Utrolig avansement

Grimsbys dramatiske Play Off-eventyr fortsetter med uforminsket styrke. Man trodde ikke at det kunne bli mer dramatisk enn i kvartfinalen mot Notts County. Så feil kan man ta.

Etter en god start kom Wrexham foran på et et billig straffespark, men John McAtee svarte kontant med en suser i krysset.

I andre omgang tok det helt av. Etter flere gode sjanser tidlig fikk man uttelling da Waterfall skallet inn Amos’ kross til 1-2. Wrexham skapte balanse da Ben Tozer headet inn en corner. Like etter var kampen snudd da Paul Mullin slo ballen inn med hånda til 3-2.

Grimsby ga seg ikke for tørre møkka! Ryan Taylor headet inn McAtees innlegg til 3-3 etter 72 minutter. Så 3-4 ved Emmanuel Dieseruwve som flydde inn en corner! Wrexham var livsfarlige på dødballer og 4-4 ble satt inn ved Jordan Davies. Dermed ekstra omganger.

Grimsby la om til 3-5-2 etter en skade på Amos og starten på ekstra omgangene var langt mer forsiktige med alt som stod på spill. Så i kampens 119. minutt går Grimsby opp til 5-4 ledelse da Luke Waterfall header inn Croppers kast.

To minutter legges til og vi holder ut! Nå blir det opprykksfinale på 1. pinsedag!

Wrexham – Grimsby 4-5 (4-4 etter 90 minutter)
Racecourse Ground, 9732 tilskuere

Mål: Paul Mullin (str) 13′, 1-1 John McAtee 14′, 1-2 Luke Waterfall (Amos) 47′, 2-2 Ben Tozer 63′, 3-2 Paul Mullin 64′, 3-3 Ryan Taylor (McAtee) 72′, 3-4 Emmanuel Dieseruwve (McAtee) 78′, 4-4 Jordan Davies 80′, 4-5 Luke Waterfall (Cropper) 119′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos (5. Shaun Pearson 91′) – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan (17. Arjan Raikhy 102′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (9. Tristan Abrahams 87′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruwve 75′). Innbyttere: 25. Jordan Maguire-Drew.

Gule kort: Danny Amos 25′, Luke Waterfall 28′, Ryan Taylor 36′

Både John McAtee og Gavan Holohan gikk av med krampe sist. 120 minutter i beina taler ikke til vår fordel, men det er ikke ventet særlige endringer på laget. I intervjuene før kampen sa Paul Hurst at det et par småskader han ville ta en avgjørelse på lørdag morgen. Både David Longe-King og Lenell John-Lewis er tilbake i gruppa etter utlånsavtaler. Michee Efete og Sean Scannell er ferdige for sesongen med alvorlige skader.

Radio | TV | TV2 | Livetekst | Twitter | Fakta

For en kamp!

Grimsby gikk videre til Play Off-semien etter en legendarisk kamp foran 12 023 tilskuere.

Ingen overraskelser fra Paul Hurst i laguttaket og Grimsby var det beste laget helt frem til Jordan Cropper ufrivillig handset på et skudd. Ruben Rodrigues satte straffen med 17 minutter igjen.

Man hadde lagt inn et godt skift her og det var forsmederlig å se en bingo-straffe ødelegge.

Så seks minutter på overtid fikk man frispark. Keeper kom frem. Det oppstod kaos i boksen før Gavan Holohan tuppet ballen over streken. Dermed ekstra omganger.

Så i kampens 119 minutt fikk vi et frispark igjen. Det ble lempet frem. Luke Waterfall vant duellen og headet frem til Emmanuel Dieseruwve som stupte frem og kranglet ballen over streken!

