallacher tidlig. Isteden tok Northampton ledelsen da de fikk slått inn foran kassen etter at en ball i korridoren overrumplet oss.

I pausen gjorde man to bytter og la om til 3-5-2.

Rett ut fra blokkene før det dabbet av igjen for Grimsby. Så etter 74 minutter utlignet man ved Luke Waterfall da man stod oppe på restene av en dødball, herlig forarbeid av Josh Emmanuel der.

Målet ga oss en boost og på overtid var Emmanuel på ferde igjen. Strøkent legg på pannen til Anthony Glennon som headet inn 2-1 fra kort hold.

Northampton – Grimsby 1-2
Sixfields Stadium, 6694 tilskuere

Mål: 1-0 Sam Hoskins 18′, 1-1 Luke Waterfall (Emmanuel) 74′, 1-2 Anthony Glennon (Emmanuel) 92′

Grimsby (4-4-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos (9. George Lloyd 46′) – 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan, 17. Bryn Morris (18. Mikey O’Neill 85′), 23. Owen Gallacher (3. Anthony Glennon 63′) – 10. John McAtee, 20. Danilo Orsi (2. Michee Efete 46′). Innbyttere: 16. Alex Hunt, 26. Andy Smith, 29. Ryan Taylor.

Gule kort: Danny Amos 15′, Josh Emmanuel 36′, Anthony Glennon 92′, Ryan Taylor 96′

Savnet av Kieran Green har vært åpenbart de siste kampene, midtbanekrigeren ventes å være ute noen uker til med bristet ribbein. Jordan Cropper trener alternativt på feltet. Ryan Taylor er tilbake på benken, typisk Hurst å holde det hemmelig. Otis Khan trener alternativt og er noen uker unna.

Blir sendt på TV

Grimsbys cupmøte med Southampton har nå blitt bekreftet i TV-programmet. Kampen vil bli sendt på Viasport 3 med sendestart klokken 20:10.

Viaplay har allerede streamet to kamper med Grimsby i FA-cupen, men møtene med Burton og Luton ble sendt på betalingsplattformen Viaplay. Nå blir Grimsby ennå mer tilgjengelig for allmuen da disse Viasport-kanalene ofte tilbys hos TV-distributører.

Det synes dessverre ikke at kampen vil ha norsk kommentator. Det har bare skjedd en gang tilbake i år 2000 da NRK hadde tippekamper fra Championship og Olav Traaen kommenterte Fulham – Grimsby.

Sjekk ut den internasjonale TV-oversikten for Southampton – Grimsby her!

Gillingham med sent mål

Hektisk program for Grimsby som gjør tre endringer. Anthony Glennon, Andy Smith og Gavan Holohan kommer inn for Josh Emmanuel, Danny Amos og Alex Hunt.

Ikke et eneste skudd på mål fra noen av lagene i første omgang. Mer frustrasjon i andre omgang og Gillingham var nær ved å ta ledelsen da Max Crocombe reddet en corner med låret.
Etter 56 minutter tok vertene ledelsen da man tapte den første duellen på en langpasning. De blå fosset inn fra hjørnet av boks og slo flatt inn til George Lapsie som løp inn 1-0 etter 56 minutter.

Gillingham la seg bakpå og virket å ha god kontroll. Så traff Anthony Glennon perfekt på et av sine innlegg. Gavan Holohan kom på et langt løp og headet inn fra 8 meter til 1-1 etter 75 minutter.

Nå startet Gillingham å angripe igjen. Dem svarte bra og tok ledelsen på nytt etter 87 minutter da et flott angrep ble headet inn.

Gillingham – Grimsby 2-1
Priestfield Stadium, 5097 tilskuere

Mål: 1-0 George Lapsie 56′, 1-1 Gavan Holohan (Glennon) 75′, 2-1 Oliver Hawkins 87′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan, 17. Bryn Morris (19. Tom Dickson-Peters 88′) – 10. John McAtee, 9. George Lloyd (20. Danilo Orsi 76′). Innbyttere: 7. Josh Emmanuel, 16. Alex Hunt, 18. Mikey O’Neill, 22. Danny Amos, 23. Owen Gallacher.

Gult kort: Anthony Glennon 19′, Gavan Holohan 91′, Luke Waterfall 94′, Chris Doig 96′

Kieran Green har et par «sprukne» ribbein og ventes ute i minst et par uker. Otis Khan er nok fire uker unna et comeback. Jordan Cropper og Ryan Taylor trener lett på feltet. Balansegang for Paul Hurst ved å bevare friske bein i det hektiske programmet.

