Utrolig avansement

Grimsbys dramatiske Play Off-eventyr fortsetter med uforminsket styrke. Man trodde ikke at det kunne bli mer dramatisk enn i kvartfinalen mot Notts County. Så feil kan man ta.

Etter en god start kom Wrexham foran på et et billig straffespark, men John McAtee svarte kontant med en suser i krysset.

I andre omgang tok det helt av. Etter flere gode sjanser tidlig fikk man uttelling da Waterfall skallet inn Amos’ kross til 1-2. Wrexham skapte balanse da Ben Tozer headet inn en corner. Like etter var kampen snudd da Paul Mullin slo ballen inn med hånda til 3-2.

Grimsby ga seg ikke for tørre møkka! Ryan Taylor headet inn McAtees innlegg til 3-3 etter 72 minutter. Så 3-4 ved Emmanuel Dieseruwve som flydde inn en corner! Wrexham var livsfarlige på dødballer og 4-4 ble satt inn ved Jordan Davies. Dermed ekstra omganger.

Grimsby la om til 3-5-2 etter en skade på Amos og starten på ekstra omgangene var langt mer forsiktige med alt som stod på spill. Så i kampens 119. minutt går Grimsby opp til 5-4 ledelse da Luke Waterfall header inn Croppers kast.

To minutter legges til og vi holder ut! Nå blir det opprykksfinale på 1. pinsedag!

Wrexham – Grimsby 4-5 (4-4 etter 90 minutter)
Racecourse Ground, 9732 tilskuere

Mål: Paul Mullin (str) 13′, 1-1 John McAtee 14′, 1-2 Luke Waterfall (Amos) 47′, 2-2 Ben Tozer 63′, 3-2 Paul Mullin 64′, 3-3 Ryan Taylor (McAtee) 72′, 3-4 Emmanuel Dieseruwve (McAtee) 78′, 4-4 Jordan Davies 80′, 4-5 Luke Waterfall (Cropper) 119′

Grimsby (4-4-1-1): 21. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper, 6. Luke Waterfall, 26. Andy Smith, 22. Danny Amos (5. Shaun Pearson 91′) – 18. Erico Sousa, 4. Ben Fox, 28. Gavan Holohan (17. Arjan Raikhy 102′), 15. Harry Clifton – 10. John McAtee (9. Tristan Abrahams 87′) – 29. Ryan Taylor (12. Emmanuel Dieseruwve 75′). Innbyttere: 25. Jordan Maguire-Drew.

Gule kort: Danny Amos 25′, Luke Waterfall 28′, Ryan Taylor 36′

Både John McAtee og Gavan Holohan gikk av med krampe sist. 120 minutter i beina taler ikke til vår fordel, men det er ikke ventet særlige endringer på laget. I intervjuene før kampen sa Paul Hurst at det et par småskader han ville ta en avgjørelse på lørdag morgen. Både David Longe-King og Lenell John-Lewis er tilbake i gruppa etter utlånsavtaler. Michee Efete og Sean Scannell er ferdige for sesongen med alvorlige skader.