Trakk Burton hjemme

Grimsby trakk hjemmekamp mot Burton i 3. runde av FA cupen.
Kanskje ikke storlaget man drømte om, men et svakt lag i League One gir håp om ytterligere avansement og mer prispenger. Vinneren av kampen får £105 000, i tillegg kan man håpe på TV-penger.

3. runde spilles mellom 6. og 9. januar 2023. Om det ikke blir TV-kamp for Grimsby snakker vi nok lørdag 7. januar klokken 16:00.

Khan-Khan!

Dette er siste hinder før storklubbene kommer inn i 3. runde. Du kan høre kampen på Mariners TV, men dem har ikke rettigheter for å vise bilder fra kampen.

Cambridge har ikke scoret hjemme siden 3. september. Det er et gjerrig lag som heller ikke scorer allverdens. Dem ligger på 20. plass i League One.

Paul Hurst gjør to endringer.  Andy Smith og Bryn Morris benkes, inn kommer Brendan Kiernan og Gavan Holohan.

Brendan Kiernan med vår største sjanse foreløpig, men han sklei i skuddøyeblikket.

Grimsby headet så i egen tverrligger på en corner. Om det var Green eller Maher var man noe usikre på.

Målløst til pause.

I andre omgang åpnet kampen seg opp. Etter drøye timen tok man ledelsen. Kiernan la ned et godt forarbeid på siden og slo inn. McAtees skudd ble det gitt retur på. Otis Khan fulgte opp og satte inn nede ved stolpen!

Så etter 81 minutter utlignet Cambridge ved en god heading av Sam Smith på en perfekt vektet kross.

Grimsby ga seg ikke. På et langt utspark tjuvstartet Otis Khan. Alle så på linjemannen da Khan kom alene mot keeper og satte elegant inn 2-1!

Grimsby holdt unna og er videre til 3. runde!

Cambridge United – Grimsby 1-2
Abbey Stadium, 3044 tilskuere

Mål: 0-1 Otis Khan 61′, 1-1 Sam Smith 81′, 1-2 Otis Khan 90′

Grimsby (4-1-2-3): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 4. Kiernan Green – 8. Gavan Holohan (17. Bryn Morris 95′), 15. Harry Clifton – 27. Brendan Kiernan (26. Andy Smith 91′), 10. John McAtee (21. Keke Simmonds 89′), 11. Otis Khan (30. Evan Khouri 95′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 16. Alex Hunt, 19. Lewis Richardson, 20. Danilo Orsi, 35. Jamie Pardington.

Gule kort: Kiernan Green 29′, Luke Waterfall 45’+2, John McAtee 83′

Anthony Glennon, Jordan Cropper, Bim Pepple og Ryan Taylor er ute med skader. John McAtee er usikker etter å ha mottatt et spark sist. Sean Scannell driver ennå opptrening. Harvey Tomlinson har nå gått på lån til Nathan Arnolds Cleethorpes etter å ha slitt med spilletid i Whitby Town. Aaron Braithwaite har gått til Whitby på lån, unggutten har ikke vært utleid tidligere grunnet en skade.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Ute av cupen

Grimsby er ute av EFL Trophy etter å ha tapt 1-0 hjemme mot Accrington Stanley for det rekordlave tilskuertallet 703.

Grimsby – Accrington 0-1
Blundell Park, 703 tilskuere

Mål: 0-1 Tommy Leigh (str) 66′

Grimsby (4-1-3-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 17. Bryn Morris – 11. Otis Khan (15. Harry Clifton 63′), 8. Gavan Holohan, 30. Evan Khouri (27. Brendan Kiernan 63′) – 20. Danilo Orsi (19. Lewis Richardson 63′), 21. Keke Simmonds (John McAtee 63′). Innbyttere: 4. Kiernan Green, 5. Shaun Pearson, 35. James Pardington.