The Hungover

Paul Hurst har nominert det samme laget som slo Crewe 3-0 sist serierunde. Det betyr at Josh Emmanuel, Alex Hunt, George Lloyd og John McAtee kommer inn for Kieran Green (skade), Daniel Orsi, Andy Smith og Gavan Holohan.

Grimsby har mange hengekamper i serien og med den gode formen håper man å klatre selv om Paul Hurst synes å se seg mer bakover på tabellen foreløpig.

To lag som speilet hverandre og få sjanser før Tom Hopper løp inn en heading i boks etter frispark. Grimsby kunne ha svart like etter ved Efete, men forsøkene ble først blokkert før skutt utenfor.

I andre omgang slet man med kvaliteten. Mye ball, men man slet med å få opp tempoet og vende spillet som ga svært få sjanser.

Grimsby – Colchester 0-1
Blundell Park, 6462 tilskuere

Mål: 0-1 Tom Hopper 32′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel (14. Stephen Wearne 76′), 2. Michee Efete, 31. Niall Maher, 6. Luke Waterfall, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 16. Alex Hunt (20. Danilo Orsi 46′), 17. Bryn Morris (8. Gavan Holohan 76′) – 9. George Lloyd (19. Tom Dickson-Peters 76′), 10. John McAtee (18. Mikey O’Neill 76′). Innbyttere: 3. Anthony Glennon, 26. Andy Smith.

Gule kort: Luke Waterfall 45′

Paul Hurst har varslet at man nå vil bruke hele troppen fremover grunnet det meget tette kampprogrammet. Kieran Green fikk seg en smell i ribbeinet sist og er ikke med her. Bryn Morris slet også på tampen sist og ble byttet av. Otis Khan ventes å være ute i 4-5 uker til og trener i gymmen fortiden, mens Ryan Taylor og Jordan Cropper er tilbake i lett trening på feltet.

Cupsjokket et faktum

For første gang siden 1996 er Grimsby videre til 5. runde i FA cupen. Nå venter Southampton 1. mars klokken 20:15.

Dermed er Grimsby blant de 16 siste lagene i turneringen og det lavest rangerte av de gjenværende klubbene.

Pangstart for Grimsby som tok en tidlig ledelse da Luton gjorde en defensiv feil. Danilo Orsi feedet Harry Clifton som satte ballen forbi keeper og inn via stolpen. Så doblet man etter 27 minutter. Denne gangen vant man duellen etter et kast. Clifton flikket vakkert videre til Orsi som med utsida vridde ballen bort i lengste! Inn i overtiden fikk vi et frispark til høyre på høyde med straffemerket. Danny Amos’ forsøk gikk over alle og inn via bortre stolpe.

Grimsby forsvarte seg godt i andre omgang og var kyniske.

Dommeren hadde såpass lite tro på Luton at man kun la til tre minutter slik at man drar det i land!

FA-cup 4. runde, omkamp:
Grimsby – Luton 3-0
Blundell Park, 7051 tilskuere

Mål: 1-0 Harry Clifton (Orsi) 9′, 2-0 Danilo Orsi (Clifton) 27′, 3-0 Danny Amos 45’+4

Grimsby (5-4-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 4. Kieran Green (16. Alex Hunt 65′), 17. Bryn Morris (3. Anthony Glennon 79′), 8. Gavan Holohan – 20. Danilo Orsi (39. Edwin Essel 88′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 13. Ollie Battersby, 30. Evan Khouri, 44. Sean Scannell.

Gule kort: Bryn Morris 33′, Danny Amos 43′, Michee Efete 80′

Ingen nye skader siden helga. Selv om man har signert spillere siden sist som ikke har spilt kamper i FA-cupen får dem ikke lov å spille så lenge dem ikke var registrert inn før den første kampen. Det betyr at man igjen vil ha god plass på benken i en turnering det jo er lov med ni innbyttere. Spesielt på spissplass er man tynne og det var grunnen til at Danilo Orsi ikke spilte lørdagens seriekamp.
Mikey O’Neill, John McAtee, Tom Dickson-Peters, George Lloyd, Owen Gallacher, Stephen Wearne og Josh Emmanuel får ikke lov å spille. Ryan Taylor, Jordan Cropper og Otis Khan er på skadelisten. Jaz Goundry, Jamie Bramwell, Aaron Braithwaite og Harvey Tomlinson er utleid.