Notts County – Grimsby 1-2 (1-1)
Meadow Lane, 12 023 tilskuere (2013)

Mål: 1-0 Ruben Rodrigues (str) 73′, 1-1 Gavan Holohan (Crocombe) 96′, 1-2 Emmanuel Dieseruwve (Waterfall) 119′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (12. Emmanuel Dieseruwve 88′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan (8. Giles Coke 109′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (25. Jordan Maguire-Drew 81′) – 29. Ryan Taylor (9. Tristan Abrahams 81′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson.

Gule kort: Harry Clifton 43′, Ryan Taylor 70′, Luke Waterfall 85′, Shaun Pearson 117′

Grimsby sparte de beste sist og av dem som kom inn gjorde Emmanuel Dieseruwve seg bemerket med hattrick. Arjan Raikhy regnes nok ikke fit nok til å starte her, men kan få en plass i troppen. Adam Crookes skal være klar her selv om han stod over noen dagers trening med et ankelproblem i uka som var. David Longe-King er tilbake etter sitt utlån og får lov til å spille om ønskelig. Lenell John-Lewis sikret forøvrig opprykk for York på lørdag og er muligens også på vei inn dørene igjen?

Radio | TV | TV2 | TV3Livetekst | Twitter | Fakta

Ni endringer ga målfest

Med Play Off i boks gjør Paul Hurst ni endringer. Den unge stopperen Jamie Bramwell kommer sågar inn og gjør sin debut fra start. Det er også et par juniorer på benken i Braithwaite og Tomlinson. Arjan Raikhy er tilbake fra langtidsskade og tar plass på benken.

Grimsby ligger an til å bli nummer seks, men man kan i teorien også bli nummer fem eller syv. Sluttplasseringen vil ha en del å si for veien videre. Blir det sjetteplass venter kvartfinale borte mot Notts County, men da blir det også semifinale mot lag nummer to. Så man kan jo spekulere i den enkleste veien til finalen.

Alle Play Off-kampene sendes eksklusivt på BT Sport. Viaplay har tidligere sagt at dem ikke har rettigheter å vise fra Vanarama National League, men det er jo fritt frem å sende dem noen ønsker.

Grimsby tok en fortjent ledelse etter at Dieseruwve vant en duell i boks på Crookes’ innkast. Ballen ble slått over til Jordan Maguire-Drew som fikk det til å se så enkelt ut da han plasserte nede i korthjørnet.

Grimsby doblet på straffespark ved Emmanuel Dieseruwve som selv ordnet straffen da han ble overfalt av keeper på et legg fra Wright.

Ny spenning da Daniel Whitehall reduserte tidlig etter at Eastleigh hadde brutt vår spill og kontret. Like etter stod det 2-2 da Sam Smart var frempå.

Det var litt overraskende at Grimsby på nytt tok ledelsen etter timen da Dieseruwve smettet foran på et innlegg fra Cropper.

Kampens sjette mål kom etter 71 minutter da Scott Burgess holdt i ballen for lenge. Jake Hesketh takket for sjansen og fikk skutt ballen forbi Battersby som kunne hatt litt sterkere hender der.

Paul Hurst lærte iallefall litt om laget i andre omgang.

Så fire minutter før slutt tok man ledelsen på nytt da Emmanuel Dieseruwve fullbydet sitt hattrick etter Croppers legg.

Kampen var ikke over da Cropper handset. Straffespark til Eastleigh og Barnett satte inn 4-4 som også ble sluttresultatet.

Eastleigh – Grimsby 4-4
Silverlake Stadium, 3499 (556) tilskuere

Mål: 0-1 Jordan Maguire-Drew 31′, 0-2 Emmanuel Dieseruwve (str) 44′, 1-2 Daniel Whitehall 54′, 2-2 Sam Smart 56′, 2-3 Emmanuel Dieseruwve (Cropper) 60′, 3-3 Jake Hesketh 71′, 3-4 Emmanuel Dieseruwve (Cropper) 86′, 4-4 Tyrone Barnett (str) 90′

Grimsby (4-4-1-1): 13. Ollie Battersby – 32. Jordan Cropper, 5. Shaun Pearson, 38. Jamie Bramwell, 3. Adam Crookes – 25. Jordan Maguire-Drew (9. Tristan Abrahams 63′), 8. Giles Coke (C) (17. Arjan Raikhy 46′), 35. Joey Jones, 19. Max Wright (37. Harvey Tomlinson 87′) – 30. Scott Burgess –  12. Emmanuel Dieseruwve. Innbyttere: 31. Evan Khouri, 34. Aaron Braithwaite.

