Videre i cupen

Paul Hurst gjør syv endringer her, men grunnet store skadeproblemer er de aller fleste involvert i kamptroppen.

Siste kampen i gruppespillet dette og Grimsby vil vinne avdelingen ved seier eller seier på straffer ved uavgjort. Skulle man avansere vil det være første gang Grimsby gjør det i EFL Trophy siden 2016.

Hos Manchester City er det ventet at nordmannen Oscar Bobb starter som spiss.

Legg merke til at kveldens kamp har avspark klokken 20:30 og kan sees på Mariners TV.

Pangstart da man ledet 1-0 etter 126 sekunder. Khouri brøt et oppspill. Simmonds dro seg løs og knuste ballen oppe i krysset! Grimsby var det beste laget i starten før City viste noen øyeblikk av klasse da Dickinson skled inn et innlegg fra Borges.

City hadde stort sett ballen, men sjansemessig var det jevnbyrdig. Ingen mål i andre omgang og man gikk rett på straffesparkkonkurranse hvor vinneren ville gå videre.

Her scoret Grimsby på sine fire første, mens Crocombe reddet to slik at man vant 4-2.

EFL Trophy, gruppe 6:
1 Grimsby 3 4-4 5p
2 Mansfield 3 4-5 5p
3 Man C U21 3 6-5 4p
4 Derby Co 3 5-5 4p

Grimsby – Manchester City U21 1-1 (4-2 e.s.s)
Blundell Park, 1281 tilskuere

Mål: 1-0 Keke Simmonds (Khouri) 3′, 1-1 William Dickson (Borges) 17′

Grimsby (4-4-2): 1. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 31. Niall Maher, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Otis Khan (15. Harry Clifton 60′), 4. Kieran Green (5. Shaun Pearson 90′), 30. Evan Khouri (8. Gavan Holohan 90′), 3. Anthony Glennon (27. Brendan Kiernan 60′) – 19. Kyle Richardson, 21. Keke Simmonds. Innbyttere: 2. Michee Efete, 6. Luke Waterfall, 35. James Pardington.

Gule kort: Otis Khan 42′, Jordan Cropper 42′, Kieran Green 73′

Bim Pepple og Ryan Taylor er ute med hamstringskader. Danilo Orsi slet på treninga før helga og var ikke med i troppen sist. Kieran Green har stått over de to siste kampene med en lårskade, men ventes tilbake her. Jordan Maguire-Drew håpes snart klar igjen. John McAtee håpes tilbake på Blundell Park om et par uker. Sean Scannell er tilbake på feltet. Alex Hunt kan ikke spille i denne cupen da han har spilt for Sheffield Wednesday, han har også en liten smell og ville neppe ha spilt i utgangspunktet. Jordan Maguire-Drew håpes tilbake i full trening på torsdag.
Paul Hurst har som regel brukt dybden av troppen i disse kampene, men her er det mye på spill.