Gule kort: Bryn Morris 65′, Andy Smith 89′

Anthony Glennon ventes å være ute i to uker. Jordan Cropper fryktes ute i seks uker da han har skadet den samme hamstringen som holdt han ute i starten av sesongen. Sean Scannell ventes tilbake i desember. Bim Pepple håpes tilbake i lett trening til uka. Jordan Maguire-Drew skal være klar igjen selv om han ikke var involvert på lørdag. Ryan Taylor er langtidsskadd til omlag februar. John McAtee ventes å bli hvilt her.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta

Uavgjort mot topplag

Stevenage ligger noe overraskende på 2. plass i League Two. I ettermiddag skal Grimsby bryne seg på overraskelseslaget som forrige sesong endte på 21. plass.

Mange velger å boikotte VM, så her er det bare å anbefale Grimsby Town til sine venner!

Grimsby gjør en formasjonsendring og bruker nok flere fysiske spillere for å demme opp mot storvokste Stevenage. John McAtee starter, men det er ikke ventet at han holder 90 minutter.

Grimsby  nærmest med bortetaktikk her, det var nær ved å gi resultater med både en straffe og stolpetreff på kontringer, men mål ble det ikke i første omgang.

The Mariners fortsatte der dem slapp i andre omgang som det beste laget, men sistepasningen manglet som oftest.

Mot spillets gang tok Stevenage ledelsen da Jake Reeves skjøt velplassert da ballen ble lagt tilbake til han på 16-meteren.

Syv minutters tilleggstid ble startet ved at Niall Maher fikk slengt foten rundt en forsvarer og kranglet inn 1-1 på en corner.

Det endte med 1-1 noe som vel var greit kampen sett under ett, men Grimsby var det klart beste laget i andre omgang.

Grimsby – Stevenage 1-1
Blundell Park, 6022 tilskuere

Mål: 0-1 Jake Reeves 79′, 1-1 Niall Maher 91′

Grimsby (5-3-2): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith (27. Brendan Kiernan 82′), 31. Niall Maher, 22. Danny Amos – 15. Harry Clifton, 4. Kiernan Green, 17. Bryn Morris (20. Danilo Orsi 82′) – 10. John McAtee, 11. Otis Khan (21. Keke Simmonds 74′). Innbyttere: 8. Gavan Holohan, 16. Alex Hunt, 19. Lewis Richardson, 30. Evan Khouri.

Gult kort: Kieran Green 42′

Jordan Maguire-Drew har trent, men ble kun 19 mann i troppen. Danilo Orsi er derimot tilbake. Bim Pepple ventes tilbake neste uke. Ryan Taylor er ute til omlag februar, mens man håper å se Sean Scannell tilbake i desember. To nye skader skal ha oppstått, en vil være ute i 6 uker og en annen i 2 uker, hvem dette er holdes hemmelig, men det kan være Glennon og Cropper? Jaz Goundry har fått en ny utlånsavtale, denne gangen med Matlock. Edwin Essel har også forlenget sitt utlån.

McAtee scoret i comebacket

Lørdag blir det et rimelig lokalt oppgjør hjemme mot Doncaster. Her ventes det over 8000 tilskuere da Doncaster har solgt sin kvote på 1237 billetter.

Gode nyheter er at John McAtee er tilbake fra skulderoperasjon og sitter på benken.

Grimsby kom ikke godt i gang og George Miller ga dem ledelsen allerede etter seks minutter. Noe bedring spillemessig utover omgangen uten at man kom nærmere enn da Harry Clifton ble hindret av keeper på en overgang.

Ny dårlig start på omgangen etter pausen da Harrison Biggins fikk drømmetreff. Med 0-2 gikk det mot vårt tredje strake tap i serien.

Publikum var i ekstase da John McAtee var involvert i et trippelbytte, men fikk en kalddusj to minutter senere da Doncaster satte nådestøtet ved George Miller.

John McAtee fikk en boost i sitt comeback da han reduserte til 1-3 etter 79 minutter.

Dette var ikke dagen og Grimsbys svake serieform fortsetter.

Grimsby – Doncaster 1-3
Blundell Park, 8026 tilskuere

Mål: 0-1 George Miller (Knoyle) 6′, 0-2 Harrison Biggins 52′, 0-3 George Miller 63′, 1-3 John McAtee (Holohan) 79′

Grimsby (4-5-1): 1. Max Crocombe – 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 3. Anthony Glennon – 15. Harry Clifton, 17. Bryn Morris, 8. Gavan Holohan, 16. Alex Hunt (19. Lewis Richardson 61′), 11. Otis Khan (21. Keke Simmonds 61′) – 27. Brendan Kiernan (10. John McAtee 61′). Innbyttere: 4. Kieran Green, 30. Evan Khouri, 31. Niall Maher, 32. Jordan Cropper.

