Grimsby hadde overtaket, Scunthorpe kontret inn


God kok på Blundell Park med 7385 tilskuere til det første lokalderbyet i serien på fjorten år mellom disse klubbene. Grimsby var store underdogs men herjet til tider med Scunthorpe. Å score mål er dog et stort problem i Grimsby. Max Wright var nær to ganger, men isteden var det Scunthorpe som kontret inn Kevin van Veen etter drøye timen.

Målet var et slag i trynet på Grimsby som virket groggy i perioden etterpå.

Et voldsomt lokalderby dette med høy temperatur.

Grimsby – Scunthorpe 0-1
Blundell Park, 7385 tilskuere

Mål: 0-1 Kevin van Veen 62′

Grimsby (4-3-3): 1. James McKeown – 2. Luke Hendrie, 4. Harry Davis, 6. Luke Waterfall, 3. Liam Gibson – 8. Jake Hessenthaler, 15. Harry Clifton (14. Ahkeem Rose 71′), 12. Ethan Robson – 19. Max Wright, 7. Matt Green (20. Moses Ogbu 73′), 18. Charles Vernam. Innbyttere: 23. Sam Russell, 5. Ludvig Öhman, 17. Harry Cardwell, 25. Mattie Pollock, 29. Joe Starbuck.

Gult kort: Harry Clifton 36′, Anthony Limbrick 75′, Max Wright 82′

Det har gått et virus i troppen en stund og sist var det Moses Ogbu som måtte stå over, Moses har trent litt denne uken, men ikke så mye klubben hadde ønsket. James Hanson gikk av med skade sist, det er nå ventet at han går glipp av hele juleprogrammet med en leggskade. Jordan Cook har slitt med en vond legg den siste tiden, men har trent denne uken. Elliott Hewitt er også på skadelisten, mens Sebastian Ring og Elliott Whitehouse ikke er med i troppen.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.