Holloway bekreftet


Like før klokken 15:00 (norsk tid) på Nyttårsaften slapp klubben en pressemelding hvor de bekrefter at Ian Holloway er ny manager for Grimsby Town. Han vil bli presentert for fansen før avspark i kampen mot Salford. Anthony Limbrick vil fortsette som assistent og vil lede laget mot Salford.
Ben Davies vil også fortsette i en trenerrolle i klubben, men det hadde han jo også fra før av på aldersbestemt nivå.

Kontraktvarigheten er av 18 måneder hvor man etterpå vil gå over på en seks måneders forlengelse-syklus ved enighet.

«Det er med glede at vi kan annonsere ansettelsen av Ian Holloway som førstelags manager,» starter nyhetsbulletinen på klubbens offisielle nettside.

«Den første telefonsamtalen jeg hadde med Ian varte i over to timer, det var åpenbart at det var han som intervjuet meg. Han ville vite om prosjektet uten at noe ble holdt tilbake,» fortalte hovedaksjonær John Fenty.

«Telefonsamtalen førte igjen til et møte på Papa’s fiskerestaurant i Cleethorpes. Alle som kjenner Ian godt vil vite at hans elskverdige kone Kim alltid er en del når avgjørelsen skal bli tatt og hun var også med på møtet. Intervjuet varte i fire timer og Ian ville vite enda mer om klubben, hvordan den fungerer og mye mer.»

«Styret mener at å sikre en manager av Ians erfaring og gode rykte viser vår forpliktelse over å bringe suksess tilbake til Blundell Park. Vi mener hans meritter med suksess i mindre og ufasjonable klubber gjør han en attraktiv langtids ansettelse.»

«Ian og Kim vil nå selge huset og flytte oppe til området. De ser på Grimsby som et langtidsprosjekt. Han vil også gå inn med aksjer i klubben og vil møte på styremøter. Kortsiktig tror vi hans positive energi og sult etter suksess vil gi et oppsving og bedre formen vår for det nye året.»

«Styret vil samtidig takke Anthony Limbrick og Ben Davies for deres jobb som forbedret vår spill. Vi kan gledelig meddele at Anthony vil fortsette som assistent manager og vil jobbe tett med Ian.»

«Vi håper at du er enig om at denne ansettelsen er et kupp som både styret og fansen kan dele gleder av. Vi fortsetter å ha en ambisjon om å levere suksess på og av banen.»

Reaksjoner
Man kan trygt si at ansettelsen av Holloway har skapt feber i byen. Medias interesse er også plutselig på Grimsby for første gang siden Ivano Bonetti-insidenten.


Holloway kommer fra en jobb i media og vet hvordan det hele virker. Sjekk ut hans opptreden på Sky Sports over.


Holloway invaderte en bryllupstilstelling i restauranten på Blundell Park.

Holloway på vei inn?

Journalister i BBC og SKY har det siste døgnet meldt om at Grimsby vil ansette Ian Holloway innen kort tid.

Nå sirkulerer det også bilder av at manageren ankommer Blundell Park. Det er ventet at Ian Holloway vil beholde Anthony Limbrick og de andre trenerne i klubben.

Tiåret endte med elleve på rad uten seier


Mye pågår i kulissene i disse dager. To parter snuser på oppkjøp av klubben, mens det sittende regimet jobber med løsningen av en permanent manager.
Oppi det hele skal Grimsby unngå nedrykk. Fiskerne startet sesongen fantastisk, men har raknet fullstendig siden. Før årets siste kamp ligger The Mariners på 20. plass.

Matt Green inn for Moses Ogbu er eneste endring. Med fire kamper på ti dager spørs det om man heller vi rotere til neste kamp? Jordan Cook er tilbake fra skade og sitter på benken. Brandon Buckley som ble tilbakekalt fra lån i dag var 19. mann i troppen og ser kampen fra tribunen.

Pangstart for Grimsby da Charles Vernam dro seg ned til dødlinja og slo flatt inn til Max Wright som hadde en tynn berøring før ballen havnet på andre stolpe til Jake Hessenthaler som dunket inn oppunder nettaket.

Crawley justerte seg etter dette og kom bedre med i kampen. Det var derfor ikke uventet at dem utlignet etter 37 minutter da ballen ble sluppet inn i bakrommet til Ashley Nadesan.