Gult kort: Shaun Pearson 33′, Arjan Raikhy 68′, Jordan Cropper 90′

Luke Waterfall er tilbake fra suspensjon, men står over. Man sparer også en skulderplaget John McAtee, som kom seg gjennom kampen sist. Arjan Raikhy har trent seg opp etter skade tilbake i moderklubben Aston Villa og ventes å få spilletid.
Michee Efete og Sean Scannell er ute for resten av sesongen med skader. Danny Rose har nå offisielt blitt frigitt av klubben.
Man hviler en rekke spillere her og gir flere unggutter sjansen, men Edwin Essel er ute med en hamstringskade. Luis Adlard er heller ikke involvert.

Radio | Livetekst | Twitter | Fakta | Tabell

Klar for Play Off

I kveld spiller man sin nest siste seriekamp når Boreham Wood kommer på besøk. Grimsby trenger ett poeng på de to siste kampene for å sikre en plass i Play Off.

Paul Hurst tar sjansen ved å bruke John McAtee fra start. Han setter også inn Sousa og Pearson. Ut går Abrahams, Scannell (skade) og Waterfall (suspendert).

Grimsby tok ledelsen ved John McAtee som utnyttet en grov feil i de bakre rekker. Alene mot keeper var han sikker som banken.

The Mariners var det beste laget og det stod ikke på antall sjanser, men utnyttelsen var ikke allverdens.

Ingen stor kamp, men jobben gjort. Nå blir det Play Off.

Grimsby – Boreham 1-0
Blundell Park, 6010 tilskuere

Mål: 1-0 John McAtee 19′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 5. Shaun Pearson, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (30. Scott Burgess 88′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruwve 88′). Innbyttere: 3. Adam Crookes, 9. Tristan Abrahams, 25. Jordan Maguire-Drew.

Sean Scannell pådro seg en akilleskade på lørdag og vil opereres på tirsdag, dermed er han trolig ute til juletider. Luke Waterfall fikk ens kamp karantene. Michee Efete er også ferdig for sesongen med en ankelskade. John McAtee var tilbake på benken sist etter skulderskade, men må operere i sommer. Arjan Raikhy håper å rekke eventuelle Play Off-kamper.

Dramatiske minutter ødela

Grimsby kunne feire en plass i Play Off her og det så lenge veldig bra ut. Så var Luke Waterfall meget uheldig. Først scorer han selvmål, så lager han straffespark og får rødt kort. Plutselig lå Grimsby under 2-0.

Før dette hadde man sett riktig så gode ut og burde ha ledet med flere mål!

Grimsby angrep med ti mann og ble straffet etter 68 minutter da Maidenhead satte inn nådestøtet med 0-3.

Tristan Abrahams pyntet på resultatet med et straffemål et lite kvarter før slutt.

Grimsby – Maidenhead 1-3
Blundell Park, 6383 tilskuere

Mål: 0-1 selvmål (Luke Waterfall) 24′, 0-2 Sam Barratt (str) 28′, 0-3 Ryan Upward 68′, 1-3 Tristan Abrahams (str) 76′

Grimsby (4-4-2): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (5. Shaun Pearson 28′), 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos – 11. Sean Scannell (25. Jordan Maguire-Drew 13′), 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton – 9. Tristan Abrahams, 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruvwe 77′). Innbyttere: 10. John McAtee, 18. Erico Sousa.

Gult kort: Shaun Pearson 87′