Gule kort: Alex Hunt 44′, Andy Smith 45’+1, Anthony Glennon 85′

Ryan Taylor vil være ute i flere måneder med en avrevet hamstring, man spår tre måneder. Paul Hurst den luringen sa at John McAtee skulle være tilbake neste uke, men han er allerede involvert. Bim Pepple er fremdeles ute, men håper å starte med alternativ trening neste uke. Danilo Orsi og Jordan Maguire-Drew håpes tilbake om en ukes tid. Å hente inn en kontraktløs spiss synes ikke å være aktuelt. Ryan Bennett sluttet å trene med klubben for to uker siden, men det skal være en god tone.

Videre i cupen

Paul Hurst gjør syv endringer her, men grunnet store skadeproblemer er de aller fleste involvert i kamptroppen.

Siste kampen i gruppespillet dette og Grimsby vil vinne avdelingen ved seier eller seier på straffer ved uavgjort. Skulle man avansere vil det være første gang Grimsby gjør det i EFL Trophy siden 2016.

Hos Manchester City er det ventet at nordmannen Oscar Bobb starter som spiss.

Legg merke til at kveldens kamp har avspark klokken 20:30 og kan sees på Mariners TV.

Pangstart da man ledet 1-0 etter 126 sekunder. Khouri brøt et oppspill. Simmonds dro seg løs og knuste ballen oppe i krysset! Grimsby var det beste laget i starten før City viste noen øyeblikk av klasse da Dickinson skled inn et innlegg fra Borges.

City hadde stort sett ballen, men sjansemessig var det jevnbyrdig. Ingen mål i andre omgang og man gikk rett på straffesparkkonkurranse hvor vinneren ville gå videre.

Her scoret Grimsby på sine fire første, mens Crocombe reddet to slik at man vant 4-2.

EFL Trophy, gruppe 6:
1 Grimsby 3 4-4 5p
2 Mansfield 3 4-5 5p
3 Man C U21 3 6-5 4p
4 Derby Co 3 5-5 4p

Grimsby – Manchester City U21 1-1 (4-2 e.s.s)
Blundell Park, 1281 tilskuere

Mål: 1-0 Keke Simmonds (Khouri) 3′, 1-1 William Dickson (Borges) 17′

Grimsby (4-4-2): 1. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Otis Khan (15. Harry Clifton 60′), 4. Kieran Green (5. Shaun Pearson 90′), 30. Evan Khouri (8. Gavan Holohan 90′), 3. Anthony Glennon (27. Brendan Kiernan 60′) – 19. Kyle Richardson, 21. Keke Simmonds. Innbyttere: 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 35. James Pardington.

Gule kort: Otis Khan 42′, Jordan Cropper 42′, Kieran Green 73′

Bim Pepple og Ryan Taylor er ute med hamstringskader. Danilo Orsi slet på treninga før helga og var ikke med i troppen sist. Kieran Green har stått over de to siste kampene med en lårskade, men ventes tilbake her. Jordan Maguire-Drew håpes snart klar igjen. John McAtee håpes tilbake på Blundell Park om et par uker. Sean Scannell er tilbake på feltet. Alex Hunt kan ikke spille i denne cupen da han har spilt for Sheffield Wednesday, han har også en liten smell og ville neppe ha spilt i utgangspunktet. Jordan Maguire-Drew håpes tilbake i full trening på torsdag.
Paul Hurst har som regel brukt dybden av troppen i disse kampene, men her er det mye på spill.

Borte mot Curzon eller Cambridge

Grimsbys kule var den andre som ble trukket. De vil møte vinneren av Curzon og Cambridge som spilte 0-0 på søndag og skal ut i omkamp.

Curzon Ashton spiller på nivå seks, mens Cambridge spiller i League One.

Andre runde spilles helga med lørdag 26 november. De store klubbene fra Premier League og Championship kommer først inn i 3. runde.