Tiåret endte med elleve på rad uten seier


Mye pågår i kulissene i disse dager. To parter snuser på oppkjøp av klubben, mens det sittende regimet jobber med løsningen av en permanent manager.
Oppi det hele skal Grimsby unngå nedrykk. Fiskerne startet sesongen fantastisk, men har raknet fullstendig siden. Før årets siste kamp ligger The Mariners på 20. plass.

Matt Green inn for Moses Ogbu er eneste endring. Med fire kamper på ti dager spørs det om man heller vi rotere til neste kamp? Jordan Cook er tilbake fra skade og sitter på benken. Brandon Buckley som ble tilbakekalt fra lån i dag var 19. mann i troppen og ser kampen fra tribunen.

Pangstart for Grimsby da Charles Vernam dro seg ned til dødlinja og slo flatt inn til Max Wright som hadde en tynn berøring før ballen havnet på andre stolpe til Jake Hessenthaler som dunket inn oppunder nettaket.

Crawley justerte seg etter dette og kom bedre med i kampen. Det var derfor ikke uventet at dem utlignet etter 37 minutter da ballen ble sluppet inn i bakrommet til Ashley Nadesan.

Grimsby har ikke vunnet siden 28. september og kampen lå og vippet i andre omgang, men det siste trekket mangler liksom. Dermed ender det 1-1. Anthony Limbrick kan nå vise til 0 4 4 i løpet av hans åtte kamper. Grimsby har ikke vunnet på elleve.

Grimsby – Crawley 1-1
Blundell Park, 3612 tilskuere

Mål: 1-0 Jake Hessenthaler (Wright) 2′, 1-1 Ashley Nadesan 37′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (11. Jordan Cook 82′), 12. Ethan Robson – 19. Max Wright (20. Moses Ogbu 68′), 7. Matt Green (14. Ahkeem Rose 46′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 10. Elliott Whitehouse, 22. Elliott Hewitt, 23. Sam Russell, 25. Mattie Pollock.

Gule kort: Liam Gibson 24′, Luke Hendrie 59′, Harry Clifton 62′

Jordan Cook og Matt Green er tilbake fra skader. James Hanson er trolig ute hele juleprogrammet. En magesyk Liam Gibson maktet kun en time sist. Ludvig Öhman har en lyskeskade. Brandon Buckley har blitt tilbakekalt fra sitt utlån til Cleethorpes hvor han fikk lite spilletid.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.