Grimsby har ikke vunnet siden 28. september og kampen lå og vippet i andre omgang, men det siste trekket mangler liksom. Dermed ender det 1-1. Anthony Limbrick kan nå vise til 0 4 4 i løpet av hans åtte kamper. Grimsby har ikke vunnet på elleve.

Grimsby – Crawley 1-1
Blundell Park, 3612 tilskuere

Mål: 1-0 Jake Hessenthaler (Wright) 2′, 1-1 Ashley Nadesan 37′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (11. Jordan Cook 82′), 12. Ethan Robson – 19. Max Wright (20. Moses Ogbu 68′), 7. Matt Green (14. Ahkeem Rose 46′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 10. Elliott Whitehouse, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Gule kort: Liam Gibson 24′, Luke Hendrie 59′, Harry Clifton 62′

Jordan Cook og Matt Green er tilbake fra skader. James Hanson er trolig ute hele juleprogrammet. En magesyk Liam Gibson maktet kun en time sist. Ludvig Öhman har en lyskeskade. Brandon Buckley har blitt tilbakekalt fra sitt utlån til Cleethorpes hvor han fikk lite spilletid.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Endelig scoret Grimsby

Grimsby er som vanlig best, men får lite med seg også i dag. Trøsten i dag får være at vi scorer for første gang på 699 minutter med seriefotball etter 75 dagers ventetid.

Grimsby ser mer dynamiske ut uten James Hanson og Matt Green. Max Wright og Charles Vernam gir et livligere angrep, men målsniken foran kassen han mangler ennå. I dag fikk både Moses Ogbu og Ahkeem Rose sjansen som midtspisser uten å lykkes i nevneverdig grad.

I overgangsvinduet som åpner i januar er det ventet at klubben vil prøve å hente inn to til tre spillere, noe John Fenty også har satt av midler til. Så får vi se da om det er Anthony Limbrick som får gjøre de handlene. I et intervju med BBC før kampen avslørte han at han allerede hadde noen spillere linet opp, men uten en seier kan det være at styret tenker nytt og da kan Ian Holloway være på vei inn dørene som ny hovedtrener.

Macclesfield – Grimsby 1-1
Moss Rose, 1991 tilskuere

Mål: 1-0 Joe Ironside (str) 49′, 1-1 Charles Vernam (Rose) 59′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson (25. Mattie Pollock 61′) – 8. Jake Hessenthaler (10. Elliott Whitehouse 76′), 15. Harry Clifton, 12. Ethan Robson – 19. Max Wright, 20. Moses Ogbu (14. Ahkeem Rose 58′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 23. Sam Russell, 17. Harry Cardwell, 22. Elliott Hewitt, 29. Joe Starbuck.

Gule kort: Luke Hendrie 45’+1, Max Wright 54′, Harry Davis 83′

James Hanson (legg) mister hele juleprogrammet med skade. Matt Green (lyske) er ny på skadelisten etter å ha slitt på trening den siste tiden. Jordan Cook har også en vond lyske. Elliott Hewitt (hånd) er  tilbake på benken sammen med Elliott Whitehouse (syk). Sebastian Ring har nå forlatt klubben. Ludvig Öhman ikke på benken.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Ring forlater klubben


Klubben og Sebastian Ring har kommet til enighet om å avslutte kontrakten seks måneder før den gikk ut.

Den svenske venstrebacken ble signert av Michael Jolley i desember i fjor og spilte en del i vårsesongen 2019. Denne sesongen har han kun blitt gitt sporadiske sjanser. Hans forrige seriekamp var 20. august, mens han siste kamp kom i EFL Trophy mot Leicester U21 29. oktober.

Sebbe spilte for Örebro SK fra 2013 til 2018 og er yngre bror av Djurgårdens Jonathan Ring.

Som et skandinavisk tilsnitt i supporterfloraen syns vi selvsagt at det er trist at en av de tre svenskene forsvinner fra klubben. Ring var en meget teknisk venstreback og en hedersmann utenfor banen. I februar skal han og Amanda bli foreldre til en liten gutt.

Ring har bare gode ord å si om Grimsby i sitt avskjedsintervju med klubben som du kan lese her!

Vi ønsker Sebbe lykke til videre i karrieren.

Grimsby hadde overtaket, Scunthorpe kontret inn


God kok på Blundell Park med 7385 tilskuere til det første lokalderbyet i serien på fjorten år mellom disse klubbene. Grimsby var store underdogs men herjet til tider med Scunthorpe. Å score mål er dog et stort problem i Grimsby. Max Wright var nær to ganger, men isteden var det Scunthorpe som kontret inn Kevin van Veen etter drøye timen.

