Gillingham med sent mål

Hektisk program for Grimsby som gjør tre endringer. Anthony Glennon, Andy Smith og Gavan Holohan kommer inn for Josh Emmanuel, Danny Amos og Alex Hunt.

Ikke et eneste skudd på mål fra noen av lagene i første omgang. Mer frustrasjon i andre omgang og Gillingham var nær ved å ta ledelsen da Max Crocombe reddet en corner med låret.
Etter 56 minutter tok vertene ledelsen da man tapte den første duellen på en langpasning. De blå fosset inn fra hjørnet av boks og slo flatt inn til George Lapsie som løp inn 1-0 etter 56 minutter.

Gillingham la seg bakpå og virket å ha god kontroll. Så traff Anthony Glennon perfekt på et av sine innlegg. Gavan Holohan kom på et langt løp og headet inn fra 8 meter til 1-1 etter 75 minutter.

Nå startet Gillingham å angripe igjen. Dem svarte bra og tok ledelsen på nytt etter 87 minutter da et flott angrep ble headet inn.

Gillingham – Grimsby 2-1
Priestfield Stadium, 5097 tilskuere

Mål: 1-0 George Lapsie 56′, 1-1 Gavan Holohan (Glennon) 75′, 2-1 Oliver Hawkins 87′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 8. Gavan Holohan, 17. Bryn Morris (19. Tom Dickson-Peters 88′) – 10. John McAtee, 9. George Lloyd (20. Danilo Orsi 76′). Innbyttere: 7. Josh Emmanuel, 16. Alex Hunt, 18. Mikey O’Neill, 22. Danny Amos, 23. Owen Gallacher.

Gult kort: Anthony Glennon 19′, Gavan Holohan 91′, Luke Waterfall 94′, Chris Doig 96′

Kieran Green har et par «sprukne» ribbein og ventes ute i minst et par uker. Otis Khan er nok fire uker unna et comeback. Jordan Cropper og Ryan Taylor trener lett på feltet. Balansegang for Paul Hurst ved å bevare friske bein i det hektiske programmet.