Målet var et slag i trynet på Grimsby som virket groggy i perioden etterpå.

Et voldsomt lokalderby dette med høy temperatur.

Grimsby – Scunthorpe 0-1
Blundell Park, 7385 tilskuere

Mål: 0-1 Kevin van Veen 62′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (14. Ahkeem Rose 71′), 12. Ethan Robson – 19. Max Wright, 7. Matt Green (20. Moses Ogbu 73′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 23. Sam Russell, 5. Ludvig Öhman, 17. Harry Cardwell, 25. Mattie Pollock, 29. Joe Starbuck.

Gult kort: Harry Clifton 36′, Anthony Limbrick 75′, Max Wright 82′

Det har gått et virus i troppen en stund og sist var det Moses Ogbu som måtte stå over, Moses har trent litt denne uken, men ikke så mye klubben hadde ønsket. James Hanson gikk av med skade sist, det er nå ventet at han går glipp av hele juleprogrammet med en leggskade. Jordan Cook har slitt med en vond legg den siste tiden, men har trent denne uken. Elliott Hewitt er også på skadelisten, mens Sebastian Ring og Elliott Whitehouse ikke er med i troppen.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Målløst i bunnoppgjøret

Grimsby burde ha vunnet her, men sliter med å sette sjansene. Null null mot bunnlaget Carlisle betyr at Grimsby nå ikke har scoret på to måneder, mens forrige seier snart er tre måneder siden.

Carlisle – Grimsby 0-0
Brunton Park, 3653 tilskuere

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 6. Luke Waterfall, 4. Harry Davis, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton, 12. Ethan Robson – 19. Max Wright (10. Elliott Whitehouse 84′), 9. James Hanson (18. Charles Vernam 43′), 7. Matt Green (14. Ahkeem Rose 77′). Innbyttere: 5. Ludvig Öhman, 17. Harry Cardwell, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Gule kort: Liam Gibson, Ethan Robson, Max Wright, Matt Green.

Jordan Cook er igjen ute med lyskestrekk. Harry Cardwell var i troppen tross føling av strekk i baksiden av låret. Elliott Hewitt har karantene etter fem gule kort. Moses Ogbu var syk og stod over.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Serieleder Swindon herjet


Grimsby har ikke vunnet i serien siden september og har ikke scoret siden oktober. Caretaker manager Anthony Limbrick ser nok drømmejobben skli ut av hendene på han her etter 0-3 tap. Riktignok var serieleder Swindon et langt bedre lag, men Grimsbys selvtillit er nå såpass lav at man nok behøver en restart.
Under lørdagens kamp satt treneren Robbie Stockdale på tribunen. Kan han få jobben med å snu trenden for Grimsby?
Limbrick hadde gjort en endring siden sist da Charles Vernam erstattet Ahkeem Rose.
Halvveis ute i første omgang lå man under 0-2 og det var vanskelig å se hvordan man skulle slå tilbake. Da Swindon startet andre omgang med å legge på til 0-3 var det snipp-snapp-snute.
Det positive vi tar med oss er at Max Wright og Luke Hendrie var involvert i dagens tropp. Dette er to meget viktige spillere vi behøver når trenden skal snus.

Grimsby – Swindon 0-3
Blundell Park, 3723 tilskuere

Mål: 0-1 Eoin Doyle 10′, 0-2 Jerry Yates 24′, 0-3 Jerry Yates 52′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown (C) – 22. Elliott Hewitt, 6. Luke Waterfall, 4. Harry Davis, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton, 10. Elliott Whitehouse (12. Ethan Robson 46′) – 18. Charles Vernam (19. Max Wright 64′), 9. James Hanson, 7. Matt Green (14. Ahkeem Rose 46′). Innbyttere: 23. Sam Russell, 2. Luke Hendrie, 20. Moses Ogbu, 25. Mattie Pollock.

Gult kort: Elliott Hewitt 76′

Charles Vernam har nå blitt tilbakekalt fra sitt utlån til Chorley. Etter tre mål på fem kamper mener nok lagledelsen at Vernam har noe å tilby dagens Grimsby-lag.

Jordan Cook er ute med en liten lyskestrekk, mens James Hanson, Luke Hendrie og Max Wright er skadefrie. Ludvig Öhman spilte for reservelaget i midtuka etter sykdomsavbrekk.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell